2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar deneyimsizlik çok fena birşey ilk doğumum olacak o nedenle tecrübeli olanlar yada bilgi sahibi olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim doğum yaptıktan sonra yada önce ebelere doktoro falan bir şey vermek gerekiyormu ne bileyim kimisi bahşiş verin daha çok ilgilenirler diyor kimisi doğum sonrası çikokata yada tatlı alın yeter diyor kafam karıştı

Günaydın kizlar aksam cok heycan yaptim gelcek diye ama gece sadece kasilmalarim oldu şimdi bişiy yok anlamadim birden gelio agri oturuoken bile sancim oldu neyse kandirio bu bidiklar bizi aksiyon yaratiolar bizlere :) herkese hayırlı günler diliyorum

Dün aksam ben de seninle ayni durumdaydim sabah kalktim bisey yok bu pitirciklar bizle ce e oynuyo :)

Arkadaşlar deneyimsizlik çok fena birşey ilk doğumum olacak o nedenle tecrübeli olanlar yada bilgi sahibi olanlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim doğum yaptıktan sonra yada önce ebelere doktoro falan bir şey vermek gerekiyormu ne bileyim kimisi bahşiş verin daha çok ilgilenirler diyor kimisi doğum sonrası çikokata yada tatlı alın yeter diyor kafam karıştı

İki doğumunda hasta bakicilara bahşiş doktorumuzada tatlı yaptırmıştık.simdi ise hasta bakicilarina bişey yaparmiyiz bilmiyorum ama doktorumada şık bir çikolata yaptirdik

Peki doğumdan sonramı veriyorsunuz

Evet canim yani ben sezeryan olduğum için Hasta bakicilar çok yardımcı olmuştu aameliyat sonrası sedyeyle getirdiklerinde ve bebeğin müjdesini verenlere vermistik doktorada aynı şekilde ya odasında yada beni odamda ziyarete geldiğinde vermistik

slm kızlar cuma günü sancılarım vardı saat 12 gibi burayada yazdım 2.30 eşim geldi ve hastaneye gittik 8 cm açıklık olduğu söylendi ve doğuma alındım 4.30 oğlum normal doğumla dünyaya geldi 3400 kg 50cm boyunda oğluşum oldu buraya girmeye pek fırsatım olmuyor bir daha ne zamn girerim bilmiyorum haber vereyim dedimm oğlum şimdilik çok sağlıklı benim sütümde geldi ama gögüs uçlarım yara onlar çok acıyor 4 dikişim var perşembe günü konturolümüz var çok mutluyum kızlar işallah sizde bebişlerinizi sağsalim kucağiniza alırsınızz kendinize iyi bakın oğluşum uyanır şimdi her an çıka bilirimmm
Maşallah kolay bir doğum olmuş galiba.allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kozlar hastane deyim 11 11 30 gibi alacaklar kendinize II bakin hakkinizi helal edin çok şeyler paylastik birlikte
Helal olsun sende bize helal et.Sağlıkla bir an önce al bebişini inşallah.

kızlar sabah kalkınca birden çamaşırm ıslandı, normalden az daha fazla, ama öyle 1 bardak kdr da değil.. anaaam suyum mu gelio diye tuvalete koştum ama sonrası gelmedi.. şmdi de psikolojk heralde, malum bölge sızlıyormş gibi geliyor =/ suyum gelmemiştir heralde yaa dimi.. sancm da yok, sızlamalar var o kdr
Kızlar suyunuz geldikten sonra tuvalete çok oturmayın lütfen özellikle yerde wc si olanlar.Annem bu konuda uyardı beni tabii doğum o kadar kolay değil ama Allah korusun bilmeden bişey olur lütfen dikkat edin.annem hep yarım otururmuş belki yanlış bir duyum ama olsun dikkat edelim yine de.

benç belim hiç agırmaz ama geceden berı bndede bel ağrısı var.şiddetli derecede dgl.yürürken mesanem sahada sancıor bugun.yılmazneval dedıgın gbı bılıncaltımıza yerleşmiş ruyalarmzda saçmaladı artık.simlaada gorunmuor bugun pek.yoksa doğumamı gıttı :)

benç belim hiç agırmaz ama geceden berı bndede bel ağrısı var.şiddetli derecede dgl.yürürken mesanem sahada sancıor bugun.yılmazneval dedıgın gbı bılıncaltımıza yerleşmiş ruyalarmzda saçmaladı artık.simlaada gorunmuor bugun pek.yoksa doğumamı gıttı :)
Yok canım nerdee bekliyorum daha... :) Cuma günü dr açılman uygun suni sancıyla alalım derse kabul etmeyi düşünüyorum buna gerek kalmasını istemiyorum...Kafam karışık ağrım da var pek keyfim yok bugün nedense...Arkadaşımla laflıyordum ondan pek foruma bakamadım...
Bel ağrısı en belirgin doğum belirtilerinden sen de hazırlıklı ol canım :D
İnşallah Cumaya kadar kucağıma alırım ne suni sancıyı ne de bayrama kalmasını istiyorum. Bayramda Dr um yok az personel var istemiyorum ondan...

Yok canım nerdee bekliyorum daha... :) Cuma günü dr açılman uygun suni sancıyla alalım derse kabul etmeyi düşünüyorum buna gerek kalmasını istemiyorum...Kafam karışık ağrım da var pek keyfim yok bugün nedense...Arkadaşımla laflıyordum ondan pek foruma bakamadım...
İnşallah Cumaya kadar kucağıma alırım ne suni sancıyı ne de bayrama kalmasını istiyorum. Bayramda Dr um yok az personel var istemiyorum ondan...
Ben de planlı olarak cuma sabahı sezeryana girecegim, bayramda dr ve ekibi olmaz diye cumada karar kildik biz de.Artik hem heyecan hem biraz da korku var içimde, diğer yandan kasiklarimda hafif ağrı, arada belimde agri, bedenimde halsizlik ve sürekli uyku hali yaşıyorum. Uzandigimda göğsümde çok baskı hisseder oldum, artik oturarak uyuyorum denebilir. Sona geldigimizin belirtileri bunlar.
Hepimizin tek isteği saglikla kucaklarimiza almak, inş hayırlısı ile Allah nasip eder.

Ben de planlı olarak cuma sabahı sezeryana girecegim, bayramda dr ve ekibi olmaz diye cumada karar kildik biz de.Artik hem heyecan hem biraz da korku var içimde, diğer yandan kasiklarimda hafif ağrı, arada belimde agri, bedenimde halsizlik ve sürekli uyku hali yaşıyorum. Uzandigimda göğsümde çok baskı hisseder oldum, artik oturarak uyuyorum denebilir. Sona geldigimizin belirtileri bunlar.
Hepimizin tek isteği saglikla kucaklarimiza almak, inş hayırlısı ile Allah nasip eder.

Canim cuma Arefe günü doktorun tam gunmu orada benim doktorum oglene kadar orda ayrıca sen taburcu olduğun da doktorun kontrol edip cikmicakmisin yada doktorun kontrole gelcekmis. Benim doktorum normal ggünlerde cuma günü sezeryana almak istemiyor çünkü pazar günü taburcu olduğunda ben yokum diyor

ben yaklaşık iki haftadır kasıklarımda ağrı hissediyorum özellikle gece sağa sola dönerken veya pantolon giyerken bacağımı havya kaldırdığımda bayağı ağrıyor. oturup kalkarken vajinamın sağ tarafına şimşek çakar gibi ağrı giriyor doktorum hepsi normal bebek baskı yapıyor dedi birde daha öncede dediğim gibi benim bebek iriymiş ne karar vereceğimi şaşırdım sizce ne yapmalıyım doktor iri olduğundan sezeryan gibi görünüyor dedi net konuşmadık ama normal diye diretipte sonra doğum anında çok sıkıntı çekmekten korkuyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum ama sezeryanda olmayı pek istemiyorum sonrasında sıkıntılı oluyor diye

Evet canim yani ben sezeryan olduğum için Hasta bakicilar çok yardımcı olmuştu aameliyat sonrası sedyeyle getirdiklerinde ve bebeğin müjdesini verenlere vermistik doktorada aynı şekilde ya odasında yada beni odamda ziyarete geldiğinde vermistik
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Slm ekim anneleri uzun zamandir takip edemedim forumu kaç kişi dogum yapti acaba

bnm işlerımde bıttı sayılır artık.prsmne halılarm gelcek sadce o kadar.smdı gönül rahatlıgyla doğsun diyebilirim.neyden korksak basımızamı gelıor ne.sunı sancı kabul etmem dıyen sen,smdı razısın.bnmde bayramda yok doktor.bayramda gelse nobetcının elıne kalcaz.açılman artmıştır bence.bakalm kaç cıkcak.ıns çekmeden kavuşursun oğluna.bnmkı cumaya kadar gelmezse artık bayramdan sonra gelsın ısterm çünkü kendi doktorunun olması başka.smdı temzlgı yemeği bıtıreblrsem dışarı yürüse cıkaymkı bebek ııce aşağı kaysın dıorum ama hıcte halım yok bugun :(

Amin canım...
Doğumun yakın olduğuna dair bir dünya belirti yaşıyoruz. Artık günler var ve heran herşey olabilir. Bebek gelişimini tamamlamış durumda sonuçta...
Eğer bende cumaya kadar doğurmazsam belki de aynı gün aynı heyecanı mutluluğu paylaşıcaz..
Cuma güzel gündür mübarek gün hem de arefe hayırlısı olsun :)
Hiç sezeryan kaynaklı heyecan yapma hiç anlamadan bebeğin kucağında olacak inş :)

bnm işlerımde bıttı sayılır artık.prsmne halılarm gelcek sadce o kadar.smdı gönül rahatlıgyla doğsun diyebilirim.neyden korksak basımızamı gelıor ne.sunı sancı kabul etmem dıyen sen,smdı razısın.bnmde bayramda yok doktor.bayramda gelse nobetcının elıne kalcaz.açılman artmıştır bence.bakalm kaç cıkcak.ıns çekmeden kavuşursun oğluna.bnmkı cumaya kadar gelmezse artık bayramdan sonra gelsın ısterm çünkü kendi doktorunun olması başka.smdı temzlgı yemeği bıtıreblrsem dışarı yürüse cıkaymkı bebek ııce aşağı kaysın dıorum ama hıcte halım yok bugun :KK43:
Bende düzenli olarak yürümeye devam ediyorum eşim gelsin o zaman çıkıcam ihmal etme sende...Bence de açılmam artmıştır. Öyle ağrım artıyor ki cumaya bekler mi acaba heran gelir diye bekliyorum da hergün böyle kandırıyor :)
Suni sancıya hayır diye kampanya yapacak kadar istemiyordum bak şimdi neler diyorum :KK48: Bebeğim için şimdiden neleri göze alabiliyorum. Ablamın gözümün önünde nasıl kıvrandığına şahit olmama rağmen bunu göze alacak kadar bebeğim için güçlüyüm şuan :)
Senin halılar da ne kadar geç geliyor. Neyse ki Perşembeye birşey kalmadı... İnş senin bebekde hayırlısıyla bayrama kalmadan gelir :)

ben yaklaşık iki haftadır kasıklarımda ağrı hissediyorum özellikle gece sağa sola dönerken veya pantolon giyerken bacağımı havya kaldırdığımda bayağı ağrıyor. oturup kalkarken vajinamın sağ tarafına şimşek çakar gibi ağrı giriyor doktorum hepsi normal bebek baskı yapıyor dedi birde daha öncede dediğim gibi benim bebek iriymiş ne karar vereceğimi şaşırdım sizce ne yapmalıyım doktor iri olduğundan sezeryan gibi görünüyor dedi net konuşmadık ama normal diye diretipte sonra doğum anında çok sıkıntı çekmekten korkuyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum ama sezeryanda olmayı pek istemiyorum sonrasında sıkıntılı oluyor diye
Yurtdışında bebekler büyük olmuyor mu neden zaruri durumlar dışında sezeryan yapmıyorlar. Burda okadar çok nedenle kesiyorlar ki anlamıyorum ben...
Çatı muayenesi yapıldı mı sana?
Bir arkadaşın Dr u çatı müsaitse bebeğin kilosunun fazla olması sorun değil demiş.
Bazı Dr larımız ne yazık ki sezeryan yanlısı oluyor. Benim dr um sezeryan deseydi başka dr lara da görünürdüm.
Sende sezeryan istemiyorsan sırf bebeğin biraz iri diye sezeryana yönlendirilirsen farklı drlara daha görün derim tabii imkanın varsa...

Bende düzenli olarak yürümeye devam ediyorum eşim gelsin o zaman çıkıcam ihmal etme sende...Bence de açılmam artmıştır. Öyle ağrım artıyor ki cumaya bekler mi acaba heran gelir diye bekliyorum da hergün böyle kandırıyor :)
Suni sancıya hayır diye kampanya yapacak kadar istemiyordum bak şimdi neler diyorum :KK48: Bebeğim için şimdiden neleri göze alabiliyorum. Ablamın gözümün önünde nasıl kıvrandığına şahit olmama rağmen bunu göze alacak kadar bebeğim için güçlüyüm şuan :)
Senin halılar da ne kadar geç geliyor. Neyse ki Perşembeye birşey kalmadı... İnş senin bebekde hayırlısıyla bayrama kalmadan gelir :)
halıları bır haftadan önce getıremezlermıs yoğunluktan dolayı.inş sunı sancıya gerek kalmadan yavrun gelır cnm.bnde açılma yumuşama bile yok bu durum cnmı skıor 40haftadan sonraya kalırsam dıye ama olcagn onune gecemıorsun kı.bakalm yürüyüşe bır gün için cıkamicm çok halsızım.bolca dua et ıns dpgumumuz kolay olur

Slm ekim anneleri uzun zamandir takip edemedim forumu kaç kişi dogum yapti acaba

Forumun tenhalığından pay biç :) Doğuran kayboluyor. Düzene girdiklerinde tekrar paylaşıma başlanır bence...
Çoğu doğum gerçekleşti diyebilirim. Sayı veremiyorum nerdeyse hergün doğum haberi alıyoruz artık...10-15 kişi kaldık sanırım.. Kalanların çoğu normal doğum...

Back
X