2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
senın hemerodın vardı acaba onda mı makatta baskı oldu yoksa her doğumda oluormu.eyvah o zaman bnmkı gene azdı durup dururken.cok pis bır illetmiş yahu.hanulelıkte çıkar derlerdırde basıma gelcegnı dusunmezdm.bende senı merak edıordum.ıkıde bir senı arayı duruordum cnm.sen kaç haftalıkkeb doğurdun ssnrm 38. ,40cıvarı dmı.konusuodk senle ne zaman dogcak dıye.cık sukur senın melegnde geldı.hadı sıra bızdee
2 gün kala geldi kızımız 39+5te.. valla blmiom ki hemoroidden mi öyle hissettm ama şmdi mesela hemoroid ağrm yok allaha şükür..sanrm bu bebegn kafasının yaklaşmasyla alakal

avsiye eder misin

Gözünüz aydın canım ne güzel kurtulmuşsun darısı başımıza ben de epidural normal düşünüyorum Allah kısmet ederse3 tavsiye eder misin epiduralinl bi sıkıntısını gördün mü
epiduralin bi sıkıntısını yaşamadm cnm, ağrm fln da olmadı Allaha şükür..

ya kızlar bır parmak açılma varmş ama rahum hala kalın ve uzun dedı.artk baslasın yoksa zaman gecmesıde skntı dedı ve uyarıcam deyıp muayenede cnmı çok yaktı.kasıklarım agrıor.gelmeye niyetli dglmıs kızım.nstbsonucuna göre konusalm dedı ama sezeryana gtmıs vbeklıoruz.ya cnm skldı smdı bakalm neler dıcek:KK43:
Hay Allah gelmeye niyeti yok heralde hala:(

Bugun doktor kontrolune gittik cati muayenesiyapildi anlik bi olaydi agriyo tabi ama oyle soylendigi gibi olmadi kisa surdu zaten catin cok dar normal dogum yapamazsin istersen baska doktora da git dedi kendimi cok alistirmistim normal doguma ya napsamki baska bir doktora daha mi gitsembi akil verin bana cok moralim bozuldu

kızlar bır parmak açılma noluor ya.1cm mı demek acaba.cuma gene cagrdı,2gunde bır gelceksın 1hafta beklıcez ama gelcek gbı durmuor dedı.yanı 1hafta sonra sezaryen demek iistedı moralim gıttı gıttiiiiii
1 parmak 1 cm demek canım

Bugun doktor kontrolune gittik cati muayenesiyapildi anlik bi olaydi agriyo tabi ama oyle soylendigi gibi olmadi kisa surdu zaten catin cok dar normal dogum yapamazsin istersen baska doktora da git dedi kendimi cok alistirmistim normal doguma ya napsamki baska bir doktora daha mi gitsembi akil verin bana cok moralim bozuldu
Bana da ilgecen haftaki cati muayenemde doktorum catimin cok musait olmadigini soyledi ama sezeryabi bir secenwk olarak konusmadik bile. Ama belki senin çatının durumu daha farklidir bilemiyorum icini rahatlstmak icin belji 2. Bir gorus alsan iyivolur

gun ki nst mizden sonra da doktorumuz heralde zamanini dolduracak bu oglan dedi:) yani kisa zamanda gelmeye niyeti yok gibi. Her ne kadar kanala girmiş olsa da duzenli sancı malesef gelmiyor keratadan:) haftaya pazartesine kontrolumuz var tekrar... şimdilik beklemeye devam. Sizlerden haber var m8???

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için. Ben de sezeryan olacağım inş bir aksilik çıkmazsa. Ağrı çok oluyor mu ameliyattan sonra? Bir de dikiş atılırken falan nasıl bir şey hissettin mi ben o an fenalaşırım falan diye korkuyorum. Kimi bir şey hissetmiyorsun diyor kimi baskı oluyor falan diyor.Gaz problemi korkutuyor bir de ?İnşallah biz de sağlıcakla alırız bebeğimzi kucağımıza.

ameliyattan sonra ağrı oluyor tabiki ama insan bebekle uğraşırken anlamıyor :) annem tek dikişlik başka bir ameliyat olsan günlerce yatardın şimdi yerinde durmuyorsun diyor, gerçektende bebek insana güç veriyor,

dikiş atılırken hiçbirşey hissetmedim çünkü bebeği aldıktan sonra 15 dakika kadar galiba uyuttular beni, çok korktum çünkü , korkacak bir şey varmı dersen aslında yok ama bende hastane fobisi olduğu için korktum, kesinlikle acı hissetmiyorsun ama dokunulduğunu bebeğin çıkarıldığını hissediyorsun, çok ilginç bir şey , acı yok ama his var , bende çok şükür gaz problemi olmadı ilk gün gazımı çıkarttım, benim problem ziyaretime gelenlerin gitmek bilmemesiydi , düşünsene gazın var çıkartman gerekiyor ama oda dolu ve kendini tutuyorsun :( eve geldiğim günde tuvalete çıkabildim, çok şükür Allah yardım etti ve sıkıntı yaşamadım ama birkaç gündür maalesef kabızlık var kuru kayısı yiyorum, kesinlikle tam narkoz alma derim bebeğin ilk ağlamasını duymak sonra onu getirip sana dokundurmaları asla unutulmayacak anılar, oğluşum çok ağlıyordu ama getirip koynuma koyduklarında sustu aldıklarında tekrar başladı çok muhteşem anlardı

inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına , dediğim gibi panik yapma , ameliyathanede herkes o kadar anlayışlı ki ve tecrübeliler, bizim için belki ilk ama onlar günde kaç kez bu işlemleri yapıyorlar, zaten ne oldum diyene kadar bebek ağlamaya başlıyor :) birde unutmadan söyliyeyim karnımızdaki uyuşukluk 1 yıl kadar sürermiş, sanki karnım donmuş gibi oldu, belkide o yüzden kendimi çok zorladım aman sizler yatın dinlenin,

Hay Allah gelmeye niyeti yok heralde hala:KK43:
yok cnm ve gorumcemle anladgmz kadarıyla bu haftanın ortsında kadın beni sezaryen e almak ıstıor.bugun uyarcam dedı alttan öyle bır ıttırdıkı hala kan geliyor kasıklarm agrıor.bıda ıı bsey dglkı ıkı günde bır bunu yapcak.zorla açıklık yapmaya ugrasıorda böyle olurmu yasa.hastaneyı ve doktoru ı degıstrcem .vera hastanesıne gtcem bır .bakalm olmadı son çare sunı sancı ama inş normal ve kolay gelırler hayrlsyla

yok cnm ve gorumcemle anladgmz kadarıyla bu haftanın ortsında kadın beni sezaryen e almak ıstıor.bugun uyarcam dedı alttan öyle bır ıttırdıkı hala kan geliyor kasıklarm agrıor.bıda ıı bsey dglkı ıkı günde bır bunu yapcak.zorla açıklık yapmaya ugrasıorda böyle olurmu yasa.hastaneyı ve doktoru ı degıstrcem .vera hastanesıne gtcem bır .bakalm olmadı son çare sunı sancı ama inş normal ve kolay gelırler hayrlsyla
Merdiven inip çıkmayı hurma yemeyi ve eşinle birlikte olmayı dene bu süre zarfında lütfen. Hem doktorun uyarıyorum diye canını yakmasından daha keyifli olacaktır :)

ameliyattan sonra ağrı oluyor tabiki ama insan bebekle uğraşırken anlamıyor :) annem tek dikişlik başka bir ameliyat olsan günlerce yatardın şimdi yerinde durmuyorsun diyor, gerçektende bebek insana güç veriyor,

dikiş atılırken hiçbirşey hissetmedim çünkü bebeği aldıktan sonra 15 dakika kadar galiba uyuttular beni, çok korktum çünkü , korkacak bir şey varmı dersen aslında yok ama bende hastane fobisi olduğu için korktum, kesinlikle acı hissetmiyorsun ama dokunulduğunu bebeğin çıkarıldığını hissediyorsun, çok ilginç bir şey , acı yok ama his var , bende çok şükür gaz problemi olmadı ilk gün gazımı çıkarttım, benim problem ziyaretime gelenlerin gitmek bilmemesiydi , düşünsene gazın var çıkartman gerekiyor ama oda dolu ve kendini tutuyorsun :KK43: eve geldiğim günde tuvalete çıkabildim, çok şükür Allah yardım etti ve sıkıntı yaşamadım ama birkaç gündür maalesef kabızlık var kuru kayısı yiyorum, kesinlikle tam narkoz alma derim bebeğin ilk ağlamasını duymak sonra onu getirip sana dokundurmaları asla unutulmayacak anılar, oğluşum çok ağlıyordu ama getirip koynuma koyduklarında sustu aldıklarında tekrar başladı çok muhteşem anlardı

inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına , dediğim gibi panik yapma , ameliyathanede herkes o kadar anlayışlı ki ve tecrübeliler, bizim için belki ilk ama onlar günde kaç kez bu işlemleri yapıyorlar, zaten ne oldum diyene kadar bebek ağlamaya başlıyor :) birde unutmadan söyliyeyim karnımızdaki uyuşukluk 1 yıl kadar sürermiş, sanki karnım donmuş gibi oldu, belkide o yüzden kendimi çok zorladım aman sizler yatın dinlenin,

Çok sağol canım rahatladım biraz. Tam narkoz istemiyorum ben de, inşallah sağlıkla görürüm yavrumu ben de. Hastaneye Çok ziyaretçim gelmez diye umuyorum ama inş düşündüğüm gibi olur. Bana hayatımda serum bile takılmadı düşün yani hiç bilmiyorum hele ameliyathane falan insanı biraz geriyor tabi:( İnş her şey güzel gider bizim için de. Sen oğluşunu mis gibi kokla canım Allah nazarlardan korusun. Darısı başımıza:) Canım bir de hastanede şu çok lazım oluyor dediğin bir şey var mı?

günaydın teyzeler...çok fazla msj yazamasamda hepinizin yazdıklarını hergün okudum....öncelikle doğum yapan teyzelerimize hayırlı uğurlu olsun demek isterim kizimla...biz yarın buluşacağız insallah.... spinal sezaryenle gelecek bizim küçük kız...her akşam girip baktım acaba kimler doğum yapmış kimler bekliyor kimler güzel haberlerle dr dan gelmiş... burası benim için birçok anne kardeşimin olduğu bir yer oldu....ins bebeklerimizi büyütürkende burdan görüşürüz ...sizlerin tavsiyeleri önemli benim için...her ne kadar tanımasamda hepinizi çooooookkk öpüyor kızımla yarın saat 11 için dualarınızı bekliyoruz....

Canım merhaba. ben de sezeryan a karar verdim şimdilik çatı muayenesi bile olmayı düşünmüyorum inş yapmaz. Benim de tahminen haftaya olacak inş sezeryan bakalım cuma günü net tarih belli olacak. Bu arada spinal e nasıl karar verildi?
Dualarım seninle canım sağlıkla al kızını kucağına inş. Bizi habersiz bırakma. Çok öpüyorum seni:)

Bizimki de daha aşağı inmemiş doktorum yürüyüş tavsiye etti. Benden önceki hastası da 40 haftayı doldurduğundan bi hafta daha bekleyip sezeryana alacagini soyledi. Bebegin kalp atimlari ve suyu yerinde oldugundan bi hafta daha bekliyorum yoksa bekletmem dedi. Anne adayının annesi de birlikte muayeneye gelmişti doktora sordular zamanin anneleri doguramiyor miyadini geçiyor eskiden böyle olmazdı dedi. Doktor da genetiğimiz bozuluyor maalesef Nst odası 40 haftasını tamamladığı halde doğum yapamayan kadinlarla dolu dedi. Allah kolaylik versin bizlere. Genetiğimizle dolayisiyla tohumlarla oynayanlara dogal beslenmemize engel olanlara da hakkımı helal etmiyorum!

Canım niye zorluyor ki bunu da ilk defa duydum? Sen kendini sıkma bak, sağlıkla alıcaksın inş bebişini kucağına sonra da buraya yazıcaksın inş doğurdum diye. Dualarım seninle inş istediğin gibi normal yolla olur.

Selam yol arkadaşlarım biz yolun sonuna varmak üzereyiz kaç aydır burda hep beraber herseyi paylaştık kalp atimiydi, düşük tehlikesiydi, cinsiyetti, erken doğum riskiydi derken bugünlere kadar geldik çok şükür.
Allah izin verirse yarın saat 7 de yatisim yapilcak ve saat 9 da sezeryanim olcak dualarinizi eksik etmeyin
Suan içim öyle karışık ki üçüncü çocuk olduğu halde korku ve heyecan var inşallah hersey yolunda gider ve Rabbim bana üç çocuğumada bakma gücü verir
Eger sizlere karşıda bir hatam olduysa hakkınızı helal edin kızlar inşallah kendimi toparladigimdada doğum hikayemi paylasicam.
:KK61::KK61:

Canım merhaba. ben de sezeryan a karar verdim şimdilik çatı muayenesi bile olmayı düşünmüyorum inş yapmaz. Benim de tahminen haftaya olacak inş sezeryan bakalım cuma günü net tarih belli olacak. Bu arada spinal e nasıl karar verildi?
Dualarım seninle canım sağlıkla al kızını kucağına inş. Bizi habersiz bırakma. Çok öpüyorum seni:)
Sen neden sezeryana karar vermiştin?

Selam yol arkadaşlarım biz yolun sonuna varmak üzereyiz kaç aydır burda hep beraber herseyi paylaştık kalp atimiydi, düşük tehlikesiydi, cinsiyetti, erken doğum riskiydi derken bugünlere kadar geldik çok şükür.
Allah izin verirse yarın saat 7 de yatisim yapilcak ve saat 9 da sezeryanim olcak dualarinizi eksik etmeyin
Suan içim öyle karışık ki üçüncü çocuk olduğu halde korku ve heyecan var inşallah hersey yolunda gider ve Rabbim bana üç çocuğumada bakma gücü verir
Eger sizlere karşıda bir hatam olduysa hakkınızı helal edin kızlar inşallah kendimi toparladigimdada doğum hikayemi paylasicam.
:KK61::KK61:
Allah yardımcın olsun acısız sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

kızlar kamuranın onerısıyle vers hastanesı yeliz hanıma gtcem bu cuma.gden var mı ona.bır arkada daha gıdıordu ona burda

Canım niye zorluyor ki bunu da ilk defa duydum? Sen kendini sıkma bak, sağlıkla alıcaksın inş bebişini kucağına sonra da buraya yazıcaksın inş doğurdum diye. Dualarım seninle inş istediğin gibi normal yolla olur.
benı resmen oldurdu bugun.oylekı yürüyemez hale geldim acıdan.yok degısıorum doktoru.bnm ıcın bıttıgı gundu bugun.ne bılım uyarıp doğum yaptrmaya ugrasıor yada ne akla hızmetse.bakalm veraya gtcem.en son çare sunıyi denıycem.Allahın ıznıyle normal yapcm inş dua edın

Back
X