2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım çok tebrik ederim.harika bir doğum hikayesi .belinde ağrı oluyor muydu sancılar sırasında .benim belim kaydı ,bele vurmayacaksa normal doğumu denemek istiyorum.allah bebeği analı babalı büyütsün güzelliğini nazarlardan saklasın.
belimde hiç ağrı olmadı cnm bnm, epidural sayesnde saırım. tek ağrı (baskı) makattaydı, beni en çok o zorladı, ama geçti gitti çok şükür kızım gelince =)

41ı kolay kolay gecırtmıorlar zaten cnm.o zaman sunı sancıya kalacaksın snde desene.bnm hala kasıklarm agrıor cnm ya.blmıorumkı hala kanamada devam.acaba açılma olcakmı.dogumu ılerletıor demişsın.ben cuma başka doktora gtcem cmrtsıde 40.haftam doluor.oda bakım sunı derse kabul etcem
senin daha 40 doluyo düşün benim ctesi 41 bitiyor :(
cok korkuyorum kakasını yemesinden o kadar cok bahsettiki doktor Allah'ım sen koru evlatlarımızı ...
benim ilk dogumumda ebe senin dediğin gibi baya bi abanmıstı eliyle acılma olmasını sagladı o an cok ama cok canım yanmıstı ama gercekten dogumu ilerletti ben gittiğimde suyum tamamen bitmişti ve rahimde ne acılma ne yumusama hiçbişey yoktu ebe de demiştiki simdi biraz canın yanıcak ama bunu yapmak zorundayım hakikaten de sonra acılma olmustu inş sende de işe yarar bari de boşa olmaz o kadar acı cekmen

senin daha 40 doluyo düşün benim ctesi 41 bitiyor :KK43:
cok korkuyorum kakasını yemesinden o kadar cok bahsettiki doktor Allah'ım sen koru evlatlarımızı ...
benim ilk dogumumda ebe senin dediğin gibi baya bi abanmıstı eliyle acılma olmasını sagladı o an cok ama cok canım yanmıstı ama gercekten dogumu ilerletti ben gittiğimde suyum tamamen bitmişti ve rahimde ne acılma ne yumusama hiçbişey yoktu ebe de demiştiki simdi biraz canın yanıcak ama bunu yapmak zorundayım hakikaten de sonra acılma olmustu inş sende de işe yarar bari de boşa olmaz o kadar acı cekmen
pekı bu elle abanma işlemınden ne kadar zaman doğurdun cnm?inş bndede işe yarar doktor abandı dedıgıj gbı ıcerıye bır Dakka falan ama blmuom yarıcakmı işe.kakasını yemez Allah korusun doktorun pıskopatlık etmıs.yurtdsnda 42bıtımıne kadar bekketıolr.bugun bnm ebe arkadsmda ole dedı.hatta gel 42ye kadr senı bekletp doğmazsa suni verelım dedı.bugun doktorda bır haftadan bse olmaz dedı ama galıba ıkımzn sonuda sunıye kalcak be cnm

senin daha 40 doluyo düşün benim ctesi 41 bitiyor :KK43:
habersız brakma benı.sonucu yaz mutlaka.stres yapma doktorun senın gelmıcekmymıs.baska doktora gecsen

pekı bu elle abanma işlemınden ne kadar zaman doğurdun cnm?inş bndede işe yarar doktor abandı dedıgıj gbı ıcerıye bır Dakka falan ama blmuom yarıcakmı işe.kakasını yemez Allah korusun doktorun pıskopatlık etmıs.yurtdsnda 42bıtımıne kadar bekketıolr.bugun bnm ebe arkadsmda ole dedı.hatta gel 42ye kadr senı bekletp doğmazsa suni verelım dedı.bugun doktorda bır haftadan bse olmaz dedı ama galıba ıkımzn sonuda sunıye kalcak be cnm
muhakkak haber veririm hastanede olsam da ama benim ilki de gec dogdugu için hiç ümidim yok demekki cok rahat geldi içerisi :(
suni sancıdan da cok ama cok korkuyorum ilk dogumum susuz da olunca cok zordu bu belki daha rahat gecer bi yandan ilki normal olmusken neden sezeryan seciyim diyorum bi yandan da işte kaka falan diye tutturdu kadın :( benim doktorum da pazartesi gelicek baya zaman var :(

yazmamısım elle abanma işinden yaklasık 13 saat kadar sonra sanıyorum dogum gercekleşmişti
cnm bu işlemde hıc bana yarıcak gbı gelmıor :( gerçi hala kasığımda ince bır sızı var gbı ama.keske açılma oluor olsa :[ senın ılk bebıs kaç haftalıkkeb geldikı? Ilkı normal olmus ıns buda normal olur cnm ya ,kalbınden hangısı gecıorsa peşinden gıt.ıns normal kolay hayrlısı olur.bnm sabahtan berı daha bır şey yok ağrı dışında.oda hafıfledı kanamada kesıldı.snrm uyarma ile yaramadı boşa gıttı cektgm acıda

IMG-20141008-WA0072.webp
Yardim edinn hamilemiyim az once yaptin testi 6 gun gecikti adetm

Çok sağol canım rahatladım biraz. Tam narkoz istemiyorum ben de, inşallah sağlıkla görürüm yavrumu ben de. Hastaneye Çok ziyaretçim gelmez diye umuyorum ama inş düşündüğüm gibi olur. Bana hayatımda serum bile takılmadı düşün yani hiç bilmiyorum hele ameliyathane falan insanı biraz geriyor tabi:KK43: İnş her şey güzel gider bizim için de. Sen oğluşunu mis gibi kokla canım Allah nazarlardan korusun. Darısı başımıza:) Canım bir de hastanede şu çok lazım oluyor dediğin bir şey var mı?

hastanede lazım olacak bir şey aklıma gelmiyor, sadece biraz huzur lazım o kadar :)
ben depend kilot almıştım çok rahat ettim, zaten ilk gün bezliyorlar, ped felan herşeyi veriyorlar, ikinci gün giyindiğinde kilot gerçekten iyi oldu,içine yine ped kullandım ama lastikli olduğu için kaymayı , sızmayı önledi

birde sakın eşimle tek kalayım demeyin, yanınızda mutlaka anne, abla vs. candan birisi olsun, biz ikinci gece tek kalabiliriz dedik annemi eve gönderdik az kalsın delirecektik, bebekle uğraşmak insanı yorabiliyor

Eki Görüntüle 1264439 Yardim edinn hamilemiyim az once yaptin testi 6 gun gecikti adetm
aynı bnmde böyle çıkmıştı ama bn konduramamıstm kendime hayalkırıklgına uğramamak ıcın test bozuk demiştm.ıkı hafta sonra kan testi yle 5hftalk hamıle olduğumu ogrendm.bebek mınık oldgndan ötürü yenı döllenme oldgndan cızgı silik cıkuormus.hayrlı olsun ama genede kanda test yaptır

Eki Görüntüle 1264439 Yardim edinn hamilemiyim az once yaptin testi 6 gun gecikti adetm

Arkadasim testin pozitif gorunuyo ama daha cok yeni sanirim kimyassl gebelikte olabilir oyuzden yarin bi kan testi yaptir ve iki gun sonra tekrsrla deger ikiye katlanma seklinde artiyosa bi hafta sonra falan doktora gidebilirsin simdiden hayirli olsun...

cnm bu işlemde hıc bana yarıcak gbı gelmıor :KK43: gerçi hala kasığımda ince bır sızı var gbı ama.keske açılma oluor olsa :[ senın ılk bebıs kaç haftalıkkeb geldikı? Ilkı normal olmus ıns buda normal olur cnm ya ,kalbınden hangısı gecıorsa peşinden gıt.ıns normal kolay hayrlısı olur.bnm sabahtan berı daha bır şey yok ağrı dışında.oda hafıfledı kanamada kesıldı.snrm uyarma ile yaramadı boşa gıttı cektgm acıda
40+3te dogdu suyum tamamen gelmişti hastaneye gittiğimde hiç açılma yumusama yoktu 3 kez rahım yumusatıcı hap gibi bişey koydular rahıme işe yaramadı suni sandı verdiler dogum anı cok ama cok kolaydı asıl sıkıntı sancıyı cekebilmek yoksa dogurmakta bişey yok ebeler zaten cok yardımcı oluyor az da ıkınınca yani cıkması rahat oldu cok oglum 4 kilo dogdu hem de ama hiç alakası yok bence kiloyla inş işe yarar sana yaptıgı da.. beni bugün hiç alttan muayene bile etmedi nstde sancı cıkmayınca :(
tebrikler hayırlı olsun inş..

40+3te dogdu suyum tamamen gelmişti hastaneye gittiğimde hiç açılma yumusama yoktu 3 kez rahım yumusatıcı hap gibi bişey koydular rahıme işe yaramadı suni sandı verdiler dogum anı cok ama cok kolaydı asıl sıkıntı sancıyı cekebilmek yoksa dogurmakta bişey yok ebeler zaten cok yardımcı oluyor az da ıkınınca yani cıkması rahat oldu cok oglum 4 kilo dogdu hem de ama hiç alakası yok bence kiloyla inş işe yarar sana yaptıgı da.. beni bugün hiç alttan muayene bile etmedi nstde sancı cıkmayınca :KK43:

tebrikler hayırlı olsun inş..
evet kıloyla bncede çatı uygunsa sorun olmaz dıe dusunuorm.evet bebek geç gelmiş.sunıyle doğum yapmışsın neysekı genede normal olmuş.devlette yaptın saırım çünkü özelde öyle durumda hemen sezeryene alıorlr.evet asıl olay sancı cekmekmıs.sunı o kadar zor mu yaa.e Sn başka doktora gıt bu doktorlar çok korkutmuşlar enszından adam akıllı napcagnıza karar verılır
bu arada bu ıslem yarıorsa ben evde kendime parmak atsammı napsam açılma olsun :KK45:dıye

Canım merhaba,senin daha günün var bence beklemelisin.günün geçmiş olsa suni sancı teklifini anlatdım ama şimdi çok mananız gibi.suni sancı daha zormuş normal doğum sancılarında çünkü doğal sancı da dinlenmek için aralar oluyormuş 1-2 delik.ama sünnide sürekli bir sancı .ama epiduralde artık ikisi de sorun olmaktan çıktı ama açıklık 4 cm olmadan epidural vermiyorlar diye biliyorum .yanieğer Dr un teklifini kabul edersen 1 -2 saat suni sancı alırsın sonra epidural verirler rahatlatsın .simla arkadaşımız o şekilde doğum yaptı onda suni sancıyı süreci hızlandırmak için yaptılar sanırım çünkü o hastaneye gittiğinde 3.5 cm açıklığı vardı.hayırlısı olsun canım.inş. Biran önce kendiliğinden gelir kuzun.ayrıca bugün benim 40 hafta doldu hiç ağrı sancı çekmedim.bugün dram gideceğim bakalım ne diyecek
Hayırlısıyla gelsin bebislerimiz inşallah. Ben de son günü bekleme taraftariyim.bakalim sana doktor ne diyecek haber et buradan olur mu

evet kıloyla bncede çatı uygunsa sorun olmaz dıe dusunuorm.evet bebek geç gelmiş.sunıyle doğum yapmışsın neysekı genede normal olmuş.devlette yaptın saırım çünkü özelde öyle durumda hemen sezeryene alıorlr.evet asıl olay sancı cekmekmıs.sunı o kadar zor mu yaa.e Sn başka doktora gıt bu doktorlar çok korkutmuşlar enszından adam akıllı napcagnıza karar verılır
bu arada bu ıslem yarıorsa ben evde kendime parmak atsammı napsam açılma olsun :KK45:dıye
Hic gulEcegim yoktu gece gece :)))
medical parkta yaptim ilk dogumumu su anda da ayni yere dwm ediyorum ebeler inanilmaz destek verdiler Allah.bin kere razi olsun o kdar cok sabrettilerki bana suni sanci o kdr zor degildir belki ama benim suyum tamamen bitmisti yoksa yanimda baska sanci alanlar vardi onlar daha rahatti kisiden ksiiye de degisiyo bende yarin baska bi yere gitsem mi diye dusunmuyo degilim gercekten korktum bugun Allah im evlatlarimizi korusun oglum da daha iki yasinda ...

zaten hergun saatlerce yuruorum cnm.bır parmak açılma var ama rahım kalın dedı.ıncelıo kısalmamış.cuma gene cagrdı artık 2gunde bır gelceksın dedı ama 40dan sonra ıkı günde cagraydı barı.daha 39+4uz.yaptgı muayeneden sonra evde koyu pis bır kan geldı kırmızı ama pis.nişanada benzemıor.haftaya cuma sezeryam dıcek gorumcemde öyle anladı.acaba sunı sancı ıstsem rahım incelmezmı açılma olmaz mı kı.muayene kasma kendini dedı ama mumkubmu doğumu tetıkletmek ıcın cnmı cıkardı
Bendede çatı muayenesi sonrası dedigin tarzda jan geldi böyle koyu kıvamlı.

Birde doktor bana yürü ama çok ayakta kalma yorulma dedi senin saatlerce yürüyüune ok dedi mi doktor

Hic gulEcegim yoktu gece gece :)))
medical parkta yaptim ilk dogumumu su anda da ayni yere dwm ediyorum ebeler inanilmaz destek verdiler Allah.bin kere razi olsun o kdar cok sabrettilerki bana suni sanci o kdr zor degildir belki ama benim suyum tamamen bitmisti yoksa yanimda baska sanci alanlar vardi onlar daha rahatti kisiden ksiiye de degisiyo bende yarin baska bi yere gitsem mi diye dusunmuyo degilim gercekten korktum bugun Allah im evlatlarimizi korusun oglum da daha iki yasinda ...
nerdekı medıcal park bu?cnm bncede başka ıyı bır doktora daha görün.netıcede bunlarda senin öz doktorun dgllermişkı.cok düşünmeden konusulr doktorlar.bnde cuma başka doktora gtcm ama 41bıtene kadar beklıcem ben.senı anlıorum bnmde içim hıc rahat dgl sen olsam tek doktorla kalmazdm

Back
X