- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
cnm sende durumlar nasl ?neye karar verdin?acıklıgım var mıBen oldum çatı muayenesi hiç zor değil ve acımıyor korkma canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sende durumlar nasl ?neye karar verdin?acıklıgım var mıBen oldum çatı muayenesi hiç zor değil ve acımıyor korkma canım
o bndede var esıme ayrı gelıorlar bana ayrı,takmamak gerek te işte.Açılma olmazsa suni sancı vermiyorlar mı canım? Ben milletin sorularından da bıktım sürekli hala doğurmadın mı muhabbeti off
simla ilk gttıgınde sunı almadan önce acılman kaçtı ?Evet alttan bakıyorlar neyseki benim açılma çok hızlı oldu :) İlk dr baktı 3.5 sonra 2 kere ebe en son dr baktı ok dedi.Yani 4 defa bakıldı zaten son 2 de epidural olduğundan hissetmedim. Öncekiler çok can sıkıcıydı..
Ikınmakda başarısız olmaktan çok korkuyordum. Ama oldukça bşarılıydı hatta nerdeyse ilk ıknmamda çıkıyordu sancı durunca durduk 2.de çıktı çok şükür çok kolay bir doğum yaşadım.
Normali yaşadıktan sonra cidden sezeryana eskisi gibi bakmıyorum. Avantajları çok ama sezeryana hazırlıklı olursan bence o kadar da sorun yaşamazsın.
Bak mesela Damla süt sıkıntısı yaşamamak için ona uygun bitki çayları ve beslenmesini düzenledi. Bilinçli olunursa en az sıkıntıyla sezeryan olunabilir hatta normallden daha kolayolur bence:)
Hayırlısı olsun canım inş acısız huzurlu bir doğum yaşarsın...
gecen bnde hapsurdum altıma kacrdım sandım.wcye gttım akıntıymısCanim Allah sana da kolayliklar versin o zaman. Bu aci artik cekilir gibi degil gercekten yaben de idrar degil de akinti vsr cok. Yabi oturup kalksrken hapsurirken filan bir anda akinti geliyor bolca. Ama sanirim idrar kacagi ds cok yaygin bir durum bu zamanlarda artik. Baska yerlerdr okumustum
bdp lerımız aynı cnm.yrn bnde gdıorum simlanın doktoruna bakalm nolcakCanım ben hala doğuramadımyarın günüm dolacak dua et bana. Hastaneden memnun kaldın mı tatlım?
Ben normal doğum istiyorum, hiç açılma yokcnm sende durumlar nasl ?neye karar verdin?acıklıgım var mı
Haklısın benimde ilk çok heyecanlıyım bende günler geçmek bilmiyor..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAyy canım ben de 22 sinde olcam sanırım. Çok heyecanliyimilk olduğu için bilgi veremiyorum sana
![]()
Kaynanam geldi bende kalıyor. Sürekli onun sorması bile deli ediyor beni. İnşallah artık doğururuzo bndede var esıme ayrı gelıorlar bana ayrı,takmamak gerek te işte.
aynıyız cnm.1hafta bekleyp sunıye kalçam galıba.acılma olmazda sezeyna kalçam dıe oluorum artık.uykular haram oldu napcaz buz blmıomKızlar benim yarın günüm doluyor. Çok korkmaya başladım hiç doğum belirtisi yok. 1 hafta daha bekler suni sancı veririz dedi doktor. Benim durumumda olan var mı? Sonunda sezeryana kalacam diye de korkuyorum![]()
açılma olmasada sunı verılıor.kamuran öyle doğurdu e meralde muhtemelen doğurdu bugun,arastrdm çok ebe arkadsmda dedı verılıor dıyeKaynanam geldi bende kalıyor. Sürekli onun sorması bile deli ediyor beni. İnşallah artık doğururuz![]()
Acaba suni sancı çok mu zor olur yaaçılma olmasada sunı verılıor.kamuran öyle doğurdu e meralde muhtemelen doğurdu bugun,arastrdm çok ebe arkadsmda dedı verılıor dıye
Ya çalışan kadının evde oturması çok zormuş çok bunaldım. Doğsada bebişimle uğraşsam. Senin kız mı olacak? Ben de yarın doktora gidecem bakalım ne diyecekbdp lerımız aynı cnm.yrn bnde gdıorum simlanın doktoruna bakalm nolcak
Ay aynen kafayi yicem artık 3 hafta oldu evde olalı. Keske odasini onceden bitirmeseydim simdiye ugrasacak birseyler kalsaydı diyorumYa çalışan kadının evde oturması çok zormuş çok bunaldım. Doğsada bebişimle uğraşsam. Senin kız mı olacak? Ben de yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
Günaydın:) bugun yine ağrılı pelvis kemigi yüzünden rezalet bir uykunun sabahina kalkmis bulunuyorum:) artik normal yurumek bile aci içinde gerceklesiyor![]()
Ben de her şeyini bitirdim. Nerden bilelim belki erken doğar dedik işteAy aynen kafayi yicem artık 3 hafta oldu evde olalı. Keske odasini onceden bitirmeseydim simdiye ugrasacak birseyler kalsaydı diyorum![]()
bnde bazen çok bunalıyorum.ben hamıle kalnca iş ağır dıye çıktım.bnmkı kız cnm. Sunı sancı zor dıyende var Kamuran gbı ağrı esıgı yüksek olup normal dıyende var.cnm bnde çok normal ıstedm ama yrn bubdoktorda sezeryan derse doretmıcem çünkü Rabbımden hep hayrlsnı dıledım .demekkı hayrlsı buymuş.ablam normal dıe dırettı sunı aldı az kalsın yeğenım ı kaybedıorduk acil sezeryana alındı.hersy yavrumuz ıcın.bu devirde normalde çok kolay dgl kızlar.annem 6xocuk doğurdu bırı sunıyle olmus.artık dayanamuodum benı Sezeryana alın dıe doktora yalvardm ama almadılar dedı.suan olsa hemen alırlar.herkeste aynı olcak dıe bse yok.meralıde çok merak ettim yaYa çalışan kadının evde oturması çok zormuş çok bunaldım. Doğsada bebişimle uğraşsam. Senin kız mı olacak? Ben de yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
ben dün 2 saat kadar yürümek zorunda kaldım dolmuş çok sallıyor diye akşam otururken kalkarken ağrıdan gözümden yaş geldi zaten hep ağrı vardı ama akşam artık ağrı doruğa çıktı
ben lierac çok övüldüğü için onu kullandım artı karma çatlak yağları kakao yağı bebe yağı her şeyi çok düzenli oalrak kullandım ama çok fena çatladım karnımda çatlamayan yer kalmadı artı en son artık çatlaklar belime doğru kaydı yani sırtım dışında komple çatladım
aynen bende çok catladim Cnm.ve lierac kullandım sürekli kaç kutu bitirdim ama yinede catladim bu söylediğim krem hamilelik sonrası oluşan çatlakları geciriyormus topicde öyle yazıyor.bende o yüzden kullanmak istiyorum.her eczanede de yok zaten kimi kaldirildi diyor kimi elimde yok diyor.internette buldum oradan alicam ben denemekten bisi kaybetmem bakalım umarım geçerler yoksa benimde heryerim catladim maalesef(
Aynen oyle. Tamamen katiliyorum. Ben de en başından beri normal dogum diye diretenlerdenim ama hicbir sey bebegimin ya da benim sagligimdan kiymetli degil. Kismet. Eger gelmezse , suni sancıyla da açılma olmazsa sezeryan :)yeter ki oğlum iyi olsun. Simdi heyecanlandim mesela 1 hafta 10 güne onu göreceğim icin:))bnde bazen çok bunalıyorum.ben hamıle kalnca iş ağır dıye çıktım.bnmkı kız cnm. Sunı sancı zor dıyende var Kamuran gbı ağrı esıgı yüksek olup normal dıyende var.cnm bnde çok normal ıstedm ama yrn bubdoktorda sezeryan derse doretmıcem çünkü Rabbımden hep hayrlsnı dıledım .demekkı hayrlsı buymuş.ablam normal dıe dırettı sunı aldı az kalsın yeğenım ı kaybedıorduk acil sezeryana alındı.hersy yavrumuz ıcın.bu devirde normalde çok kolay dgl kızlar.annem 6xocuk doğurdu bırı sunıyle olmus.artık dayanamuodum benı Sezeryana alın dıe doktora yalvardm ama almadılar dedı.suan olsa hemen alırlar.herkeste aynı olcak dıe bse yok.meralıde çok merak ettim ya