2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar Kamuran yanı şeyça doğum hıkayesını facede paylaşmış.merak edenler okuyabılır ordan
Denuz ben face teki gruba katilma talebi gonderdim ama kabul edilmedi henüz. Adim Esra Tenekecioglu. Acaba sen kabul edebilir misin???

Denuz ben face teki gruba katilma talebi gonderdim ama kabul edilmedi henüz. Adim Esra Tenekecioglu. Acaba sen kabul edebilir misin???
cnm telden girdiğim için kabul et secenegı gorunmuor,yoksa ederdım tabı kı.facede kı kızlara haber atayım yapabilirse onlar yapsın

cnm telden girdiğim için kabul et secenegı gorunmuor,yoksa ederdım tabı kı.facede kı kızlara haber atayım yapabilirse onlar yapsın
bende 5-6 defa istek gönderdim ama hiçbiri kabul edilmedi yapılabiliyorsa melek karacaolarak benide iletirmisiniz grup kurucularına

Bende facete yokum kamuran burada neden paylasmadiki cok merak ediyodum bende onunkini okuyanlar ozetleyebilir mi acaba

Bizimle de doğum hikayelerini paylaşın lutfen. Güzel şeyler duymak iyi geliyor. .

Ben de emziremem herkesin yanında açamam öyle. Annemi istiyorum ben de kesinlikle ama bir tantana kopacak gibi bu konuda:KK43: Canım ağrı sancı olayı nasıl sezeryandan sonra çok ağrın oldu mu senin kaç günde geçti?
Çok teşekkür ederim minicik bebişin var hala bize cevap yazıyorsun canım maşallah. Çok faydası oluyor bize güç veriyorsun:)

Canım en önemlisi stres olmaman, ben herkese söyledim kimsenin yanında emziremem diye, kayınvalidem ve görümcem bozulmuşlar, annemde ben elifi bir kez atletiyle bile görmedim sizinle ilgili bir şey değil deyince biraz kabullenmişler, şimdide emzireceğim zaman hemen odadan çıkyorlar sağolsunlar, baştan nasıl tavır koyarsan öyle gidiyor, aslında k.v. de açısından bakınca o da haklı, annelerimiz gibi onlrında torunları oluyor görmek istiyorlar ama derler ya ana gibi yar olmaz diye gerçekten çok doğru

sezeryan sancısı tabi oluyor ama benim hamileliğim çok zor geçmişti şu an çok şükür hamilelikteki rahatsızlıklara göre daha iyiyim, ama tekrar uyarayım kalkarken felan çok dikkatli olun , benim gibi aman ben iyileştim nolcak felan demeyin , ilk haftadan sonra zaten ağrı azalıyor,

tabiki cevap yazarım, sonuçta burdaki paylaşımlar gerçekten çok önemli bende pek çok şeyi sizler sayesinde öğrendim keşke vaktim olsada yazılanların hepsini okuyabilsem, maalesef bu hafta yardımcım işte olduğu için çalışmaya başladım, bana kalsa bebğimle vakit geçirmek isterim ama şartlar böyle :( inşallah senin güzel haberlerinide alıcaz ,sende tecrübelerini paylaşacaksın :)

Canım ben hala doğuramadım:KK43: yarın günüm dolacak dua et bana. Hastaneden memnun kaldın mı tatlım?

stres yapma , sonuçta eninde sonunda doğacak inşallah :) biraz nazlı geliyor demek ki ,annemde de öyle olmuştu, erkek bebek olmasına rağmen 40 hafta dolmuştu ve doktor bu hafta doğmazsa sezeryanla alırız demişti ama çok şükür bir sonraki gün normal doğumla dünyaya geldi

hastaneden çok memnun kaldım, hemşireler çok iyiydi, hepsi bebeğime sevgiyle yaklaştı, pardon bir tane soğuk vardı ama sürekli hemşire değiştiği için sorun olmadı, özellikle mavişen hanım vardı sanki bebeğimin anneannesi gibiydi, çok yardımcı oldu,inşallah sende memnun kalırsın, senin hikayenide bekliyoruz :)

kızlar haber verdim szi.kabul eden arkada s doğum yaptgndan ötürü ısteklenz beklemede.gorunce kabul etcek

kamuran da sadece face paketı oldgndan oturu buraya gırıp yazamamış ama bnden rıca ettı paylaswmamı ben smdı onun dgum hıkayesını yazcam ve zannetgmz gbı cok kolay olmamış.hala toparlanamamış ve suan olsa tekrar normal yaaparmıyım dıye dusunuorum dedı.yanı ona gore duşunun kızlar

Oğlum uyuyorken ben de doğumumu anlatayım. 1 ekim çarşamba günü suni sancı ile normal doğum yapmak üzere hastaneye gittik. 10da hastanedeydik. Yatışım yapıldı ve odama geçtim. Kan tahlili için kanım alındı ve damar yolu açıldı. Geceliğimi giydim ve suni sancı bağlandı. Saat 10 buçuk gibi bağlanmış olmalı. Sancılar hafiften başladı ilerleyen saatlerde ama ben çok fazla etkilenmedim. Bi taraftan nst de bağlı. Bebeğimin kalp atışları da beni rahatlatıyor. Annem ve kayınvalidem y...anımdalar. Kayınpeder babam ve eşim de aşağıda. Arada bi eşim yanıma gelip gidiyor. Kayınpederim aşağıda abisini aramış. Doğum olacak diye haber vermiş. O da eşine söylemiş. Eşi, iki kızı ve bi tane bebeği almış gelmişler. Ben sancı çekerken onlar yanımda oturuyor. Kadın saçma sapan kötü örnekler veriyor. Beni korkuttu. Benim sancılarım sıklaşmıştı ve bi anda sancım durdu. Ebeler çok şaşırdı. Annem çok sinirlendi. Ebelere bunları odadan çıkaracaksın demiş. Bunları sonradan öğreniyorum. Ebe geldi herkesi çıkardı. Sadece eşimle ben kaldık odada. Benim bebeğimin kalp atımı bi anda 50lere düştü. Ebe hemen doktorumu aradı. Doktor hemen koştu geldi. Benden suni sancıyı çıkardılar. Bebeği rahatlatmak için serum bağladılar ve bana oksijen verdiler. Doktor alttan suyumu patlattı ve bebeğimin kalp atımı çok şükür 140lara çıktı. Meğer içerde sıkıntıya girmiş. Beni o salak yenge öyle korkuttu ki bebeğim etkilendi. Neyse rahat ettik çok şükür. İyiki o nst var yoksa bilemezdik kalp atımının yavaşladığını. Benim açıklık 7 cm oldu ve sancılarım çok çok zorlaşmaya başladı. Sancı vurduğu an ölüyordum sanki. Bi taraftaki kemiğin açılmasını bekliyorduk sanki. O an eşim yanımdaydı sadece onunla yaşadım bu zorlukları. Allah razı olsun ondan. Hiç panik yapıp da beni iyice sıkıntıya sokmadı. Sonra beni doğumhaneye aldılar. Sancı vurdukça ıkındım. Ebe üstüme öyle bi baskı uyguluyor ki ölüyorum nefes alamıyorumm diye bağırıyorum:/ 6 yada 7 kere ıkındım. Bebeğim doğdu. Çok şükür deyip duruyorum. Son anlar gerçekten zormuş. Neyse doktor dikişlerimi attı. Beni hazırladılar çıkardılar. Annemle kayınvalidem beni bekliyordu. Bebek çıkınca eşim aşağı inmiş. Çiçek almış, üstüne canım karım ve canım oğluma yazmış. Alnımdan öptü beni. Sırayla annem kayınvalidem babam kayınpederim hepsi öptüler. Meğer hepsi ben doğumhanede bağırırken ağlamışlar. Gözleri dolu dolu. Allahıma çok şükür kurtuldum. Oğluma sağlıkla kavuştum. Darısı hepinizin başına.

Ah kiyamam yaaa cok kolay olmamis gercekten. :))

ok şükür tüm zorluklara rağmen kaamuranda sonunda bebeğini kucağına almış allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsindamladan haber varmı acaba face grubunda olanlara yazıyordur belki

keske yrn bnmde 3.5cıksada bnde epıdurellı normalyapsam ama yrn senın doktorda seZerysn derse kabul etcem cnm.nasıpten öteye gecılmuor
Bence de et canım.. Dr um sezeryan yanlısı değil tanıyınca sende bunu anlarsın bence... Eğer derse cidden durum budur dersin rahat rahat doğurursun inş.
Bu arada meme ucuna iyi bakım yap yarın belki de bebeğin emmek için çıkmış olacak :D
yarın hafta sonu gelen gidenim olur kk ya giremeyebilirim face e de durumunu yaz mutlaka merak ediyorum...

Bence de et canım.. Dr um sezeryan yanlısı değil tanıyınca sende bunu anlarsın bence... Eğer derse cidden durum budur dersin rahat rahat doğurursun inş.
Bu arada meme ucuna iyi bakım yap yarın belki de bebeğin emmek için çıkmış olacak :D
yarın hafta sonu gelen gidenim olur kk ya giremeyebilirim face e de durumunu yaz mutlaka merak ediyorum...
merak etme cnm mutlaka haber verırım.oh be sezeryana sıcak bakmaya basladgmdan berı aklım çok rahatladı.oyle yada böyle kızım bnmle olcak ıns

Back
X