2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Denizyild kamuranin dogum hikayesini paylasmissin cok saol ins bizlr de en kisa surede dogurdummm diye yazabiliriz ikinci dogumum olmasina ragmen cok heyecanliyim ilk dogumu olanlar iyice heyecanlidir eminim Allah 'im hepimizin hakkinda hayirlisini versin ins yarin kontrolden donunce yazicam ins sizler de yazin...

kızlar doktor bugün hastaneye yatış kağıdımı verdi
salıya kadar gelmezse salı suni sancı ile doğum yapacam
iice stres bastı valla

Kizlar Allah in izniyle son iki gunum kaldi bugun temizligi bitirdikama bende bittim belimi agrisindan duramiyorum esim kaynanam is yapmama cok kiziyolar ama ben eljmi surmeden duramiyorum cok sukur artik hicbi isim kalmadi iki gu u insallah istirahatle gecirecegim ... pazar gunu de annem gelicek insallah ...kayisilari kaynatmis tarhanayi hazirlamis canim annem...

yok canım bugün her şey normal yolunda çıktı nst de sancım çıktı doktor muhtemelen salıya kadar gelirsin ama gelmezsen salı sabah yatışını yapalım dedi zaten iki gün hafta sonu var arada
Bende en gec sali gunu suni sanci ile dogum yapicam ama kendi doktorum yurtdisindan ptesi gelicek ptesi ona yarinda bir baska doktora gozukecegim ins kendi sancin gelir benim.hic sancim.cikmiyo zaten hissettigim bi sanci da yok :(

Kizlar Allah in izniyle son iki gunum kaldi bugun temizligi bitirdikama bende bittim belimi agrisindan duramiyorum esim kaynanam is yapmama cok kiziyolar ama ben eljmi surmeden duramiyorum cok sukur artik hicbi isim kalmadi iki gu u insallah istirahatle gecirecegim ... pazar gunu de annem gelicek insallah ...kayisilari kaynatmis tarhanayi hazirlamis canim annem...
Saglikla sihhatle al kucagina ins bebisini buyusunde kirletsin evi :)

Doğum yapan arkadaşlar çatal yatmak dışında başka doğum pozisyonu deneyimi yasayan var mi? Bi arkadas comelmekten bahsetmiş en kolay doğum şeklinin o olduğunu söylemişti var mı bu konuda bilgisi olan?
Canım ben ayrıntısını bilmiyorum ama arkadaşımın annesi adıyamanlı 3 doğum yapmış hepsinide çömelerek yapmış onların orda bu yöntem kullanıyomuş tabi nekadar rahat bilmiyorum ayrıntıları dinlemedim

bnde bazen çok bunalıyorum.ben hamıle kalnca iş ağır dıye çıktım.bnmkı kız cnm. Sunı sancı zor dıyende var Kamuran gbı ağrı esıgı yüksek olup normal dıyende var.cnm bnde çok normal ıstedm ama yrn bubdoktorda sezeryan derse doretmıcem çünkü Rabbımden hep hayrlsnı dıledım .demekkı hayrlsı buymuş.ablam normal dıe dırettı sunı aldı az kalsın yeğenım ı kaybedıorduk acil sezeryana alındı.hersy yavrumuz ıcın.bu devirde normalde çok kolay dgl kızlar.annem 6xocuk doğurdu bırı sunıyle olmus.artık dayanamuodum benı Sezeryana alın dıe doktora yalvardm ama almadılar dedı.suan olsa hemen alırlar.herkeste aynı olcak dıe bse yok.meralıde çok merak ettim ya
Ben de artık diretmeyeceğim. Aslında hep hayırlısı olsun dedim ama gönlüm de normal doğumdan yana. Ne var adam gibi sancıyla gelse bıdıklar, illa uğraştıracaklar bizi:)

stres yapma , sonuçta eninde sonunda doğacak inşallah :) biraz nazlı geliyor demek ki ,annemde de öyle olmuştu, erkek bebek olmasına rağmen 40 hafta dolmuştu ve doktor bu hafta doğmazsa sezeryanla alırız demişti ama çok şükür bir sonraki gün normal doğumla dünyaya geldi

hastaneden çok memnun kaldım, hemşireler çok iyiydi, hepsi bebeğime sevgiyle yaklaştı, pardon bir tane soğuk vardı ama sürekli hemşire değiştiği için sorun olmadı, özellikle mavişen hanım vardı sanki bebeğimin anneannesi gibiydi, çok yardımcı oldu,inşallah sende memnun kalırsın, senin hikayenide bekliyoruz :)
Erkek bebek geç gelir kız bebek erken gelir zaten:) benimki kız ama tık yok. Bakalım doktor yarın ne diyecek. Bebiş ailenize farklılık getirdi mi canım? Moralin, ruhsal durumun nasıl? Daha iyi misin?

Her gece ayni sey bir turlu uyuyamiyorum :( tum gun oglumun pesinde kosuyorum cok yorulmus oluyorum ama bu saat oluyor bir turlu uyuyamiyorum bebek dogunca heptwn uyuyamicam biliyorum ama dusunceler beynimi yiyo :/

meral o bastırmyı bna fecı yptı doğum baslasın dıe ama sadece ıkı gündür kanadgm ve kasık ağrısıyla kalem.oylekı yürüyüşe cıkamıorum halen.nebılım burda arkada ıkı cm acıklı olmadan sunı veremem sezeryana alcaç demıs doktoru o çok kafamı kurcaladı okumuşsundur.ı zaman senı nasl alıor veya Kamuran nasl hıc acıklı olmadan aldı.aynen sonumuz benzıor.suan ıcımden ne geçti bıluonmu.bırlıkte yrn el ele sunı sancı alaydık aynı doktorda aynı anda hastanede ne güzel olurdu:)
Benim 1 1.5 cm açılma var bana da suni ile alalım dedi bebişim ya ile acilma 2 cm olacak diye bence birsey yoktur

Kizlar bebek kafasi cok asagi indigo icin alttan muayene etcek doktr carsamba, tuse Yani, cokmu acitiyoo lutfen bisey deyin cok korkuyorum, o_O
Hayır çok acimiyor, ama kendini sıkma rahat birakip derin nefes alip ver yavaş yavaş tedavi boyunca daha rahat geçiyor. Kendini kasanlarda daha çok agri oluyormuş kısa sürüyor zaten hiç korkma

• kızlar bnm suyum gelıor.napım bılemedm esımde uyuyor ama sancım hıc yok.uyandırımmı yoksa beklıyımmı bır kaç saat blemedm.suyun sancıdan önce gelmesıde ıımı ya.once suyu gelenlerın hep zor olur doğum dıe duydum.dua edın gttgmde açılmam olmus olsun ve kolay normal jayrlı doğum olsun sezeryan olmasn

kızlarr suyum şarıl şarıl gelımce yatısım yapıldı.bır cm açıklık var rahım hala kalın .doktor suyun gelmesı herseyı hızlandrır ıı olmus dedı.bır kaç saat ıcınde sancın başlamazsa sunı sancı vercrz dedı.dua edın ne olur kızlar kendı sancm gelsin hayrlsyla normal kolay bır doğumla kurtulaym herkesten dua beklıorum

kızlarr suyum şarıl şarıl gelımce yatısım yapıldı.bır cm açıklık var rahım hala kalın .doktor suyun gelmesı herseyı hızlandrır ıı olmus dedı.bır kaç saat ıcınde sancın başlamazsa sunı sancı vercrz dedı.dua edın ne olur kızlar kendı sancm gelsin hayrlsyla normal kolay bır doğumla kurtulaym herkesten dua beklıorum
Ayyy canim cok.heyecanlandim dua ediyorum senin icin bak bgn kontrolumuz vardi senin bebis dayanamadi benim de ilk dogumum seninki gibi oldu canim once suyum geldi bu aksam bebisin kollarinda olucak ins hep boyle dusun o zaman icin rahatlicak.ins

Bide sunu dusun suyun gelmese de zaten gittiginde dogumhanede bosaltiyolar yani once geldi.kotu olcak diye bisey yok dogum baslamis olucak bi sekilde valla cok heyecanlandim bakalim ben daha ne kdr beklixem

Back
X