2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bugün doktor randevumuz vardı sezeryana karar verdik cuma 10 da hastanede olucak 12 yi 1i bulur dedi ameliyat saati nedenki sezeryan olanlar ya da olacaklar size de böyle bişey sözlendi mi net saat verecek zannediyodum

Canim bana da 10 buçuk ta gelirsin dedi ama öğle arası olcak galiba.cunku mesai saatlerinde muayene olanlar geliyor doktora ondan diye düşündüm ama bilmiyorum.bi de kan testi lavman gibi şeyler oluyor ya ameliyattan önce.ama 2 saat sürmez sonuçta. Of 2 saat başımda herkes öf öf . .Yalniz kalmak istiyorum :(

Canim bana da 10 buçuk ta gelirsin dedi ama öğle arası olcak galiba.cunku mesai saatlerinde muayene olanlar geliyor doktora ondan diye düşündüm ama bilmiyorum.bi de kan testi lavman gibi şeyler oluyor ya ameliyattan önce.ama 2 saat sürmez sonuçta. Of 2 saat başımda herkes öf öf . .Yalniz kalmak istiyorum :KK43:
Düşünme bunları lütfen bebise odaklan. Onu gordugunde sağlıkla sana gulumsediginde hicbirseyin önemi kalmayacak.

gelecekler mi? hayırlısı olsun, sen rahat ol, zaten oda da uzun süreli bulundurmazlar
gelecekler canım :( kendimi rahatlatmaya çalışıyorum artık napim:( inş. Ameliyata girerken,ameliyat sonrası ilk dakikalarda ve emzirirken yalnız olmayı basarabilirim:(

Düşünme bunları lütfen bebise odaklan. Onu gordugunde sağlıkla sana gulumsediginde hicbirseyin önemi kalmayacak.

Tamam yaa düşünmüyorum artık.:) herkes gelsin hatta kim varsa kayinvalide kankalarini da getirsin gelmeyen kalmasın dogumumaaa:):):)

Canim bana da 10 buçuk ta gelirsin dedi ama öğle arası olcak galiba.cunku mesai saatlerinde muayene olanlar geliyor doktora ondan diye düşündüm ama bilmiyorum.bi de kan testi lavman gibi şeyler oluyor ya ameliyattan önce.ama 2 saat sürmez sonuçta. Of 2 saat başımda herkes öf öf . .Yalniz kalmak istiyorum :KK43:

keşke sorsaydım daha erken gelebilir miyim die biran önce bitse de akşama kadar toparlansam hayırlısı artık aynen ben de gerilicem beklerken gibi geliyo

Kizlar bnde aldm bebegimi kucagima suni sanci ile yattm bgn epidural normal dogum yaptm darisi tum bekleyenlerin basina ins
Canim ben de cuma suni sancı ile epidural normal yapacağım cumaya kadar gelmezse bebis. İnşallah sezeryana dönmez hersey yolunda gider seninki nasil oldu biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Günaydın kızlar,
Heyecan ve endişe bir arada, akşam 7 de inşallah miniğim kucağımda olacak. İnşallah hepimiz için rahat kolay doğum olur.
İnşallah sag salim kucağına alırsın bebeğini darısı bize ;) bnmde kontrolum var bugün 39+5 olduk bugün artık gelsin kuzum kolayca ;)

şuan ben yarın sezeryan olucam diye okadar çok stresliyim ki birde onların stresini hiç çekemem tama diğer arkadaşların söylediğide doğru onlarında görmek hakkı ama beni sıkıntıya sokmaya kimsenin hakkı yok birde yapı olarak ben böyle sıkıntılı durumlarda kimseyi istemem yanlız kalmayı tercih ederim o nedenle her türlü tek olmak iyi. bu arada diğer mesajını alıntılayamamışım iyi dileklerin için sağol her fırsatta yazarım ve hepinize dua edicem sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Dualarımız seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz bugün.

bugün doktor randevumuz vardı sezeryana karar verdik cuma 10 da hastanede olucak 12 yi 1i bulur dedi ameliyat saati nedenki sezeryan olanlar ya da olacaklar size de böyle bişey sözlendi mi net saat verecek zannediyodum

Canım benimde cuma 11 de. ama 9 da hastanede ol dedi bana da. Yatış işlemleri, bir de bizi hazırlayacaklar ya o iki saat o yüzden. Doğum tarihleri aynı olacak bebişlerimizin:) Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş.

Günaydın kızlar.
Cuma ya çok az kaldı, nasıl garip bir haldeyim anlatamam. Bir de gerginim galiba:(Evimi toplayamıyorum istediğim gibi hareketlerim çok kısıtlandı bu da beni sinirlendiriyor. Her şey tam olsun istiyorum hastaneye gitmeden. kv kendi kafasına göre yapıyor benim hassasiyetlerimi anlamıyor.Söylediğim halde kendi kafasına göre iş yapıyor.
Sağlıkla kızıma kavuşup bir an önce iyileşmek istiyorum, inş sezeryandan sonra çabuk toparlanırım.

Günaydın kızlar.
Cuma ya çok az kaldı, nasıl garip bir haldeyim anlatamam. Bir de gerginim galiba:KK43:Evimi toplayamıyorum istediğim gibi hareketlerim çok kısıtlandı bu da beni sinirlendiriyor. Her şey tam olsun istiyorum hastaneye gitmeden. kv kendi kafasına göre yapıyor benim hassasiyetlerimi anlamıyor.Söylediğim halde kendi kafasına göre iş yapıyor.
Sağlıkla kızıma kavuşup bir an önce iyileşmek istiyorum, inş sezeryandan sonra çabuk toparlanırım.

Canim boşver hiç takma ev işini falan her şey olduğu kadar.sen bi güzel kızını kucağına al ondan sonra hemen iyileşir sin zaten:) rahatlama çalış müzik dinle falan.bu 2 gün de su gibi geccek ve sen buraya kızım kucağımda diye yazcaksin insallah:))

Canım benimde cuma 11 de. ama 9 da hastanede ol dedi bana da. Yatış işlemleri, bir de bizi hazırlayacaklar ya o iki saat o yüzden. Doğum tarihleri aynı olacak bebişlerimizin:) Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş.

amin inşallah aaa aynı gün demek Allah kurtarsın ikimizi de kolaylıkla gerginlik olayı bende de var evde bi sürü iş olup benim hiç bi şey yapmak istememem de cabası kocam da bi o kadar rahat ne iş ssöylesem yaparız deyip duruyo sinir ediyo beni az kaldı ağlıycam yine annem hiç nazımı çekemiyo ben sinirlensem bakıyorum onun da suratı asılıy

Günaydın kızlar.
Cuma ya çok az kaldı, nasıl garip bir haldeyim anlatamam. Bir de gerginim galiba:KK43:Evimi toplayamıyorum istediğim gibi hareketlerim çok kısıtlandı bu da beni sinirlendiriyor. Her şey tam olsun istiyorum hastaneye gitmeden. kv kendi kafasına göre yapıyor benim hassasiyetlerimi anlamıyor.Söylediğim halde kendi kafasına göre iş yapıyor.

mesajım yarım kaldı etrafımızda sakin bizi keyiflendirecek insanlar şart ben gerginim onlar benden gergin uyuym biraz diyorum en ufak bi çıtırtıya uyanıyorum sanırım hepimiz aynıyız bu arada sen epidural mi olacaksın genel mi

Back
X