2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bana 3 ay once 'bugunlerinin kiymetini bil cok ararsin bugunleri' dediklerinde o kadar sinirlenirdim ki..artik dogursam diye yalvarirdim Allaha..megersem rahatim batmis..bugunlerinizin kiymetini bilin kizlar..

Bana 3 ay once 'bugunlerinin kiymetini bil cok ararsin bugunleri' dediklerinde o kadar sinirlenirdim ki..artik dogursam diye yalvarirdim Allaha..megersem rahatim batmis..bugunlerinizin kiymetini bilin kizlar..

Merhaba Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin benimde ikinci gebeliğim 3 ayım var bende geçenlerde arkadaşıma doğsada sevsek dedim oda dediki doğuncada geri girse dersin dedi çok güldüm.Aslında zaman o kadar çabuk geçiyorki nasıl büyüdüğünü bile anlamazsın biraz zorluk var evet ama sonunda güzel günler var inşallah.Kızım 8 yaşında ne ara büyüdüğünü bile anlamadım iyi kötü geçmiş gitmiş yıllar...

Canlar selam :) ya bir şey sorcam size.ben 38+ 4 sabahi sezeryan olcam.sizce erken mi normal mi vakti? Bi de yarın akşam yatış olcak doktor ciğer geliştirici igne yapcakmis ertesi sabah da oğlum doğacak. Ama normal giden Hamilelikte yapılıyor mu ki bu igne?
37+6 dan sonra her bebek miadında kabul edilir. Yani tasarlanmayın bebeğiniz sağlıklı doğacaktır hayırlısı ile.

bna doktor bepanten sur dedı.gorumcemde eczanecı.smdı pıyasad bulunmayan eskı bepantenden ve orjınal zeytnyagı getrms o rahatlatıor.lansınoh yaramıor bır dünya para verdk bıde.olay emzorıkenkı damak gecırmesınde.aslnda üç dgl kahverengi kısmın verebldgno vercekmıssın yra olmaması ıcın.ama bnmkının ağzı kucucuk alamıor kavga edıor ucu ıstıor ya
Ben mümkün olduğunca veriyorum kahverengi kısmı ama yara oldu Allah'tan çok fazla değil ama can yakıyor, bnde deneyeyim dediklerini umarım ise yarar, birde dişleri çıkınca ne yapıcaz bu yaramazlarla bakalim:)

Ben mümkün olduğunca veriyorum kahverengi kısmı ama yara oldu Allah'tan çok fazla değil ama can yakıyor, bnde deneyeyim dediklerini umarım ise yarar, birde dişleri çıkınca ne yapıcaz bu yaramazlarla bakalim:)
Göğüs uçları için ilk emzirmeden önce soğanı bölüp göguslere koymak 2 saat bekletip sonra göğüsleri temizlemek tavsiye ediliyor ama ne kadar uygulanabilir tartışılır tabi iki saat nasıl beklenir hastanede soganlarla :)) belki daha sonra yada önce yapılsa da şifa olur.
Bir diğer tavsiye evicap e kapsülü kırıp göğüs uçlarına sürmek
bir diğeri Lansinoh krem sürmek ki temizlemeye gerek yok çünkü bitkisel
ve soylenene gore en etkili olanı da emzirmeden sonra kendi sütüyle annenin göğüs uçlarını ıslatıp temizlemesi imiş.
Allah şifa versin.

36. Haftadan sonra gelen bebek premature sayilmiyor bence hic dusunme alalim diyorsa vardir bi bildigi bence

Ne bileyim sonuçta doktor yani ben 39 bitmedigi için panıkledim. Bugün bi arkadaş da 2 hafta ağlamaz daha 2 hafta anne karnında sanar kendini cok erken dedi çok moralim bozuldu benim bebeğim aglamayacak mi diye.saol canım cevap verdiğin için

37+6 dan sonra her bebek miadında kabul edilir. Yani tasarlanmayın bebeğiniz sağlıklı doğacaktır hayırlısı ile.
Canim cok saol cevabın için içim rahatladı valla.cevremdekiler çok erken deyince korktum bebeğime bi şey olur mu ki diye.bi de 1 gun fazla kalmasi bile cok onemli diyorlar.allahim hepimizin evlatlarini.sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.ama niyeyse ben karnimda n gitmesini istemiyorum daha:(

Ayy canım senin de mi pazartesi .Off çok heyecanlı çok az kaldı. Ben pazar akşam yatış yapcam pazartesi sabah olcak.bi gun onceden hic kalmak istemiyorum orda ama doktorum oyle istedi bikac igne mi ne yapcakmis.senin de sabah mi?

benim de sabah olacak ama sabah erkenden yatış yapicam..öyle konustuk..bebisler sağlıkla gelsinler de erken yat önemli değil.tahlilleri ne bakılacaktır belki bigün öncesinden..bende çok heyecanliyim.sürekli hazirladiklarimi kontrol ediyorum eksik varmi diye.bir sürü sut yapan şeyler hazırladım..annem çok abartmissin diyor:))

benim de sabah olacak ama sabah erkenden yatış yapicam..öyle konustuk..bebisler sağlıkla gelsinler de erken yat önemli değil.tahlilleri ne bakılacaktır belki bigün öncesinden..bende çok heyecanliyim.sürekli hazirladiklarimi kontrol ediyorum eksik varmi diye.bir sürü sut yapan şeyler hazırladım..annem çok abartmissin diyor:))
Canim yaa sen kaçıncı haftada sin peki:(

Ne bileyim sonuçta doktor yani ben 39 bitmedigi için panıkledim. Bugün bi arkadaş da 2 hafta ağlamaz daha 2 hafta anne karnında sanar kendini cok erken dedi çok moralim bozuldu benim bebeğim aglamayacak mi diye.saol canım cevap verdiğin için
Ayy ilahi guldurdun beni :-) aglamaz olur mu tabi ki aglar oyle dusunme anne karnindaki ortami disarida bulamayacak ki bi kere :-)

fthsr .!.:

Ne hazirladin sut arttirici merak ettimde

Kizlar gogus ucunu konusmussunuz.bende.oncesinde yeterli bakim yapmadigima cok pismanim zeytinyagi surdum ama yeterli.olmadi duzenli.lansinoh.ile etrafindaki kabuklari temizleyin bidr.emzirirken benimki de sadece ucunu aliyo ve bagiracak kdr canim aciyo aman dikkatli olun bu arada asiri ateslendim ama titriyorum ins sut atesi olmam :(((

Canlar selam :) ya bir şey sorcam size.ben 38+ 4 sabahi sezeryan olcam.sizce erken mi normal mi vakti? Bi de yarın akşam yatış olcak doktor ciğer geliştirici igne yapcakmis ertesi sabah da oğlum doğacak. Ama normal giden Hamilelikte yapılıyor mu ki bu igne?

Canım öncelikle Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende doktoruma sorduğumda 38.haftada sezaryene alıyoruz dedi ama ciğer geliştirici daha erken haftalarda doğarsa yapılıyor diye biliyorum zaten 37.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor belki tedbir amaçlı yapmak istemiştir bazen gününde bile doğsa ciğer ve solunumu ile ilgili sıkıntı olabiliyormuş kafana takma kötü etki yapan bir şey değil sonuçta :) Allah yardımcın olsun tatlım :)

Canım öncelikle Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende doktoruma sorduğumda 38.haftada sezaryene alıyoruz dedi ama ciğer geliştirici daha erken haftalarda doğarsa yapılıyor diye biliyorum zaten 37.haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor belki tedbir amaçlı yapmak istemiştir bazen gününde bile doğsa ciğer ve solunumu ile ilgili sıkıntı olabiliyormuş kafana takma kötü etki yapan bir şey değil sonuçta :) Allah yardımcın olsun tatlım :)
Canim cok saol:( şimdide bunu taktım içim içimi yiyor bebeğimi çok mu erken alıyor diye:(allahım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bi dogsa oglum:( ve hepimizin evlatlari

Canim benim oğlum 39+0 da normal doğmak istedi isler yolunda gitmeyince tabi sezeryanla son buldu ama doktorun normal doğum başlamadan riske atmayim diye o tarihi seçiyor. Benim ilk Doğumum sezeryan olsaydi bunda 38+4 de alacakti doktorum. merak etme inş bebisin gayet saglikli olacaktır ;)

Canim benim oğlum 39+0 da normal doğmak istedi isler yolunda gitmeyince tabi sezeryanla son buldu ama doktorun normal doğum başlamadan riske atmayim diye o tarihi seçiyor. Benim ilk Doğumum sezeryan olsaydi bunda 38+4 de alacakti doktorum. merak etme inş bebisin gayet saglikli olacaktır :KK66:
Saol canim inşallah. Benim iyice pskolojim bozuldu sanırım. Esimin tv izlemesi bile batıyor. 2 gun kaldi nasıl telas yapmıyor hiç bi şey yokmuş gibi .hiç konuşmuyor doğum konusunu bile.sanki normal günlerdeki 2 gun sonra bebeğimiz olmayacak.sanirim çok duygusal a bağladım korkudan:(

A
kızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
öncelikle hayirli olsun canim Rabbim saglikla büyütmeyi nasib etsin. Yara konusuna gelince benim göğüs ucum kizim 6 aylikken kopma noktasına gelmişti doktor yine de emzirmeye devam etmemi söylemişti. Sende ağlaşan bile emzirmeye devam et en iyi ilaci devam etmek öncelikle. Ben ayva çekirdeğinin çok faydasini gördüm acikcasi. Lansinoh ve evicap harici nce onu da tavsiye ederim bir dene bence. Tekrar gecmis olsun acil şifalar;(

Back
X