2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar benim oğlumda gazdan susmuyordu yazık memede versem biraz alıyor sonra ıkınıyordu..ıkınmaktan da kusuyordu bu sefer(hala kusuyor gerçi:( ) doktor bize nursey harvey diye bir ilaç önerdi bebeğim şimdi daha iyi en azından biraz rahat..ben akşam eğer çok huysuzlanırsa alıp göğsümde uyutuyorum sıcaklığımı hissedip rahat uyuyor.. yastıkları dik yapıp yaslıyorum kendime tabii çok dikkat etmek lazım Allah korusun düşer falan..Allah hepsine sağlık versin inşallah gazsız rahat uykular versin.

kizlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz.inanin sabahın 4 sen beri ayaktaydi kızım.aksam 7 de zor uyuttum.stresden Yoruldum.bide sütun o kadar az ki sürekli mama veriyorum buda çok ziruma gidiyor.sutumu sagip veriyorum.ama artik sanki mememde sut kalmadı.sütun mu kesildi acaba diyorum.boyle birşey olabilir mi kızlar ya sut kesilmesi nasıl oluyor..daha bebeğim 27 günlük çok ufak ne yapacağını bilmiyorum.uyutamiyorum uyumuyor herşeyi demiyorum uyumuyor anlamıyorum.benim bebegim mi boyle..uyumadan nasıl büyüyecek bu bebek....ayrıca uykusuzluk tan pertim çıktı..allahım yardim etsin..kolay uyutma önerisi olan var mi

günaydın canım ,
Hüma hanım nasıl ? doğumun nasıl geçti? kaçgündür gelip mesaj attınmı diye bakıyorum ama mesajını göremedim, inşallah ikinizde iyisinizdir
Elifcim ya kusura bakma foruma giremedim hiç:( hüma hanım çok iyi, birbirimize alıştık:) sen nasılsın canım kuzun nasıl?

sen ve bebek sağlıklı olun en önemlisi o, Hüma hanımı kokla bizim için, çok komik gelecek ama doğum yapmak güzel birşeymiş bebeğin ağlamasını duymak, ona sarılmak, biz çoktan ikinci bebeği düşünmeye başladık, tek korkum hamile kalırsam ve yine 9 ayı hasta geçirirsem oğlumla ilgilenememek
Gerçekten her şeyi çok güzel canım. Rabbimin mucizesi, Allah'a şükür yavrularımız var canım;) srn niyetini bozma tatlım ikinci bebişte belki hiç sorunun olmaz ki inşallah olmaz. Dişün ikinci bebeği canım birlikte büyürler ne güzel:)

Kizlar bizimkide başladı aglamaya aksam ne yapacagimi sasirdim. Meme emince susuyo gazı olabilirmi yada ac mi die dusunuorm gazi olan bebek memede susarmi aglamaya devamm edermi bana Yardım. Edin nolur. Bide Hiç mama vermedim mama ve gaz icin damla ne onerirsiniz.ne kullaniosnz sizler
herkeste bu gaz sikintisi var, bizde hergun olmuyor ama oldugunda sakinlestiremiyorum bazen...evet bebek gaz dan memede susar cunku sakinlesiyor orda ama emdikcede tekrar agri yapabilir farkli yontemler de var yuzustu yatirabilirsin bide ben koluma yatirip elim karnina biraz baski yapacak sekilde tutuyorum ayakta dolanarak, yada bebegin tam gobeginin ustune elinle sagdan sola ovalayarak masaj yapabilirsin....ac ise mama ver canim biberonu sevmeyebilir benim kizim oguruyor bende agzina sikarak denedim yutkunursa bilki ac oyle anlarsin zaten, ben doktorun yazdigi suruptan veriyorum debridat bide yanina bitkisel bi surup daha aldim bi kac kez verdim faydasi oldu, oglumda damla kullanmistim ama fayda etmemisti bunda hic denemedim...

kizlar bebislerinizi nasıl uyutuyorsunuz.inanin sabahın 4 sen beri ayaktaydi kızım.aksam 7 de zor uyuttum.stresden Yoruldum.bide sütun o kadar az ki sürekli mama veriyorum buda çok ziruma gidiyor.sutumu sagip veriyorum.ama artik sanki mememde sut kalmadı.sütun mu kesildi acaba diyorum.boyle birşey olabilir mi kızlar ya sut kesilmesi nasıl oluyor..daha bebeğim 27 günlük çok ufak ne yapacağını bilmiyorum.uyutamiyorum uyumuyor herşeyi demiyorum uyumuyor anlamıyorum.benim bebegim mi boyle..uyumadan nasıl büyüyecek bu bebek....ayrıca uykusuzluk tan pertim çıktı..allahım yardim etsin..kolay uyutma önerisi olan var mi
canim hic kundakladinmi? ben bazen kundakliyorum ve uyuyor, genelde kucagimda ya salliyorum yada popisine hafif hafif vurarak pispisliyorum eger gazida varsa kundaklayip ayagimda salliyorum tabi hemen uyumuyor ama ise yariyor, bazilari da kendi tisortunu yada tulbentini yatak kenarrina bagliyor, anne kokusuna ihtiyaclari oludugu icin ben hic denemedim ama buda ise yariyabilir...

Kizlar bizde bugun 20 gunluk olduk yalniz oglum kucagimdayken surekli kafasini arkaya dogru atiyor sizde boyle bi sorun var mi acaba

Ben gece bebeğimi kundaklıyorum. Rahat uyumasında kundaklamanın işe yaradığını düşünüyorum. Bir de başından beri süt için uyandrmadım. Kendiliğinden uyandığında verdim. Süt meselesi nasıl anlaşılıyor bimiyorum ama benim kıızm süt azalınca memeyi alıyor, bırakıyor, sinirleniyor.. Tekrar alıyor biraz emiyor yine bırakıp ağlıyor. Süt az olduğunda bunu yapıyor. Böyle yapınca sıkıp bakıyorum gerçekten az süt geliyor. Süt birikince bırakmadan emiyor bir de sütü yuttuğunu sesten anlıyorum. Miniğim sürekli emmek istediği için sütüm bitiyor diye düşünüyorum. Süt meselesinde dinlenmek çok önemli. Uyumalısın. Bir kaç saat bebekle eşin ilgilensin sen uyu. eşim son raddede beni uyandırmaya geliyor. Ben öyle yapıyorum. 2 saat uyku bana çok iyi geliyor. Bir de sütüm kesiliyor diye düşünme. Süt meselesi psikolojik. Olumlu düşünmeye çalış. Günde en az 3 litre su iç. Ama en etkilisi uyuyup dinlenmek.
Allah yardımcımız olsun.

Kizlar bizde bugun 20 gunluk olduk yalniz oglum kucagimdayken surekli kafasini arkaya dogru atiyor sizde boyle bi sorun var mi acaba
Bende dikkat edeceğim kadar olmadı. Ama bir sorun yoktur inş. Kafalarını tartamıyorlar. :) Sen başından çok dikkatli tut. Bir şey yoktur bence ama doktoruna danış.

Sagol canim cvp verdigin icin danisayim bi sarilik olmustuk biz degerimiz 20.5 tu insallah bi seyi yoktur yavrumun

Kızlar bebeklerin nazar alması da huzursuz ediyor onları. Anne babanın da çok nazarı değiyor. Bebeğim ne zaman ağlasa, huysuz olsa hemen okur üflerim rahatlar. Babamızın çok sevmekten nazarı değiyor çünkü.

slm kızlar günlerdir fırsat bulup doğum hikayemi yazamadım acak bu gün oğlumu uyutup yaza bildmm neyse konuya gireyimm:KK53:evlendiğimiz de ilk 4 ay çoçuk sahibi olmak istemedim sonra istedik ama 1 yıl olmadı ve dr gittik bir yıl boyunca tedavi gördük son ay yani ocak ayında pklu olduğumu öğrendim yine umudumu kaybetmedim ve çatlatma iğnesi vuruldum 20 gün sonra test yaptım evde silik bi çizgi çıktı eşime haber vermeden komşumla kan vermeye gittik 3 saat sonra tel ile haber verdiler ama inanamadım çok mutluydum :KK76::KK73:birtane bebek elbisesi aldım:KK46: birde bebeğimin adına mektup yazdım paket yaptım eşime vermek için ama kısmet olmadı eltim o ğün bebeğinin kalbi durduğu için kürtaş olmuştu annemde o gün amaliyat olucaktı kimseye söylemedim:KK61: hamile olduğumu babamla telde konuşurken eşim işten gelmiş ve sehpanın üzerindeki paketi görüp açmış ve hamile olduğumu öğrenmiş bi odaya girdimki mektubu okuyor göz yaşları içinde bana sarıldı ikimizde ağladık:KK61: bir yandan seviçliydik :KK73:bir yandanda içimiz bir buruktu. sonra aileler öğrendi herkez çok mutlu idi ve bebeğimin kalp atışları kesesi cinsiyeti derken son aya geldik ve dr konturolümüz vardı dr gittik çatı muaynesi oldum açıklık olmadığını ve bebeğin dönmüş olduğunun ama hala kanala girmediği söylendi daha bir kaç gün olmaz denildi ve eşimle eve dönüyoruz canım hiç belli olmuyormuş ertesi güne doğuma gelenler varmış dedim eşime ama eşim dr söylediği gibi olur boşver bunları düşünme hadi eve gidelim dedi eve geldik o ğün nolmal geçti ertesi günü eşim okula gitt evde kv ile ben kaldım bizde kv her sabah yürüşe çıkarız kv geldi hadi kızım yürüşe çıkalım dedi anne benim miğdem bozuk bu gün çıkmıycam dedim o arkadaşı ile çıktı bende uyudum sabah 8:30 sancım oldu ama her zamanki kasılmalar yalancı sancılar zannetim uyudum yarım saat sonra tekrar uyandım sancı ile bu şekide 2:30 saat sancı çekerek uyudum nasıl diyceksiniz ama:KK53: anlamadım dr doğum olmaz dediği için rahattım her zamanki sancılar zannetim ama sıklaştı ve şiddeti artı saat 11.30 eşimi aradım düzenli olarak sancımın geldiğini sürekli wc çıktığımı okuldan çıkar çıkmaz eve gelmesini söyledim sonra kv ve kp geldi öğlen yemeği yiyelim dedi ben canımın istemediğini söyledimm ve kv sancım olduğunu söyledim sonra yemek yiyorlar gel sende yi diyor kp ben hayır dedikce ısrar ediyor neyse sofraya oturdum bir iki lokma yedim ve kalktım kv sofrayı topladı doğuma kadar bir iş yaptırmadı sağ olsun sonra eşim geldi hazırlandık kv eşim ve ben yola çıktık hastaneye gidiyorum annem arıyor içine doğmuş gibi teli açmadım kesin bir şey yok teleşlandırmıyım anneciğimi dedim sancılar daha sıklaştı artık ağlıyorum kv elimi tutmuş hem dua ediyor hemde ağlıyor ama ben hiç bağirmadım eşim aynadan bakıyor ama pek inanmıyor gülüyor dr olmaz dedi doğum deyildir diyorr sonra hastaneye ulaştık beni tekerlekli sandelye aldılar dr yanına ğötürdüler dr altan muayne etti ve çok şanslısın bir gün boyunca sancı çekip sadece 3 santimlik acıklığı olanlar var dedi senin 8 santim olmuş doğum başlamış doğuma gidiyorsun dedi oğlunu kucağina alacaksın hiç korkma dedi güzel günler seni bekliyor dedi teselli verdi. ve doğuma ğötürdüler serum bağladılar yatağa uzandım kv yanıma geldi ağlıyor ben sancıdan duramıyorum kv dayanamadı beni öyle görünce hemşirelere kızdı ebe geldi sanırım keseyi patlatı çünkü bi sıcaklık hissetim sancın geldikçe ıkın dedi sonra tekrar konturol etti hadi çatala doğuma dedi ama ben sancıdan ölüyorum yürüyemedim zarzor çatala gittik ıkın diyip bağirıyorlar bana bende onlara bağırıyorum yeter ölücem bırakın beni diye bir hemşire karnıma basıcaktı ebe bırak ıkınsın dedi eşim ve kv beni bekliyorlar ama kv çok ağlamış dua etmiş oğlum doğdu ama ben bittimm ebe dişileri attı ve o arada annem tekrar aramış eşim açmış haber vermiş ablamlar yengemler gelmişler bile hastaneye bi çıktımki ailem orda bekliyor beni oğlumu giydirip eşimin kucağina vermişler eşim napıcağini bilememiş hamileyken kesinlikle alamam korkarım dedi ve hiç heycanlı deyildi baba olcak ama hiç öyle görünmüyor bebeği kucağina alınca içi çız etmiş o zaman anlamış babalik nasıl birşey şimdi kucağindan indirmiyor :KK53: sonra beni odaya aldılar bebeğimi kucağima aldım bütün acılarımı unuttum allahım çok güzel bir duyguymuş allahıma şükürler olsun işallah herkez bu duyguyu tadar :KK68:6 saat sonra hastaneden çıktık evimize oğluşumla geldim çok mutluyduk düzemin oturdu çok şükür annelik hiç bir şeye benzemiyor bambaşka bir duygu gerçektenn oğlumu 1 ekimde beklerken oğlum 26 eylülde 16:30 3400kg 50 santim dünyaya geldii:KK46:kv sağolsun çok iyi baktı bana ve oğluma ailem çok iyi davradı her zaman yanımdalardı oğlum bügün tam 53 günlük oldu çok mutluyuz zaman ne çabuk geçiyor oğlumla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorumm allahım isteyen ve dileyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin işallahh:KK68:bu da benim tatlı oğluşum teyzelerii Görüntü2439.webp

Kızlar günaydın, bana bir akıl verin lütfenn
Moralim çok bozuk kızım bugün 1 aylık oldu çok şükür fakat son 10 gündür ara ara tıkanıyor nefes alamıyor hele dün çok kötü oldu. Uyurken birden sıçradı gözlerini kocaman açtı ağzını da baktık tıkandı nefes alamıyor hemen yüzüstü tuttuk elimizde kustu, sonra bacağını falan sıktık yavrumun ağlasın açılsın diye ama ben bitiyorum o an Allah ım çok zor. Daha önce de olmuştu ambulans falan çağırmıştık. Doktor reflü var dedi, reflü yastığında yatıyor eğimli ama fayda etmiyor gene tıkanıyor. Reflü şurubu yazdı ama o kadar yan etkisi var ki ağır bir ilaç vermeye korkuyorum henüz. daha önce de bifiform diye bir bağırsak düzenleyici yan etki yaptı kızıma. Nurse harvey gaz şurubunu bile vermeye korkuyorum ama bu sefer de bütün gece gazdan kıvranıyoruz. Ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan var mı? Bütün gece her hareketinde onu izliyorum çok korkuyorum kızlar.

Kızlar günaydın, bana bir akıl verin lütfenn
Moralim çok bozuk kızım bugün 1 aylık oldu çok şükür fakat son 10 gündür ara ara tıkanıyor nefes alamıyor hele dün çok kötü oldu. Uyurken birden sıçradı gözlerini kocaman açtı ağzını da baktık tıkandı nefes alamıyor hemen yüzüstü tuttuk elimizde kustu, sonra bacağını falan sıktık yavrumun ağlasın açılsın diye ama ben bitiyorum o an Allah ım çok zor. Daha önce de olmuştu ambulans falan çağırmıştık. Doktor reflü var dedi, reflü yastığında yatıyor eğimli ama fayda etmiyor gene tıkanıyor. Reflü şurubu yazdı ama o kadar yan etkisi var ki ağır bir ilaç vermeye korkuyorum henüz. daha önce de bifiform diye bir bağırsak düzenleyici yan etki yaptı kızıma. Nurse harvey gaz şurubunu bile vermeye korkuyorum ama bu sefer de bütün gece gazdan kıvranıyoruz. Ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan var mı? Bütün gece her hareketinde onu izliyorum çok korkuyorum kızlar.

Bizde de reflü oluyor henüz kontrol için doktora gitmedik ama ben gaz çıkarmadan uyutmuyorum. Sanki gaz çıkarınca daha az oluyor. Eğer nefes kesilecek kadar ciddi ise yan etkilerine rağmen kullanmalısın canım. Sonuçta doktor vermiş o ilacı. Bir de burnu tıkalı olabilir mi acaba reflü nedeniyle nefesinin kesildiğine emin misin? Burun tıkanıklığı da aynı şeyi yapabilir. Çünkü bebekler burundan nefes alıyorlar. Ağız nefesi almıyorlar pek ya da her iki durum bir arada olduysa reflü ile tıkanıklık o da sıkıntı olur.

slm kızlar günlerdir fırsat bulup doğum hikayemi yazamadım acak bu gün oğlumu uyutup yaza bildmm neyse konuya gireyimm:KK53:evlendiğimiz de ilk 4 ay çoçuk sahibi olmak istemedim sonra istedik ama 1 yıl olmadı ve dr gittik bir yıl boyunca tedavi gördük son ay yani ocak ayında pklu olduğumu öğrendim yine umudumu kaybetmedim ve çatlatma iğnesi vuruldum 20 gün sonra test yaptım evde silik bi çizgi çıktı eşime haber vermeden komşumla kan vermeye gittik 3 saat sonra tel ile haber verdiler ama inanamadım çok mutluydum :KK76::KK73:birtane bebek elbisesi aldım:KK46: birde bebeğimin adına mektup yazdım paket yaptım eşime vermek için ama kısmet olmadı eltim o ğün bebeğinin kalbi durduğu için kürtaş olmuştu annemde o gün amaliyat olucaktı kimseye söylemedim:KK61: hamile olduğumu babamla telde konuşurken eşim işten gelmiş ve sehpanın üzerindeki paketi görüp açmış ve hamile olduğumu öğrenmiş bi odaya girdimki mektubu okuyor göz yaşları içinde bana sarıldı ikimizde ağladık:KK61: bir yandan seviçliydik :KK73:bir yandanda içimiz bir buruktu. sonra aileler öğrendi herkez çok mutlu idi ve bebeğimin kalp atışları kesesi cinsiyeti derken son aya geldik ve dr konturolümüz vardı dr gittik çatı muaynesi oldum açıklık olmadığını ve bebeğin dönmüş olduğunun ama hala kanala girmediği söylendi daha bir kaç gün olmaz denildi ve eşimle eve dönüyoruz canım hiç belli olmuyormuş ertesi güne doğuma gelenler varmış dedim eşime ama eşim dr söylediği gibi olur boşver bunları düşünme hadi eve gidelim dedi eve geldik o ğün nolmal geçti ertesi günü eşim okula gitt evde kv ile ben kaldım bizde kv her sabah yürüşe çıkarız kv geldi hadi kızım yürüşe çıkalım dedi anne benim miğdem bozuk bu gün çıkmıycam dedim o arkadaşı ile çıktı bende uyudum sabah 8:30 sancım oldu ama her zamanki kasılmalar yalancı sancılar zannetim uyudum yarım saat sonra tekrar uyandım sancı ile bu şekide 2:30 saat sancı çekerek uyudum nasıl diyceksiniz ama:KK53: anlamadım dr doğum olmaz dediği için rahattım her zamanki sancılar zannetim ama sıklaştı ve şiddeti artı saat 11.30 eşimi aradım düzenli olarak sancımın geldiğini sürekli wc çıktığımı okuldan çıkar çıkmaz eve gelmesini söyledim sonra kv ve kp geldi öğlen yemeği yiyelim dedi ben canımın istemediğini söyledimm ve kv sancım olduğunu söyledim sonra yemek yiyorlar gel sende yi diyor kp ben hayır dedikce ısrar ediyor neyse sofraya oturdum bir iki lokma yedim ve kalktım kv sofrayı topladı doğuma kadar bir iş yaptırmadı sağ olsun sonra eşim geldi hazırlandık kv eşim ve ben yola çıktık hastaneye gidiyorum annem arıyor içine doğmuş gibi teli açmadım kesin bir şey yok teleşlandırmıyım anneciğimi dedim sancılar daha sıklaştı artık ağlıyorum kv elimi tutmuş hem dua ediyor hemde ağlıyor ama ben hiç bağirmadım eşim aynadan bakıyor ama pek inanmıyor gülüyor dr olmaz dedi doğum deyildir diyorr sonra hastaneye ulaştık beni tekerlekli sandelye aldılar dr yanına ğötürdüler dr altan muayne etti ve çok şanslısın bir gün boyunca sancı çekip sadece 3 santimlik acıklığı olanlar var dedi senin 8 santim olmuş doğum başlamış doğuma gidiyorsun dedi oğlunu kucağina alacaksın hiç korkma dedi güzel günler seni bekliyor dedi teselli verdi. ve doğuma ğötürdüler serum bağladılar yatağa uzandım kv yanıma geldi ağlıyor ben sancıdan duramıyorum kv dayanamadı beni öyle görünce hemşirelere kızdı ebe geldi sanırım keseyi patlatı çünkü bi sıcaklık hissetim sancın geldikçe ıkın dedi sonra tekrar konturol etti hadi çatala doğuma dedi ama ben sancıdan ölüyorum yürüyemedim zarzor çatala gittik ıkın diyip bağirıyorlar bana bende onlara bağırıyorum yeter ölücem bırakın beni diye bir hemşire karnıma basıcaktı ebe bırak ıkınsın dedi eşim ve kv beni bekliyorlar ama kv çok ağlamış dua etmiş oğlum doğdu ama ben bittimm ebe dişileri attı ve o arada annem tekrar aramış eşim açmış haber vermiş ablamlar yengemler gelmişler bile hastaneye bi çıktımki ailem orda bekliyor beni oğlumu giydirip eşimin kucağina vermişler eşim napıcağini bilememiş hamileyken kesinlikle alamam korkarım dedi ve hiç heycanlı deyildi baba olcak ama hiç öyle görünmüyor bebeği kucağina alınca içi çız etmiş o zaman anlamış babalik nasıl birşey şimdi kucağindan indirmiyor :KK53: sonra beni odaya aldılar bebeğimi kucağima aldım bütün acılarımı unuttum allahım çok güzel bir duyguymuş allahıma şükürler olsun işallah herkez bu duyguyu tadar :KK68:6 saat sonra hastaneden çıktık evimize oğluşumla geldim çok mutluyduk düzemin oturdu çok şükür annelik hiç bir şeye benzemiyor bambaşka bir duygu gerçektenn oğlumu 1 ekimde beklerken oğlum 26 eylülde 16:30 3400kg 50 santim dünyaya geldii:KK46:kv sağolsun çok iyi baktı bana ve oğluma ailem çok iyi davradı her zaman yanımdalardı oğlum bügün tam 53 günlük oldu çok mutluyuz zaman ne çabuk geçiyor oğlumla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorumm allahım isteyen ve dileyen herkeze hayırlısı ile nasip etsin işallahh:KK68:bu da benim tatlı oğluşum teyzelerii Eki Görüntüle 1305458

Maşallah oğluşuna. Sağlıkla büyüt.

Biz bugün 28 günlük olduk. Artık evimize dönüyoruz. Doğum öncesi 2,5 hafta ve doğum sonrası annemlerde kalıyordum bu süre zarfında alışma dönemi için iyi oldu. Çünkü ne yalan söyleyeyim bazı geceler çok bunaldığımda annem koştu imdadıma. Gündüz o kadar zorlamıyor da geceleri bazen zor. Tek başıma da baş ettiğim oldu. Evde eşim de yanımda olacak Allah'ın izniyle biz de sağlıkla büyüteceğiz inşallah çocuklarımızı. Bazen mükemmeliyetçi yanım kendimi yetersiz başarısız hissettiriyor. Bazen bunalıyorum. Ama çok çabuk geçiyor o haller. Herkesler nasıl büyüttü ise biz de öyle büyüteceğiz. Bu süre zarfında şunu anladım mükemmel bebek diye bir şey yok hep daha fazlasını istiyoruz aynı zamanda mükemmel ebeveyn diye de bir şey yok. Olabildiğinin en iyisi var biz de öyle olmaya çalışıyoruz. Birlikte büyüyoruz, değişiyoruz ve gelişiyoruz. Bugünümüze bu halimize şükürler olsun.

Canım rezene çayı iç hatta kimyonlu rezene de var. Hemen farkı hissedeceksin. Yarım saatte bir sütünü sağ. Bebek ne kadar çok emerse o kadar artıyor. Hala sütün varken umudunu kesme moralini yüksek tut. Ve günde en az 3 litre su içmeye bak. Süt ürettikçe su azalıyor vücutta.

kafasına dikkat et ama sorun olmaz. Öne arkaya kafası düşüyor miniklerin. Sadece sert ve ani hareketlerden kaçınmak gerek bence. Bir keresinde burnunu hızla omzuma gömdü kuzucum. :)

ya ben alıştıramadım gitti sadece ağlayınca mı vermek lazım yoksa uyurken de mi ağzında olmalı emzik iş alışır benimkide gündüz uyumuyo çünkü sürekli emmek istiyo hiç bi iş ypamıyorum senin taktiği deniym b akalım inşallah alır
emzirdikten sonra uyumadığı zamanlar varya o arada verdim hep emmek için aranıp dduruyoya ben o arada emzik veriyorum yine attığı oluyo ama aldığı zaman bi süre emiyo baya rahat bazen o şekilde kendi kendine uyuyo

Back
X