2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
member: 644482"]Canım çok teşekkür ederim sana işe yaradı gibi dün 1buçuk saatte daldı uykuya bugün daha çabuk daldı demekki alışacak.Sana dua ettim bol bol:) Emerken uyuması çok zor oluyordu:KK43:Emince uyanmasın diye nefes bile almıyordum:)[/QUOTE]
Bu sekilde uyuturken kundak yapmak sartmi? Benim oglum çok sıkılıyor kundakta.denemek istiyorum

member: 644482"]Canım çok teşekkür ederim sana işe yaradı gibi dün 1buçuk saatte daldı uykuya bugün daha çabuk daldı demekki alışacak.Sana dua ettim bol bol:) Emerken uyuması çok zor oluyordu:KK43:Emince uyanmasın diye nefes bile almıyordum:)
Bu sekilde uyuturken kundak yapmak sartmi? Benim oglum çok sıkılıyor kundakta.denemek istiyorum[/QUOTE]

Benim bebeğim de doğduğundan beri hep kolları açık yatıyordu açık olmazsa ağlıyor ve açıyordu bir şekilde yada ben kıyamıyordum çırpınışına.Ama kundakla uyutunca iyi oldu hem kolları üşümüyor.Ayrıca sadece kollarını sarıyorum sıkmadan ama dışarı da çıkmayacak. Bacakları serbest kalıyor kalça çıkığı olmasın diye.Umarım oğluşunda mışıl mışıl uyur.

Bebeğiniz gülüyor mu çok merak ediyorum. Bemim kızım emdikten sonra gülümsüyor.Bir de canı isterse Sizinkiler ne alemde?

Herkese günaydın kızlar bende ekim annesiyim ve çocuk doktoru bulamamaktan yakınıyorum tavsiye edebilceğiniz bir doktor varsa çok memnun olurum

ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz kizlar?
yardimci olursaniz cok sevinirim. bir cocugum var. ikinci cocugu yapmak istiyoruz. cevaplarinizi bekliyorum

Biz pazartesi yaptırdık üç aşıyı da aynı gün yaptı önlem olarak iğnelerden sonra iki kere ateş düşürücü verdim ama keşke önce bekleseydim belki çıkmazdı ateşi neyse Allah'a şükür geçti.. birde bişey sorucam verem aşısının tuttuğunu gösteren şey oranın kabuk bağlamasıymış ya benim oğlanda yeri bile belli değil acaba tutmadı mı sizde de öyle mi oldu?

valla bende ilk zamanlar aman yok çocuk diyordum ama şimdi bende çok istiyorum tabii erken ama Allah kısmet ederse istiyorum çocuk:)
baslarda alışma evresi zor oluyor,birde sezeryenın acısı eklenınce dayanılmaz oluyor ama o günler gecıpte brazfaha rahatlaymca insanın özü gerı gelıyor.geçenlerde bir arastrms yapılmış,erkeklere suni sancı verılmıs.dayanamıyoruz yeter dıye bağırmışlar.bız kadınlar öyle yaratılmıszkı tüm acıları zor bela kaldırıp ustesınden gelebılıyorz.eşimle hep ıkı çocuk cok ıstedık.ablamn ıkı kızı var.bnmdr kızım oldu.aılem erkek toruna cok hasret bnde cok ıstyrm mınık bir adam.Rabbım kızımdan sonra erkek nasıp ederse mutlulugmz taçlanır ha etmezse kurban oldgmn bildıgı vardır derim.

Kızlar aklım hep sizdeydi ama giremedim internete. Hepinize iyi bayramlar diliyorum.1 Ekim saat 09.29'da öpüştüm Denizimle. Bebeğim maşallah 3560 gr, 51 cm doğdu ve çok yakışıklı. Herkes kendine nasıl bu kadar benzettin diyor Epidural sezeryan çok iyiydi. Ama sonrası sıkıntım oldu. Anestezi maddesi alerji yaptı. İlk gece gözlerimin içine varana kadar her zerrem delicesine kaşındı. Doğumda hepimize ve evlatlarımıza dua ettim. Ameliyatta bile aklımdaydınız, nasıl bütünleşmişsek bu 9 aylık süreçte.
ben de 2015 ekimde dogum yapmak istioyrum. iki haftada bir adet oluyorum. hemen simdi mi baslamaliyiz calismalara? bu konuda bilgi verirsen cok sevinirim. simdiden tesekkürler...

member: 644482"]Canım çok teşekkür ederim sana işe yaradı gibi dün 1buçuk saatte daldı uykuya bugün daha çabuk daldı demekki alışacak.Sana dua ettim bol bol:) Emerken uyuması çok zor oluyordu:KK43:Emince uyanmasın diye nefes bile almıyordum:)
Bu sekilde uyuturken kundak yapmak sartmi? Benim oglum çok sıkılıyor kundakta.denemek istiyorum[/QUOTE]
Canım zaten okuduğumkitapta da yazıyor onlar sıkılıp aglayabilirler ama zamanla alışacaklar ve bu şekilde kolları ile kendilerini uyandırmadıkları için daha uzun süre uyayabilecek.

Herkese günaydın kızlar bende ekim annesiyim ve çocuk doktoru bulamamaktan yakınıyorum tavsiye edebilceğiniz bir doktor varsa çok memnun olurum
Canımbende izmirlinin Başkent'te Onur beye götürüyorum biraz garip bir adam ama memnunum ben .arkadaşlarımın çocuklarını ona götürüyorlar ilaç ve mama Karşıtı bir adam.

cok tesekkür ederim deniz yildizi. ben iki haftada bir adet oluyorum. bunun olumsuz bir etkisi olur mu acaba?
cnm 28gunde bir adet görmen gerek.ıkı hafta cok kısa.hormonlarında bir sorun mu var acaba.yumurtlamanın zamanını kestıremeyebılırsın böyle.sorun olcgnı sanmam ama ben senın yerınde olsam yumurtlama takıbı yaptı irırdım ve öğün birlıktelık yasardım.ama nıye ıllah ekimde doğsun ıstıosun.yazık hamılelık cooooook zor.

cnm 28gunde bir adet görmen gerek.ıkı hafta cok kısa.hormonlarında bir sorun mu var acaba.yumurtlamanın zamanını kestıremeyebılırsın böyle.sorun olcgnı sanmam ama ben senın yerınde olsam yumurtlama takıbı yaptı irırdım ve öğün birlıktelık yasardım.ama nıye ıllah ekimde doğsun ıstıosun.yazık hamılelık cooooook zor.
pardon yazın hamılelık cok zor oluyor dıcektm

ben avusturyada yasisorum. planlarimiz geregi ekim bizim icin cok uygun bir zaman olacak. o yuzden:)
evet yazin zor olacak ama hayirlisi artik...
valla zehracım kızımın sütümü reddetme veya azalma ıhtimalınden korkmasam bnde hemen hamıle kalıp kızıma kardeş getırırdım.Rabbim herseyı gönlünce eylesın ıns hemen hamile kalırsın

rchanka35, post: 38421628, member: 510388"]Bu sekilde uyuturken kundak yapmak sartmi? Benim oglum çok sıkılıyor kundakta.denemek istiyorum[/QUOTE]
Canım zaten okuduğumkitapta da yazıyor onlar sıkılıp aglayabilirler ama zamanla alışacaklar ve bu şekilde kolları ile kendilerini uyandırmadıkları için daha uzun süre uyayabilecek.[/QUOTE]
Evet kolları hareket ettikçe uyaniyor.cok denedik hafifçe saralim sicramasin diye ama her seferinde yaygarayi basti.israrci olmak lazım demekki

OTE="senruk, post: 38420737, member: 644482"]Bu sekilde uyuturken kundak yapmak sartmi? Benim oglum çok sıkılıyor kundakta.denemek istiyorum[/QUOTE]

Benim bebeğim de doğduğundan beri hep kolları açık yatıyordu açık olmazsa ağlıyor ve açıyordu bir şekilde yada ben kıyamıyordum çırpınışına.Ama kundakla uyutunca iyi oldu hem kolları üşümüyor.Ayrıca sadece kollarını sarıyorum sıkmadan ama dışarı da çıkmayacak. Bacakları serbest kalıyor kalça çıkığı olmasın diye.Umarım oğluşunda mışıl mışıl uyur.[/QUOTE]
Aynen dediğin gibi resmen cirpiniyor.insallah alisir ve uyur bu aksam israrla deniycem bakalım. Hatta ben kolları acikta kaliyor diye uyku tulumu aldim dün.

Bebeğiniz gülüyor mu çok merak ediyorum. Bemim kızım emdikten sonra gülümsüyor.Bir de canı isterse Sizinkiler ne alemde?
Biz dün gece battaniyede salliyorduk oglumu.egilip yüzüne yaklastim gulumseyerek direk karsilik verdi.cok hosuma gitti :-)onunla konusunca, gulumseyince karsilik veriyor. Birde şarkı söyleyen ışıklı bir oyuncak aldim ona bayiliyor.sakinlestirmek icin onu açıyorum.

Sırayla uygulanmalı diyor kitabında biraz daha büyüyünce kundak gerekmeyecek diye tahmin ediyorum. Şşşs sesi bile tek başına sakinleştirmek için çok etkili geliyor bize.

Back
X