Selam canım benim bildiğin Sünnet ettirmek idrar yolu enfeksiyonunun önüne geçiyor,ama demekki yanlış bir bilgiymiş .öncelikle çok geçmiş olsun.6 aydan küçük bebeklere Öksürük şurubu vermiyorlar öksürmesi ciğerlerini temizlemek için gösterdiği bir reaksiyon.sürekli burnunu açık tut fizyolojik serum sık sonra burun aspiratörü ile Çek.inan oğlumun hırıltısını bu şekilde geçirdim peteklerin üzerine bir havlu ıslat kuruyunca yinele işlemi.odasını hergün 15 dk havalandır.sen de hergün Ihlamur iç.ben oğlum hırıltılar çıkarınca çok korkmuştum bronşitten.internetten okuduklarımı Yaptım geçti çok şükür.
Kilo sorununa gelince benim de çok endişelerim vardı ama rahatladım.canım kuzenlerim var annesi burnuna kapatıp çenesini hareket ettirerek yemek yedirirdi,şimdi hiç bir gelişim problemleri yok .bir arkadaşımız yazmıştı metabolizmaları hızlı şanslılar diye.sen de olumlu düşün en azından hastalığı belli tedavisi var ,sonra yine kilo alır.ayrıca doğum Kilosunun iki katına 5. Ayda ulaşmaları gerekmiyor mu?