E ne güzel iştee:) bu senin dedigin duzen olsun diye ugrasan ne kadar cok kisi var bilsenn:) artik uyandirip besleme donemini gectik bence, ilk zamanlar sarilik riski vardi, şekeri düser, uyumaya devam eder diyorlardi, uyandirmak normaldi. Ama simdi buyuduler:) ve ne guzel 6 saat kesintisiz gece uykusu aliyor, dinlenmis sekilde uyanir, uyaninca da guzelxe karnini doyurur. Kilosu da iyi diyosun, bence uyandirip bu uzun uyku aliskanligini bozma bebeginin. Ac bebek o kadar uzun uyumaz artik, hasta vb degilse, onu da zaten fark ederdin coktan. Demek ki sütün masallah doyurucu. Bebegin de karnini doyurup yatiyor...Ayrica emzirme araliklari gitgide uzarmis, sık emzirince daha tam acikmadan yeniden doyurdugumuz icin, bebegin emme isteme zamanini uzatmis oluyoruz, sonra yine o istemeden verince yine aynisi. Bebeklerimiz büyüyor, mideleri büyüyor, artik emdikleri onlari daha uzun sure idare ediyor...
bu olumlu düşüncelerin ve cevabın beni daha da rahatlattı. çok teşekkürler. evet kızımın gece uykuları maşallah. gündüzleri de düzene giriyor yavaşa yavaş. sabahları 6-6.5 gibi erken bi saatte kalksada gece iyi uyuduğu için pek uykusuzluk çekmiyorum. sarılık olmuştu oradan 2 saat takıntısı kaldı. sonra 3 saate çıkardım. şimdi o istedikçe veriyorum. şimdilik iyi gidiyor. inşallah devam eder böyle :)