Canim ben sutumu artirdim hem nasıl cesme gibi. Ama hiç sorma benim canım oğlum 3 4 gündür emmemeye basladi durduk yere .etrafa çok bakıyor ondan mi bilmem.yani o etmedikçe azalacak ama sağarak idare etmeye çalışıyorum.yinede umudu kesmiyor um emecek!! Şimdi söyliyim. 1 numara bende kuru dut var ya onu kaynatıp içiyorum inanılmaz faydası oldu.ayni zamanda lansinoh elektrikli çift taraflı pompa aldım o da çok artırdı. 10 dk sagiyorum gün içerisinde 3 4 kez.ama gece uykusuzluktan kalkamadim offf bikaç gü dur hemen farkediyor ya ne emek isteyen bi şey bu süt işi. Bi de hurma yedim.belki 5 6 gün emzirme kampi var ya onu yaptım. Canım göğsümde yumrular olmuş gece o derece arttı. Ama o ara benim oğlum da deli gibi emiyordu tabi çocuk emmeyi nce daha zor ama olmayacak şey değil. Hiç beklemiyordum emziriyorum öbür gogsumden 10 cc kendi boşalıyor süt. Öyleydi .bi de her gün kıyma kavurdum yedim aksatmadan. Sütüm yağlı olsun diye kolayindan. Yani başka hiç bi işin olmayacak. Annemleydim. Eve gittim 2 günde süt biraz azaldı yine iyi ama.gece kalkıp 2 kez sağmam gerekiyor.aksattim bu ara

Benim oğlan 2 dk emip uyuyakaliyor geceleri.Sonra sagdiklarimi kaşıkla veriyoruz biraz zor ama alisiyor kaşığa artık. Zaten emzik biberon tutamiyor. Ama lansinoh elektrikli baya iyi .şimdi 120 130 falan çıkıyor 2 3 saatte.ama aksatmadan yapsam cesme:)) canım kesin artar sütün bak kesin ama çok yorucu çocuk emmeyince