Çok geçmiş olsun canım Kızımın sarılığı uzun sürünce aynı şeyleri yaşamıştık biz de kaç defa üniversite hastanesine gittik daha önce adını duymadığım bir Sürü hastalıktan Şüphe edildi ALINAN kanlar Ufacık yavrumdan da cabası ben de o dönemde çok kilo vermiştim sonuç olarak anne sütü sarılığı dediler tahlillerden bişe çıkmayınca sen Yüreğini ferah tut Allah yavrularımızı korusun gerçekten zor onların hasta olmasıKızlar herkese çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız. Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın bilgisayarım bozuldu telden yazoyorum zor oluyor
Kızım iki kere koyu kustu o günden beri resmen acillerde süründük hem de üni hastanesi sinirlerim bozuldu kaka tahlili bile yapamadılar. Sebebini bilmiuoruz hala. Kendi doktorumuz memede yara varmı sütünü sağ bak dedi baktım bir şey yok ama ucunda kabuk gibi kırmızılık var bir gögsümde hep deo gögsü verdikten sonra oldu sebep o olabilir mi sizce?? Kızım hareketleri ateşi her şey normal çok şükür. Allah korusun mide ksnaması diye çok korkuttular