Merhaba kizlar bence 2014 ekim annesiyim ve bende iki guzel annesi gibi girdim doğuma ne kadar da benziyor hikayelerimiz. Benım kimsem yoktu ben normal olarak gittim geçen yıl arefeyi kurbana baglayan gece yalniz bebek terse dondu dogum aninda ve kurban gecesi aniden kalp atışı durmasiyla sezeryana alındım. Şimdi 2 yas 5 aylik bir kizim 11 aya yakin da bir oğlum var.sukur 6 tane disi var Ve bir aydir yürüyor. Ve yanlislikla oğluma hamile kalmıştım.dogum sonrasi spiral yaptırdım hem spiral hem prezervatifle korunuyordum kiii memlekette vakitler onur orada olunca spiralee de güven ince simdi 8 haftalik hamileyim

simdi ailelere nasil söyleyeceğim telaşı var nasil bakacagımdan ziyade... Doğrusu ne sorunlarda ne baska zaman yarim saat başlamışlardır cocuklara. Şimdiki doğumuna da iki kucukle gideceğim.üçünün arasi 18 er ay olacak ve ben calisiyorum. Bu gune kadar hep benimle geldiler ve hiic korkmuyorum üçüncü fikrinden. İkincide cok aglamistim iyiki olmus tek çocuğunuz varsa tavsiye ederim bende ikinciyi. Ama üçüncüyü bilemem

kizlar bide daha 26 yaşında doğuma gideceğim yaA...doktor sezeryana da yakin dedim sikinti olmaz merak etme dedi sukrettik ona da korkuyordum. Bakalim beni neler bekliyor