2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bir insan aksama kadar hiç oturmazmi arkadaş bugünlerde inaninki hiç oturmuyorum çocukların istekleri. Evi toplamak temizleme vs derken toplam yarım saat bile oturmuyorum.coj yorumluyorum ben ne zaman rahatlarim acaba hep kendimi bu kış geçsin biraz rahat ederim diyorum ama sanki gunlerim hep böyle yoğun gecicekmis gibi hissediyorum.

Dut pekmezi ve üzüm pekmezi de veriyorum birde zencefil ağır olabilir daha doğrusu onun yaşına uygun olurmu bilmiyorum acikcasi. Okuldan mikrop kaptigi aşikar canım çünkü bir sınıfta 47 kişi var ojsuren.tiksiran.burnu akan hersey var eee benimde çocuğun bağışıklık sistemi düşük olunca kapıyor. Emmemesininde etkisi çok çünkü anne sütü en iyi ilaç sutum olduğu halde beni emmedi hemde sutum çocukları ma iyi yarıyor du hani derler ya sütun yağlı ondandi allah başka dert vermesin böyle buyucekler kışıda böyle gecircez galiba[/QUOT peki ne verdin?

Bir insan aksama kadar hiç oturmazmi arkadaş bugünlerde inaninki hiç oturmuyorum çocukların istekleri. Evi toplamak temizleme vs derken toplam yarım saat bile oturmuyorum.coj yorumluyorum ben ne zaman rahatlarim acaba hep kendimi bu kış geçsin biraz rahat ederim diyorum ama sanki gunlerim hep böyle yoğun gecicekmis gibi hissediyorum.
Valla ben oturamiyorsam seni zaten düşünmek bile istemiyorum. Her akşam koltuk siliyorum halılar sürekli yikamaya gidiyor gel gör simdi sanki yeni yikanmamis siliyorum çıkmıyor Allahtan koltuklar kolay kolay leke tutmuyor. Çamaşır yikamaktan yakinda makine iflas eder garanti....... ablamla konuştum dur o koltuklar daha neler kokacak dedi :KK35: mutfak beni bekliyor :21:

Bizde park olmadığı için avm ye gidiyoruz. Kartlı oyuncaklara bindiriyiruz. Nerdeyse her hafta sonu öyle yapıyoruz yaşına girdiginden beri. Ay ben sinir oluyorum öyle denilince gördün yakışıklı çocuğu diyorlar ya
Sahsen bende pek hoslanmiorm bu laftan.sanki ogullarini goge cikarjp kiz cocuklarimizi basitlestiriolar g bi hissediorum.yasli kadindi pek bsey demek istemedimm bunun icin

Anladm cnm o zaman normaldir hastaligi tetiklenmistir.bende artik gunde iki yada uc kere sut verebiliorum kizima.yetermi bilmiom ama artik dusenli .Bosaltamadgmdan sutum azaldi.ciktgi kadar veriorum.sen gene 7ay emzirmissin o bile ne kadar kar en onemli donemi atlatmis
Ins toparlanir biranonce

Anladm cnm o zaman normaldir hastaligi tetiklenmistir.bende artik gunde iki yada uc kere sut verebiliorum kizima.yetermi bilmiom ama artik dusenli .Bosaltamadgmdan sutum azaldi.ciktgi kadar veriorum.sen gene 7ay emzirmissin o bile ne kadar kar en onemli donemi atlatmis
Ins toparlanir biranonce
Artık azalması normal gerçi önceden mi coktu şimdi mi ben bilmiyorum. Öyle sürekli emmiyor zaten bazen bir sabah bir aksam bazende abartiyor ayrilmiyor. Uzun süre emmedigi zamanlarda doldugunu anlıyorum.

Ya kızımın cizgifilm izlemesine bayılıyorum kocakarı gibi ellerini birleştiriyor ayaklarını koltuğa atıyor:KK37:

Valla ben oturamiyorsam seni zaten düşünmek bile istemiyorum. Her akşam koltuk siliyorum halılar sürekli yikamaya gidiyor gel gör simdi sanki yeni yikanmamis siliyorum çıkmıyor Allahtan koltuklar kolay kolay leke tutmuyor. Çamaşır yikamaktan yakinda makine iflas eder garanti....... ablamla konuştum dur o koltuklar daha neler kokacak dedi :KK35: mutfak beni bekliyor :21:

Ablanın dediği doğru o eşyalar daha neler görecek. Benim oğlan koltuklarin kenarini dişleyip deldi aynı sigara basmış gibi oldu benimde koltuklarima dokulen hemen çıkıyor tek sorunu sadece dökülen yeri değil tamamen silmem gerekiyor yoksa silinen yer leke kalıyor zaten açık krem rengi birdaha da tövbe dedim böyle açık renk koltuk almam 10 sene oldu evlendigimden beli ama misafir odam kapalıydi bir senedir kullanıyorum ama çocuklar öyle yipratmaya başladı ki bir sene sonra iyicene eskir

Ins toparlanir biranonce

Azalması normal canım artık. Sütun tamamen kesilirse mama verebilirsin biranda süte yuklenmek iyi olmaz gibime geliyor bende haftada bir kaç defa veriyorum

Ayy çok sevindim canım peki kazami yoksa planlimiydi.allah tamamini erdirsin inşallah kaç günün geçmisti.
1 gün geçmişti. Kaza :KK57:Ama boyle olmasaydi Hıc Cesaret edemezdim. Inşallah sağlıklı sıhhatli Rabbim kavuşturulması. Çok teşekkür ederim canım

Ablanın dediği doğru o eşyalar daha neler görecek. Benim oğlan koltuklarin kenarini dişleyip deldi aynı sigara basmış gibi oldu benimde koltuklarima dokulen hemen çıkıyor tek sorunu sadece dökülen yeri değil tamamen silmem gerekiyor yoksa silinen yer leke kalıyor zaten açık krem rengi birdaha da tövbe dedim böyle açık renk koltuk almam 10 sene oldu evlendigimden beli ama misafir odam kapalıydi bir senedir kullanıyorum ama çocuklar öyle yipratmaya başladı ki bir sene sonra iyicene eskir
Ben 2 senelik evliyim 10 seneye çıkmaz bizimkiler. Açık renklerde güzel duruyo ama

1 gün geçmişti. Kaza :KK57:Ama boyle olmasaydi Hıc Cesaret edemezdim. Inşallah sağlıklı sıhhatli Rabbim kavuşturulması. Çok teşekkür ederim canım
Bir gun gecer gecmez insan testmi yapar ya dmekki bekliormussunki hemen test yapmissin .su kaza olayinada hic anlam veremiorum nasil beceriolar senin ki yan cebime koy olmus sanki :) allah tamamina erdirsin cnm cok sevndim

Back
X