Kizlar merhaba.bugun artik bende araniza katilmaya karar verdim.bende hamileyim.zannederim aranizda ilk hamile kalan da benm ancak bu haberi size veremedim.sikintilli gunler gecirdigimi biliorsunuz.artik bseyleri sizle paylasma zamanim geldi.esimle tam yumurtlama gunumde tek iliski korunmasiz yasadim olursa guzel olur olmazsa Allah kerim dedim.neyse sonra birazdaha bekleyip korunalim dedik ve korunmaya basladik.oysaki yumurta coktan cirpilmista haberimiz yok

ilk denemede tek iliskiyle hamilelik.adetim 47gun gecti.sizin aksinize cok sabirli davrandimm.whatsuptan bu durumu sadece turchankayla paylastim onun israrlarina dayanamayp 47gun sonunda test yaparak cift cizgiyi gordum.hemen doktora gittik.doktor kese var bebek yok dedi.ay sen emzirionmu,ay ins sezeryenli dglsin diyerekte beni iyive gerdi.neyse ben bu doktordan hic memnun kalmadimm.14aydir bir doktor arastiriorum bu arada da misafirler gelip gidio kaynanamlar kotden geldi onlari agirlioz vs hic bos durmuom surekli bir kosustirmaca.tel trafikleri.neyse benm kanamam basladi lekelenme seklinde sonunda acik pembe seklinde geldi tam bir hafta.annemde atlayp bana geldi.arastirdgmz doktora gittik doktorun methini cok duydum.kapidan girdim Allahim bir guler yuzlu bir ilgili.neyse dedim bir terslik var doktor hanm.anlattim durumu.usg ye gectik ben hala konusuorum bakti usgye.bak dedi bu bebek.baktim fasulye tanesi bsey

annemle esimde bakior .ben hala konusiom bana 4haftalik dedi vs vs.baktiki ben hla konusuom bebegimn kalp sesini acti.oda gumbur gumbur kalp sesi calior.sakinles bak bu anin tadini bile cikaramiosun stresten dedi.ben gozlerimi kapayip dinledim.bak dedi gec dollenme olur ancak uc gun dort gub olur dort hafta gec dollenme olmazm.seninki tam 8haftalik azi yok kalbi bile atior dedi.neyse iste dier doktor anlamadi yani dedim.ses etmedi sirf saygisindan ayni meslegi paylasiolar die.ama yani anlamina getirdi.annem esom ben doktora hayran kaldik.kanama oldgu icin pregeston verdi alttan ve emzirebilirsin hicbi sakinca yok dedi ama hormon ilaci oldgndan ben cekiniorum acikcasi.gebeligim riskli .yatak istahareti yapman gerek bebegini kaldirmacaksin bu uc ayi atlatmaj gerek dedi ama bu imkansiz.anneme yardimci olsun biri dedi ama kimse kalmazki kmsem yok gun icinde hep kosusturuom .iste bu sebeplerden sizle paylasmadim cunku ne olcagi hala belli dgl.umarim Allah tamamina erdirir ama riskli yani.her an kaybimda olabilir.bide bi yandan kosusturuorum.yoksa ilk hamilelik haberini size ben verecektim birazdaha bekleyeyim netlik kazansin dedim.kismet buguneymis.grill emzirme icin vitamin verildi bana icinde hersey var sende almalisin.annem emzirme die baski yapiodu kes die.doktor hayir kesmene gerek yok deyince annem baskiyi birakti biz oyle biliorduk dedi.velhasil bugunde bir hamilelik haberi benden size .artik zamani gelmisti.bu arada grill temmuz sonu agustos basi annesi olcam Allah tamamina erdirirse.yani ayni topicteyiz gene senle