rahat olacaksın kafa olarak. bir de otorite gerekiyor biraz. kızının sana yaptıklarını kızlarım bana yapamaz mesela, babalarına yaparlar. benim bakışım genelde yeterli oluyor hayır dediğimi anlamaları için. izin vermediğim bir şeyler için ağlarlarsa bir süre duymazdan geliyorum, biraz içleri rahatlıyor böylece, sonra da kucaklayıp dikkatlerini dağıtıyorum başka şeylerle. he bazen işe yaramıyor uzun süre ağlarlarsa sevdikleri bir yiyeceği veriyorum. normalde çikolata yasak mesela ama onu veriyorum ki konu unutulsun.
benim kızım da beni koltuktan kaldırmak istiyor ama ben itiraz ediyorum, ben burada oturup dinleniyorum, lütfen diğer koltukta oyna diyorum, başta anlamazmış gibi bakıyorlar ama öyle güzel anlıyorlar ki, az değil bu çocuklar :)
titizsen yandın, işin bitmez. benim pencerelerin aşağı kısmı, fırının camı, tv nin alt kısımları vs her yer parmak izi, silsen de 10 dk sonra aynı oluyor. duvarları karalamalarına izin vermiyorum güya ama ben yemek yaparken dolapların, duvarların kuytuda kalan yerleri çoktan kalemlerle çizilmiş oluyor.
yediklerini her yere dökmeleri, her gün en az 5 kez süpürge açmalarımı saymıyorum bile.
yani geniş insan olacaksın, amaaaann olursa olsun modunda olacaksın :)