2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ohh mis valla 3 çocukla iyi yapıyorsun oğlun engel olmuyor mu ablaları ilgileniyor belki. İnan kızım hiç yaptırmıyor canı sağolsun. Ben patates yemegi ve salata yaptım o kadar. 3 çeşit çok nadir eğer uyurken on hazırlık yaptıysam yapabiliyorum. Çökertme kebabın kendi çok severim eline saglik

Küçük kızım la oğlum tam bir arkadaş oldu beraber yaramazlık yapıyorlar bazen mutfağa yanıma geliyor dağıtıyor.bazen mama sandalyesi ne koyuyorum o arada bende yemegimi pisiriyorum.corbami hep erken yaparim çünkü yemek saatinden birkaç saat önce kizlarima iciriyorum yemek saatinde de ana yemeği yiyorlar. Aslında kendine bir program ayarlasan mesela çocuğun uyudugunda yemek için ön hazırlık yapsan çok rahat olur. Örneğin ben bugün okula ogleden sonra corbami yaptim akşam üstü balığı temizledim.salata malzemelerini yikadim herşey hazirdi yani üstelik inanirmisin bugün öğleden sonra üç defa kizimin okuluna ve pazara gittim.

Ohhhh be kızlar vali amca yarın okulları tatil etti bu yılbaşı bana yaradı sabah uyucam çok mutlu oldum

Kızlar bazılarında üye bazılarında aktif üye bazılarında popüler úye yazıyor niye aaayyy çok alındım ben sadece uyu sizde aktif denizyild vuuuu popüler olmuş :KK70:

Küçük kızım la oğlum tam bir arkadaş oldu beraber yaramazlık yapıyorlar bazen mutfağa yanıma geliyor dağıtıyor.bazen mama sandalyesi ne koyuyorum o arada bende yemegimi pisiriyorum.corbami hep erken yaparim çünkü yemek saatinden birkaç saat önce kizlarima iciriyorum yemek saatinde de ana yemeği yiyorlar. Aslında kendine bir program ayarlasan mesela çocuğun uyudugunda yemek için ön hazırlık yapsan çok rahat olur. Örneğin ben bugün okula ogleden sonra corbami yaptim akşam üstü balığı temizledim.salata malzemelerini yikadim herşey hazirdi yani üstelik inanirmisin bugün öğleden sonra üç defa kizimin okuluna ve pazara gittim.
Kızım gündüz en fazla 1.5 saat uyuyor bende anca yemek yiyorum ortalığı toparliyorum azcık da dinleniyorum halim varsa dediğin gibi on hazırlık yapıyorum bazen ütü yapıyorum illa bir isim oluyor yani

Sanirim 5 kere degistirebiluyirmyssun şimdilik bunu buldum nasıl :KK49:
Bendr blmiodum hatta bi ara biri tarafindan desifre oldum her yazdigimi kendi pcsinden girip okur oldu cvp yazardi bide uyuz oluodum .ajan gbi arastirmis herseyimi.baska almak gerek saniodum hic ugrasmadim bnde .umursamadim okursa okursun nasilsa kanimdan dgl uzak bana dedim gectim .nerden degistin?bende bir ara neye taktim bilionmu.hamilelerin grilin yediverenin falan hamilelik takviminde neden kalp varda bende yok :D

kalp yok mu hala? :)

Bendr blmiodum hatta bi ara biri tarafindan desifre oldum her yazdigimi kendi pcsinden girip okur oldu cvp yazardi bide uyuz oluodum .ajan gbi arastirmis herseyimi.baska almak gerek saniodum hic ugrasmadim bnde .umursamadim okursa okursun nasilsa kanimdan dgl uzak bana dedim gectim .nerden degistin?bende bir ara neye taktim bilionmu.hamilelerin grilin yediverenin falan hamilelik takviminde neden kalp varda bende yok :KK70:
Ne manyak insanlar var ya ajan mi olmuş şimdi :KK48: senin adına tıklayıp tüm konuşmalarına bakabilirler bence çok saçma . Ya sanırım yenilikler miydi neydi orda buldum tesadüf . Evet ya sende kalp yok niye acaba

Kadınlar kulübü hakkında bölümünde oneriler var orda yeni uygulamalar var ordan yaptım.

Bendr blmiodum hatta bi ara biri tarafindan desifre oldum her yazdigimi kendi pcsinden girip okur oldu cvp yazardi bide uyuz oluodum .ajan gbi arastirmis herseyimi.baska almak gerek saniodum hic ugrasmadim bnde .umursamadim okursa okursun nasilsa kanimdan dgl uzak bana dedim gectim .nerden degistin?bende bir ara neye taktim bilionmu.hamilelerin grilin yediverenin falan hamilelik takviminde neden kalp varda bende yok :KK70:
Dışarı çıktınız mı karla oynamak için.
Demekki bebek haftasina gore oluyor kalp nazar boncugu falan

Back
X