- 10 Ekim 2015
- 710
- 151
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif birşeyler giydirseydin canim gece yükselirse bir deÇocuklarınız atesliyken ne giydirip yatiriyorsunuz. İnce giydirip yatirinca üstünü acıyor hep atesliyken bu yüzden bence usuttu yorum tulum dün sabaha karşı giydirdim şimdi üstünü kalın içi yünlü giydirdim ateşi var ama üstünü ortmedim.
İncecik bişey giydirdim ateşi düştü 36.2 ye üzerinede ince battaniye orttum. Bir ateş 3 gün sürüyor inşallah peşinden hastalık gelmezHafif birşeyler giydirseydin canim gece yükselirse bir de
İncecik bişey giydirdim ateşi düştü 36.2 ye üzerinede ince battaniye orttum. Bir ateş 3 gün sürüyor inşallah peşinden hastalık gelmez
Markete giderken fazla bişey almayacaksam elinden tutuyorum biraz kucak gidip geliyorum yoksa araba alıyorum . Eşimle gittiğimizde arabadan çıkartıp yurutuyorum ama herseye dalıyor eşim sabırsız baktı fazla abartiyor koy koy arabaya diyor. Şimdilik böyle ama biz ne tarafa gidiyorsak o tam tersine gidiyorKızlar dışarda bebeginiz yuruyormu yoksa bebek arabasindani yoksa kucaktami duruyor. Bizimde ayakkabilarimiz kaybolmustu bayagidir panduflarla idare ediyordum ama onuda kaybettik bugünde mecbur ayakkabı aldım. Alışveriş te birkaç çocuk gördüm benim oglum dan daha küçük duruyor lardi ama maşallah nasıl yuruyorlardi bende heves yaptım elinden tutim de yurusun artık çünkü bebek arabasiyla bazı yerlere girip çıkmak zor oluyor
Normalde 3 gün sürüyor bakalim bugün de geçsin deBen ateşi olduğu zaman ince şeyler giydiriyorum.senin bebesin hala ateşi çıkıyor mu acaba bogazlarimi ağrıyor yavrunun keşke bi doktora gotursen en azından sebebeni bilirsin
Markete giderken fazla bişey almayacaksam elinden tutuyorum biraz kucak gidip geliyorum yoksa araba alıyorum . Eşimle gittiğimizde arabadan çıkartıp yurutuyorum ama herseye dalıyor eşim sabırsız baktı fazla abartiyor koy koy arabaya diyor. Şimdilik böyle ama biz ne tarafa gidiyorsak o tam tersine gidiyor
Bugün de ateşi var akşam duş aldırdık bakalım yarın nasıl olacak.Benim oğlum bebek arabasini çok seviyor yürümek isterse bu seferde bebek arabasinda durmicak heryere saldırcak ozaman daha sıkıntı olur.
Bugün nasıl bebeğin hala ateşi devam ediyor mu kaç saatte bir ateşi çıkıyor
Bugün de ateşi var akşam duş aldırdık bakalım yarın nasıl olacak.
Valla canım hiç elleme ne güzel otursun benim kızım hiç sevmiyor ya kucakta gerçek ya yuricek o zaman da bize eziyet oluyorKızlar dışarda bebeginiz yuruyormu yoksa bebek arabasindani yoksa kucaktami duruyor. Bizimde ayakkabilarimiz kaybolmustu bayagidir panduflarla idare ediyordum ama onuda kaybettik bugünde mecbur ayakkabı aldım. Alışveriş te birkaç çocuk gördüm benim oglum dan daha küçük duruyor lardi ama maşallah nasıl yuruyorlardi bende heves yaptım elinden tutim de yurusun artık çünkü bebek arabasiyla bazı yerlere girip çıkmak zor oluyor
En fazla kaç oluyor ateşi. Viral enfeksiyon olabilir bu dönem herkes hasta cunkuBugün de ateşi var akşam duş aldırdık bakalım yarın nasıl olacak.
Bizim gezmemiz Park her gün 1 saat parkta koşturuyor kızım ama gelince de 1.5 saatten fazla uyumuyor ne ilginç ya o kadar yoruluyor ama yine de daha uzun uyumuyorBayanlar geziyor musunuz :) kimseden ses çıkmıyor.
Ay keşke burdada park olsa ama malesef yok ve çocuğum kendi yasiti kimseyi görmüyor. Geçen gün bir çocuk kulübü ile görüştüm haftada iki gün iki saat 350 3 gün 500 şaka gibi alt tarafı milletin çocuğunu toplayıp annesinin kontrolünde oynatiyorlarBizim gezmemiz Park her gün 1 saat parkta koşturuyor kızım ama gelince de 1.5 saatten fazla uyumuyor ne ilginç ya o kadar yoruluyor ama yine de daha uzun uyumuyor
Çünkü karnin artık esnek. Benim karnim ikibucuk aylıkken çıkmıştı ikincide düşünemiyorum :)Kizlar karnim cikti ya.elifte ilk 7ay dumduzdu bunda 16hafta da karin cikti anasini satayim popo arkadan gobek onden gidior bu sefer .herkes deyince baktimda bariz sekilde cikmis