2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Adamin hikayesini bilseniz hic te tepki vermezsiniz.vermicegmizi biliordu.tepki vermedim cunku cocugum uzun zaman olmadgi icin ne duygularla o teklifi ettgni ne hissettgni iyi biliyorum.guldum sadece .evlatlik alcakmis zaten ama karisi zatn cocuk falan istemior yani sadeve adam istior onun demesiylede olmuor bazi seyler .ins kendi cocuklari olur dedim
Eee Dr sana ne dedi nasıl gidiyor hamileliğin

Mrb arkadaşlar nasilsiniz kuzucuklarinizla. Uzun zamandır giremiyorum foruma. Bebislerinize iyi bakın saglikla

İyiyiz canım sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor çalışabiliyor musun
Ilk hamilelige göre rahatım canım çok şükür bulantı yok bunda da düşük tansiyon problemim var ama şükür yinede.calisiyorum bazen zor oluyor kızımda amip mikrobuna rastlandı anlamsız ateslendi falan iştah sıfır şimdi iyiyiz yorucu ama çok güzel maşallah. Darısı sizlere inş vakti zamanı gelince

Kimse giremiyor zaten arada uğrasaniz ne iyi olur :) izin ne zaman başlıyor hamilelik çocukla nasıl geçiyor :KK66:
Izine daha var canım. Ağustos 12 normal tarihi ama ikincide sezeryan olacağı için Dr lar 38 de aliyirmus .bizimde zaten tayin işimiz var ben doğum öncesi iznini kullanacam hayırlısıyla. Çocuk hasta olmadığı sürece çok güzel. bak kızım kardes var burda dedikçe gobegimi sevip öpüyor çok tatlı darısı sizede

Izine daha var canım. Ağustos 12 normal tarihi ama ikincide sezeryan olacağı için Dr lar 38 de aliyirmus .bizimde zaten tayin işimiz var ben doğum öncesi iznini kullanacam hayırlısıyla. Çocuk hasta olmadığı sürece çok güzel. bak kızım kardes var burda dedikçe gobegimi sevip öpüyor çok tatlı darısı sizede
Ay ne güzel maşallah hiç kıskanmaz inşallah. Sen memur muydun izin daha uzun olcak o zaman

Ay ne güzel maşallah hiç kıskanmaz inşallah. Sen memur muydun izin daha uzun olcak o zaman
Evet cnm memurum inş uzun olur. Şimdilik çok iyiyiz bakalım içinde kardeş geçen her cümlede gobegimi sevmeye koşuyor. Zaten kızımın paylaşımcı olması biraz içimi rahat ettirdi yoksa cesaret edemezdim. Yasitlariyla oynamayı seviyor

Evet cnm memurum inş uzun olur. Şimdilik çok iyiyiz bakalım içinde kardeş geçen her cümlede gobegimi sevmeye koşuyor. Zaten kızımın paylaşımcı olması biraz içimi rahat ettirdi yoksa cesaret edemezdim. Yasitlariyla oynamayı seviyor
Benim kızım da öyle cocuklari çok seviyor. Memur olunca 2 yıl daha ücretsiz izin alınabiliyor diye biliyorum ama öyle değil mi bende kpss ye hazırlanmayi düşünüyorum da ondan soruyorum :)

Benim kızım da öyle cocuklari çok seviyor. Memur olunca 2 yıl daha ücretsiz izin alınabiliyor diye biliyorum ama öyle değil mi bende kpss ye hazırlanmayi düşünüyorum da ondan soruyorum :)
Evet canım 2 yıl ücretsiz izin alınıyor ama bizim borçlar sağolsun dağ gibi.haliyle çalışıyorum inş senin kpss de olur lisans misin yoksa diğer grup mu

Evet canım 2 yıl ücretsiz izin alınıyor ama bizim borçlar sağolsun dağ gibi.haliyle çalışıyorum inş senin kpss de olur lisans misin yoksa diğer grup mu
Allah kolaylık versin canım borç bitmez malesef. Lisanstan giricem ama bu sene hiç çalışmadım bir kendimi deneyim seneye inşallah sıkı çalışırım

Allah kolaylık versin canım borç bitmez malesef. Lisanstan giricem ama bu sene hiç çalışmadım bir kendimi deneyim seneye inşallah sıkı çalışırım
Inşallah canım. Inşallah işin olur tek maaş çok zor kirası ihtiyacı bitmiyor. Gerçi Rabbim sağlık versin de bitmesin.

Inşallah canım. Inşallah işin olur tek maaş çok zor kirası ihtiyacı bitmiyor. Gerçi Rabbim sağlık versin de bitmesin.
Gerçekten tek maasla geçim zor. Kira vermiyoruz Allahtan yoksa hiç geçinemeyiz. İnşallah memurluk işi olur çocuklarıma da vakit ayırmak istiyorum ikinci çocukta daha uzun iznim olur ne bilim yarım gün çalışma imkanı da var artık sanirim

Kızlar merhaba size bişe sorucam bebeğim16 aylık yerdeki kıl çöp herşeyi ağzına alıyor. Çok üzülüyorum sizinkilerde var mı böle bişe

Gerçekten tek maasla geçim zor. Kira vermiyoruz Allahtan yoksa hiç geçinemeyiz. İnşallah memurluk işi olur çocuklarıma da vakit ayırmak istiyorum ikinci çocukta daha uzun iznim olur ne bilim yarım gün çalışma imkanı da var artık sanirim
Inşallah olur canım tabiki özel sektör gibi değil suan ki isyerim küçük bi ilçe sabah 9 gibi geliyorum gün içerisinde eve geçiyorum çok kolaylık sağolsun Müdürümüz çok anlayışlı size de Allah hayırlı kapılar açsın çok zor biliyorum ders çalışması işsiz kalınması inş olur.cok araştırmadim ama şimdi çok güzel haklar geldi memurlara şükür

Kızlar merhaba size bişe sorucam bebeğim16 aylık yerdeki kıl çöp herşeyi ağzına alıyor. Çok üzülüyorum sizinkilerde var mı böle bişe
Canım Günaydın benim Kizimda yiyecek tarzı yere attıklarını geri alıp ağzına götürüyor.cope atılması gereken bişey olunca bizim mutfakta çöp kutusu var kızım o çöp at dediğimizde çöpe atıyor. Sana tavsiyem hem öğret çöpe çöp atmayı hemde çok dikkat et benim Kizimda amip mikrobu çıktı bu pis yikanmamis yiyeceklerden geçirmiş sende dikkat et iştahını azaltan bi hastalık çünkü

Canlar merhaba.ben dun gttm doktora.hrset ii cok sukur.cinsiyet ogrendk .erkek dedi .ben zaten hissediorum kizimdada hissetmstm kiz oldgnu .kizimi sutten kestim artik sutum cikmaz oldu tam ,16ay sagarak verdim.emseydi hersey daha kolay olurdu ins bran once bunun piskoljsinide atlatirim

Canlar merhaba.ben dun gttm doktora.hrset ii cok sukur.cinsiyet ogrendk .erkek dedi .ben zaten hissediorum kizimdada hissetmstm kiz oldgnu .kizimi sutten kestim artik sutum cikmaz oldu tam ,16ay sagarak verdim.emseydi hersey daha kolay olurdu ins bran once bunun piskoljsinide atlatirim

Hayırlı olsun canım çok sevindim gerçekten. Hislerim beni bir kez daha yaniltmadi ben sana demiştim erkek diye.esin nasıl tepki verdi kesin sevinmistir her ne kadar insan kız erkek farketmez desede cinsiyet farklılığı istiyor

Hayırlı olsun canım çok sevindim gerçekten. Hislerim beni bir kez daha yaniltmadi ben sana demiştim erkek diye.esin nasıl tepki verdi kesin sevinmistir her ne kadar insan kız erkek farketmez desede cinsiyet farklılığı istiyor
Sagol tsk .bnde erkek oldgnu hissediodum zaten.bu cok farkli bir hamilelik zaten .oyuzden etrafmdaki herkeste erkek dedi .esim kiz haberinde cok sevinmsti.erkek haberindede cok sevindi .esim erkek manyagi dgl hani olur ya bazi esler erkekte erkek der o oyle dgl.o Rabbim ne verirse kabulum der .e tabi insan kalbi farkli olsun istior.mesela ben istedim oglumda olsun ama kiz haberi alsaydmda sevincektm cunku elife arkadas gelcekti o acidan baktim .bir prensesim vardi smdi ins bir de prensim gelecek.mutlulugumuz taclandi bu haberle

Gözünaydın canım çok sevindim. Allah sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah

Back
X