Ben de çok su içip gideyim o halde, öğrendiğim iyi oldu:44:
Çok geçmiş olsun ayrıca, umarım her şey yolunda gider, bebeğin sağ salim doğar inşallah
:)) cok tsk ederim cnm bnm valla benim de biraz huzurum yerine geldi bide bebişin olustugunu ve kalbinin attıgını görebilsem...
evet evt sayende bnde cok su içip gttimm ve karından görebildik keseyi alttan bakmaya gerek kalmadı dedi sende bol su içip gidince daha iyi görürsün..
keske evde bi ultrason cihazımız olsa ve bebegimize zarar vermese biz de süreklii izleyebilsek ne güzel olurduuu:)
bende bir an evvel bebeğimin iyi oldugunu bilmek istiyorum. heyecanlanıyorum da bir yandan. sanki ilk gibi. annelik işte her zaman böyle oluyor. muayene aralıkları çok fazla. ya sabır ya sabır. hayırlısıyla bir muayene zamanım gelseydi.
inşallah kalbinin attığını da görüp duyacaksın canım :)) bol bol dua edince herşey güzel olacak inşallah :))
bende bir an evvel bebeğimin iyi oldugunu bilmek istiyorum. heyecanlanıyorum da bir yandan. sanki ilk gibi. annelik işte her zaman böyle oluyor. muayene aralıkları çok fazla. ya sabır ya sabır. hayırlısıyla bir muayene zamanım gelseydi.
Mervecim ya ben cuma günü doktora gittim ultasondan baktı.Bebeği gördük çok şükür kalp atışı var dedi ama ben duymadım :/ Ultrasondan duyulurmu ki zaten dr çok ilgisizdi bana hiç tahlil test filan yapmadı ya. Ben 2 hafta snra devlete gidecem inş. Sana tahlil yapıldımı benimki şu an 6+6 haftalık
evt canım bi özel mesaj yazsana. çok sık girmeyeceğim diyordu ama çok da uzun süre girmedi bende merak ettim. bu hafta kontrolü vardı.
ne kadar zamanda ki randevular ? ben 15 günde bir gitmiştim hep, şimdi de 1 hafta sonra gitmiş olucam :26: valla açıkcası bundan sonra da ayda 2 kere gitmeyi planlıyorum doktora da sorucam bir sakıncası yoksa öyle gelmek istiyorum diye
canım neden dinletmedi sana :S hadi dinletmedi göstermedimi de? böyle minicik bir yer kıpır kıpır atıyor.. ultrasondan duyuluyor tabiki dinletiyorlar.. benimki hem gösterdi hem dinletti.. tahlillerimi de ben eylülün sonunda yaptırmıştım zaten, hamilelik için sağlıklı mıyım diye.. onun sonuçlarına baktı hepsi gayet güzel dedi, şimdilik ayrıyeten bir teste ihtiyaç duymadı. bakalım ilerleyen zamanlarda bakıcaz neler isteyecek. gerçi 2li 3lü taramaları ben yaptırmıcam, eğer o testler sadece down sendromu içinse.
Çok ilgisiz bir doktordu ya . Bebeği ultrasondan ne gösterdi ne de dinletti. Yok valla ne şansızım :)) kalbi atıyor dedi sadece bu kadar. 2 hafta snra bidaha gideyşm bari
kızlar benim bu sırt ağrım fenaözellikle uyanmamı izleyen ilk saatler öyle beter ağrıyor ki nasıl oturcağımı bilemiyorum sadece uzanınca rahatlıyorum.. akşama doğru hafifliyor ama..
Gecmis olsun canim. :26:
sağol canım.. hamilelikten dolayı diye düşünüyorum :/ sanırım öyle
Ne kadar ki muayene aralari?
Bence bir iki ayda bir muayene yeterli.
Sanirim ben biraz daha sakin olan anne adaylarindanim :)
bence sen ilk muayeneyi biraz fazla ileri tarihe atıyosun cnm
inşallah kalbinin attığını da görüp duyacaksın canım :)) bol bol dua edince herşey güzel olacak inşallah :))
Bilmem canim ben öyle düsünmüyorum :)
Öyledir büyük ihtimalle canim.:26:
Dün ablamlarla konustum.
Hem kisiden kisiye hem cocuktan cocuga cok farklilik gösteriyormus hamilelik süreci.
Bir ablam mesela sadece bir sefer cikarmis onun haricinda hic bir sikayeti olmamis hamilelik süresinde.
Baska ablam ilk cocuklarinda yine gayet rahatmis ama suan ki hamileligini 4üncü ayina kadar hep cikarmis.
Cok halsiz ve hastaydi üstelik.
Cok cok degisiyor yani hem kisiden kisiye hem hamilelikten hamilelige.:44:
Kizlar telefonda kullandiginiz bir hamilelik uygulamasi var mi?
Önerebileceginiz bir tane var mi?
peki o zaman inşallahh kese olması gibi rahime yerlesmiştir cnm ve ilk muaynende hem keseni görürsün hem de kalp atısını duyarsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?