aminn cnm inşallahh...
bu arada sırt agrıların hamilelikle mi basladı yoksa hani yatakta falan mı sorun var
evet canım aynen öyleymiş.. aman nasıl olursa olsun biz de onlar da sağlıklı olalım dabir de vakit hızlı geçsin eşim de dün " bazen sabırsızlanıyorum çocuk için hemen doğsun" diyor
canım ben indirmiştim bir ara da hiç faydalı olanına denk gelmedim :/ dandikti
hamilelikten sonra başladı1 hafta 10 gün önce
:)))
Ablamda suan son günlerinde 'Allah bir nefeste kurtarsin' diye dua ediyoruz ona..
Oda diyor 'keske bir nefeste dogsa hemen ama öyle olmuyor'
Aynen öyle canim önce hamile kalabilmek icin sabirsizlikla sabirli olmaya calisiyoruz sonra da 9 ay boyunca farkli bir sabirsizlik
Allah yardimcimiz olsun.
hay Allah yaaee napıcan cnm uzanınca geciyosa sende sürekli uzan :)
Canım bebeğim diye bi program kullanıyorum. Hem senin hem bebeğinin o haftaki değişikliğini anlatıyor. Güzel benceKizlar telefonda kullandiginiz bir hamilelik uygulamasi var mi?
Önerebileceginiz bir tane var mi?
Canım bebeğim diye bi program kullanıyorum. Hem senin hem bebeğinin o haftaki değişikliğini anlatıyor. Güzel bence
ayy canım Allah kolaylık versin inşallah ablana da, 9 ay sonra bize deaslında ben doğumdan korkuyorum da çaktırmıyorum
KomsummNasilsin?
Tamam canim bakayim bende nasil bir sey diye indireyim tesekkürler.
Amiiin canim insallah
Ezan okundu kizlar ben cikiyorum görüsmek üzere hayirli günler
merhaba 2014 anneleri bnde inş ekim annesi olucammmmmmmm............nasılsınzzz????????
Aramiza hosgeldin o zamann arkadasim:)) cok cok tebrik ediyorumm:)
hoşbuldum cnmmm...cok saol bnde sizleri tbrk ediyorum Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş....
kızlar bnm sag kasıkta ara ara batmalar var sizlerdede yasayanlar var mı böle bi durum?????
merhaba 2014 anneleri bnde inş ekim annesi olucammmmmmmm............nasılsınzzz????????
Mervecim ya ben cuma günü doktora gittim ultasondan baktı.Bebeği gördük çok şükür kalp atışı var dedi ama ben duymadım :/ Ultrasondan duyulurmu ki zaten dr çok ilgisizdi bana hiç tahlil test filan yapmadı ya. Ben 2 hafta snra devlete gidecem inş. Sana tahlil yapıldımı benimki şu an 6+6 haftalık
kızlar benim bu sırt ağrım fenaözellikle uyanmamı izleyen ilk saatler öyle beter ağrıyor ki nasıl oturcağımı bilemiyorum sadece uzanınca rahatlıyorum.. akşama doğru hafifliyor ama..
Hmmm ee ben de öyle gideyim bari :)) ama goremezsem alttan bakicam dedi :)) ya tutamazsam :)))
ben de ondan korkuyorum ona göre dozunu ayarlıcam gerçi ben baya tutabilme yeteneğine sahibim çünkü dışarlarda falan çok tuvalete giremediğimden mecbur alıştım
Ne kadar ki muayene aralari?
Bence bir iki ayda bir muayene yeterli.
Sanirim ben biraz daha sakin olan anne adaylarindanim :)
Mervecim ya ben cuma günü doktora gittim ultasondan baktı.Bebeği gördük çok şükür kalp atışı var dedi ama ben duymadım :/ Ultrasondan duyulurmu ki zaten dr çok ilgisizdi bana hiç tahlil test filan yapmadı ya. Ben 2 hafta snra devlete gidecem inş. Sana tahlil yapıldımı benimki şu an 6+6 haftalık
ne kadar zamanda ki randevular ? ben 15 günde bir gitmiştim hep, şimdi de 1 hafta sonra gitmiş olucam :26: valla açıkcası bundan sonra da ayda 2 kere gitmeyi planlıyorum doktora da sorucam bir sakıncası yoksa öyle gelmek istiyorum diye
canım neden dinletmedi sana :S hadi dinletmedi göstermedimi de? böyle minicik bir yer kıpır kıpır atıyor.. ultrasondan duyuluyor tabiki dinletiyorlar.. benimki hem gösterdi hem dinletti.. tahlillerimi de ben eylülün sonunda yaptırmıştım zaten, hamilelik için sağlıklı mıyım diye.. onun sonuçlarına baktı hepsi gayet güzel dedi, şimdilik ayrıyeten bir teste ihtiyaç duymadı. bakalım ilerleyen zamanlarda bakıcaz neler isteyecek. gerçi 2li 3lü taramaları ben yaptırmıcam, eğer o testler sadece down sendromu içinse.
Geçmiş olsun, doktora sordun mu canım ağrıyı?
Belki hamilelikle ilgili değildir, ters bir hareket yapmışsındır, kas gevşetici filan verir doktor:44:
vajinadan baktırdınızda sıkışık olmanız gerekmiyor. sadece karından baktırdıgınızda gerekli sıkışık olma durumu.
benim ki ayda 1 cnm. baya sabır gerektiriyor. doktoruna bağlı biraz.
evet karından olduğunu biliyorum :)) zaten genelde karından baktırdığımız için
ayda 1 de vakit geçmez ki yaaa
aslında 4 aydan sonra doktora gitmeyi çok önemsemiyorsun çünkü hareketlerini hissetmeye başlıyorsun iyi oldugunu anlıyorsun böylece doktora gitmek formalite oluyor sadece
ilk 3 ay sürekli gidesi oluyor ama insanın :)
benim fena var mesela şuan :)
ilk 3 ay ayda 2 kere falan olsa iyi olurdu :)
bu arada benim bel sırt ağrım geçti kasık ağrım zaten yoktu
yeterli genişlemeyi elde etti sanırım belki sonra tekrar başlar
ilk bebek karnı ve rahmi genişletiyor ya 2. daha rahat ediyor bence öyle düşünüyorum zaten genişlemiş yerde büyüyor ya da ilki kadar hissedilmiyor
Adet ağrısı gibi ağrıyor canım..Amiin insaAllah Allah razi olsun.
Bizde dua edip bekliyoruz.
Bakalim sonuc ne olacak.
Hm demek ki normalmis.
Ben sadece sigara kokusuna hassaslastim anladigim kadariyla.
Esim malesef sigara iciyor.
Bundan sonra benim yankinlarimda icmeyecek.
InsaAllah biralmasina vesile olur.
Nasil bir agri bu?
Ben mesela adet sancisi gibi agri hiss ediyorum arada bir.
InsaAllah kolay gecer ilk trimestermiz.
Migde bulantilari ve kusmalar eminim cok zordur.
Bu arada ben bebegimiz icin hatime basladim.
Bir arkadasim tavsiye etmisti.
Oda hamile oldugunu ogrendigi gun baslamis.
Bebeginin niyetine bir hatim indirmis.
InsaAllah bizlerde okuyalim.
InsaAllah evlatlarimiza saglikla sihhatle kavusalim.
yok canım sormamıştım, yarın gittiğimde sorarım.. ama ters bir hareket yapmadım çünkü hareket etmiyorum zaten pekhele son 8-9 gündür yatıyorum sürekli riskim var diye.. ama kas gevşetici zararlı olur mu diye sorucam..
Öyle mi geçmiş olsun canım, kas gevşeticiyi sor bakalım. Vardır muhakkak zarar vermeyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?