2014 Ekim Anneleri

:)))

Ablamda suan son günlerinde 'Allah bir nefeste kurtarsin' diye dua ediyoruz ona..
Oda diyor 'keske bir nefeste dogsa hemen ama öyle olmuyor'

Aynen öyle canim önce hamile kalabilmek icin sabirsizlikla sabirli olmaya calisiyoruz sonra da 9 ay boyunca farkli bir sabirsizlik

Allah yardimcimiz olsun.

ayy canım Allah kolaylık versin inşallah ablana da, 9 ay sonra bize de aslında ben doğumdan korkuyorum da çaktırmıyorum

hay Allah yaa ee napıcan cnm uzanınca geciyosa sende sürekli uzan :)

öyle canım zaten ye uzan iç uzan yoruldum uzan, şimdiden göbeğim büyüdü halbuki 4. aydan sonra şişmeye başlarmış ben daha 2 ayı doldurdum

Canım bebeğim diye bi program kullanıyorum. Hem senin hem bebeğinin o haftaki değişikliğini anlatıyor. Güzel bence

Komsumm Nasilsin?
Tamam canim bakayim bende nasil bir sey diye indireyim tesekkürler.

ayy canım Allah kolaylık versin inşallah ablana da, 9 ay sonra bize de aslında ben doğumdan korkuyorum da çaktırmıyorum

Amiiin canim insallah

Ezan okundu kizlar ben cikiyorum görüsmek üzere hayirli günler

Komsumm Nasilsin?
Tamam canim bakayim bende nasil bir sey diye indireyim tesekkürler.

Amiiin canim insallah

Ezan okundu kizlar ben cikiyorum görüsmek üzere hayirli günler

güle güle canım Allah kabul etsin

hoşbuldum cnmmm...cok saol bnde sizleri tbrk ediyorum Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş....

kızlar bnm sag kasıkta ara ara batmalar var sizlerdede yasayanlar var mı böle bi durum?????

var var cnm bnde de var merak etme kanama olmadıgı sürece kasık agrılarının ve batmalarının normal oldugunu sölüyolar...

merhaba 2014 anneleri bnde inş ekim annesi olucammmmmmmm............nasılsınzzz????????

Hoş geldin canım, tebrik ederim çok

Hakikaten ne ruhsuz biriymiş ki o doktor, ben kızımın ilk kalp atışını duyduğumda odayı inletmişti dr sesi açıp
Tahlil test olayı da yanlış hatırlamıyorsam toksoplazma vs gibi şeylere bakılıyordu, kan testi yapılıyordu diye hatırlıyorum:44:
Başka bir doktor araştırsan:44:

kızlar benim bu sırt ağrım fena özellikle uyanmamı izleyen ilk saatler öyle beter ağrıyor ki nasıl oturcağımı bilemiyorum sadece uzanınca rahatlıyorum.. akşama doğru hafifliyor ama..

Geçmiş olsun, doktora sordun mu canım ağrıyı?
Belki hamilelikle ilgili değildir, ters bir hareket yapmışsındır, kas gevşetici filan verir doktor:44:

Hmmm ee ben de öyle gideyim bari :)) ama goremezsem alttan bakicam dedi :)) ya tutamazsam :)))
ben de ondan korkuyorum ona göre dozunu ayarlıcam gerçi ben baya tutabilme yeteneğine sahibim çünkü dışarlarda falan çok tuvalete giremediğimden mecbur alıştım

vajinadan baktırdınızda sıkışık olmanız gerekmiyor. sadece karından baktırdıgınızda gerekli sıkışık olma durumu.

Ne kadar ki muayene aralari?
Bence bir iki ayda bir muayene yeterli.

Sanirim ben biraz daha sakin olan anne adaylarindanim :)

ayda 1 oluyor muayeneler. benim doktorum sıklık konusunda taviz vermiyor.

doktorum geçen hamileliğimde sadece 1 kere bebeğin kalp atışlarını ekrandan gösterdi ama dinletmedi, 3 ayın sonunda dinletti.
3 aydan erken dönemde dinletmenin zararlı oldugu kanısındaydı. herşey yolunda merak etmeyin.

benim ki ayda 1 cnm. baya sabır gerektiriyor. doktoruna bağlı biraz.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, doktora sordun mu canım ağrıyı?
Belki hamilelikle ilgili değildir, ters bir hareket yapmışsındır, kas gevşetici filan verir doktor:44:

yok canım sormamıştım, yarın gittiğimde sorarım.. ama ters bir hareket yapmadım çünkü hareket etmiyorum zaten pek hele son 8-9 gündür yatıyorum sürekli riskim var diye.. ama kas gevşetici zararlı olur mu diye sorucam..

vajinadan baktırdınızda sıkışık olmanız gerekmiyor. sadece karından baktırdıgınızda gerekli sıkışık olma durumu.

benim ki ayda 1 cnm. baya sabır gerektiriyor. doktoruna bağlı biraz.

evet karından olduğunu biliyorum :)) zaten genelde karından baktırdığımız için

ayda 1 de vakit geçmez ki yaaa

evet karından olduğunu biliyorum :)) zaten genelde karından baktırdığımız için

ayda 1 de vakit geçmez ki yaaa

aslında 4 aydan sonra doktora gitmeyi çok önemsemiyorsun çünkü hareketlerini hissetmeye başlıyorsun iyi oldugunu anlıyorsun böylece doktora gitmek formalite oluyor sadece

ilk 3 ay sürekli gidesi oluyor ama insanın :)

benim fena var mesela şuan :)

ilk 3 ay ayda 2 kere falan olsa iyi olurdu :)

bu arada benim bel sırt ağrım geçti kasık ağrım zaten yoktu

yeterli genişlemeyi elde etti sanırım belki sonra tekrar başlar

ilk bebek karnı ve rahmi genişletiyor ya 2. daha rahat ediyor bence öyle düşünüyorum zaten genişlemiş yerde büyüyor ya da ilki kadar hissedilmiyor

Son düzenleme:

aynen işte bende sanırım hareketlenmeye başlayana kadar ayda 2 giderim çünkü acaba iyi mi birşey oldu mu diye merakta oluyorum, bir de hafif bir risk olunca daha da endişeli oluyor insan :))
benim de kasık ağrılarım artık eskisi gibi değil.. yorulunca bile hemen ağrımaya başlardı şimdilerde daha rahatım. dediğin gibi belki de yeterli büyümeye ulaşmış olmasından kaynaklı olabilir..

Adet ağrısı gibi ağrıyor canım..

ben de 6. haftamdayım. mıden cok az bulanıyordu hıc ıstıfra etmedım ama bugun sıddetı arttı bulantının. bır de ben nedense hasta gibi ıssedıyorum halsız basım falan hep hasta gibi

Öyle mi geçmiş olsun canım, kas gevşeticiyi sor bakalım. Vardır muhakkak zarar vermeyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…