2014 Ekim Anneleri

ben de 6. haftamdayım. mıden cok az bulanıyordu hıc ıstıfra etmedım ama bugun sıddetı arttı bulantının. bır de ben nedense hasta gibi ıssedıyorum halsız basım falan hep hasta gibi

Benim bulantım yok da, halsizlik, baş ağrısı, hastalıklı hal bende de var, yatıp uyuyasım var, zor ders anlatıyorum öğencilerime

selam kızlar,bişey sormak istiyorum.cumartesi doktora gittim bebeişimize baktı daha doğrusu kesemize :) neyse uzun bir sayfa dolusu test istedi.central hospitale gidiyorum.testler için 600 tl dediler çok geldi.devlet hastanesine gitsem yaparlarmı acaba hepsini? bu konuda bi tebrübeniz var mı?

:S 600 lira ne testiymiş ki? neler istediğini biliyor musun? normal kan sayımları falansa işte guatr bilmem ne falan, ben bunları daha gebelik bile ortada yokken devlet hastanesinde ücretsiz olarak yaptırmıştım.. uçuk bir rakam geldi bana 600 lira

Eki Görüntüle 971036
merve senin bebiş sana melaba anneee diyo bakkk

600 liraya bebeğine beşik alırsın :)
Git devlette yaptır canım:)

tam kan sayımı tam idrar guatr ne bileyim bi sürü yabancı isim... yarın sabah için maltepe devlet hastanesinden randevu aldım.bakalım ordaki doktor listeyi görünce ne diyecek? bu arada işyerinden habire izin alıyorum doktora gitmek için inşallah bişey demezler yaaa...

benim demeyi cook isterdim cnm
benden 2 yıl sonra evlenen arkadasımın cok sevimli sıpa

Allah bağışlasın ya ağza bak pek tatlı ALlah hayırlıysa her isteyene nasip etsin canım :) seninkinin de vardır elbet zamanı :)

bence de iyi yapmışsın devlet hastanesinden almakla.. para alacaklarını sanmıyorum canım.. :/ özel sektördeysen zor olur izin almalar tabi.. ama napacaksın can taşıyorsun sen de :/

inşallahhhhh canımm,cok tatlı ya miss süt kokuyoo,sürekli gülüyüo birde bebişşşşşş annemmmm

inşallahhhhh canımm,cok tatlı ya miss süt kokuyoo,sürekli gülüyüo birde bebişşşşşş annemmmm

evet ben de bebek kokusuna bayılırım aramızda 5 yaş var kardeşimin o bebek kokusu hala burnumdadır, o da çok tatlıydı sıpa

evet ben de bebek kokusuna bayılırım aramızda 5 yaş var kardeşimin o bebek kokusu hala burnumdadır, o da çok tatlıydı sıpa

buram buramm miss süt kokuyolar uyyşş kusmuk kokuyo
bebeğimm gelll atıkk annemmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla haklısın canım.hayır anlamadığım doğum bile 2 bin lira tüm paket.nasıl bir testmiş bunlar.yarın gittiğim devlet hastanesi doktoruna sorcam bakalım ne diyecek.
Bana da 4 sayfa dolusu test yapıldı canım. Ben bu 4 sayfaya 600 lirayı niye ödeyeyim. Devlet hastanesi yaptı..
Ben de özele gidicem ama testlerimi devlete yaptırcam.
Zaten ben zeka testlerini yaptırmıcam.
Rutin tiroid testlerimi yaptırıcam.

valla katılıyorum :26: az bir para da değil ki 600 lira :S bebeğimin geleceği niyetine kenara atsam her test parasını çocugun birkaç yıllık masrafı çıkar heralde doğana kadar

valla katılıyorum :26: az bir para da değil ki 600 lira :S bebeğimin geleceği niyetine kenara atsam her test parasını çocugun birkaç yıllık masrafı çıkar heralde doğana kadar

bizim 3 milyaır gecti ya çöpe giden paralar.
olsaydı deger derdik ama olmadı daa cok yıprandık coookkmaddi&manewi:26:

Tabi canım.
Zaten ben doğuma da 2000 lira veremem.
Böyle pahalıysa valla devlette doğum yaparım.

Üf ya ben gittiğim hastaneyi şikayet etcem.
Bebeğimin bi fotoğrafını bile vermedi.
İçim içimi yiyor.
Kesenin boyutu kaç bilmiyorum hiç.
Merve şikayet etsem mi ya.

ay canım bilemedim ki :26: yani hani öyle ultrason resmi verilir diye kesin bi kural falan yoktur sanmıyorum :/ yani şikayet etsen de eline birşey geçmez gibi geliyor bana.. valla millet adam öldürüyo da azcık yatıp çıkıyor şimdi sen gidip bu nedenle şikayet etmeye kalksan pek seni umursamazlar diye düşünüyorum.. ama sen bilirsin tabiki.. yani resmini falan vermese de en azından kesen kaç mm falan filan bunları söylese iyi olurdu

siz eşinle sağlıklı olduğunuz halde mi olmuyor? yoksa sebebi var mı?

2013ocakta varikosel ameliyatı oldu (1 milyara )
tatlım bende hiçbişey cıkmadı 2,3aydır baskente gitmekten gına geldi.
malum biliyosun yumurtalık takibi asılama en son 1 i geckin de oraya verdik.
antalyaya gidip geldiğimiz yada ilaçlara ödediğimiz onca şeyleri saymıyorum bile.
şuanda ikimizinde sağlıklı olduğunu 20 milyon sperm eşimin.bende bişi yok.ama olmadı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…