Hayır doktor diyor ki bana, hastane kağıt koymuyor. Çıktı veremiyorum diyor..ay canım bilemedim ki :26: yani hani öyle ultrason resmi verilir diye kesin bi kural falan yoktur sanmıyorum :/ yani şikayet etsen de eline birşey geçmez gibi geliyor bana.. valla millet adam öldürüyo da azcık yatıp çıkıyor şimdi sen gidip bu nedenle şikayet etmeye kalksan pek seni umursamazlar diye düşünüyorum.. ama sen bilirsin tabiki.. yani resmini falan vermese de en azından kesen kaç mm falan filan bunları söylese iyi olurdu
2013ocakta varikosel ameliyatı oldu (1 milyara )
tatlım bende hiçbişey cıkmadı 2,3aydır baskente gitmekten gına geldi.
malum biliyosun yumurtalık takibi asılama en son 1 i geckin de oraya verdik.
antalyaya gidip geldiğimiz yada ilaçlara ödediğimiz onca şeyleri saymıyorum bile.
şuanda ikimizinde sağlıklı olduğunu 20 milyon sperm eşimin.bende bişi yok.ama olmadı.:26:
Tabi canım.
Zaten ben doğuma da 2000 lira veremem.
Böyle pahalıysa valla devlette doğum yaparım.
Üf ya ben gittiğim hastaneyi şikayet etcem.
Bebeğimin bi fotoğrafını bile vermedi.
İçim içimi yiyor.
Kesenin boyutu kaç bilmiyorum hiç.
Merve şikayet etsem mi ya.
anladım.. inşallah Rabbim çok bekletmez sizi.. hakkınızda ne hayırlıysa o olsun
Hayır doktor diyor ki bana, hastane kağıt koymuyor. Çıktı veremiyorum diyor..
Bana yerini de gösterdi. Bak kağıt yok dedi..
Ben hastaneyi şikayet etcem. Zaten kadın doğum bölümü de çok pisti.. O yatılan sedye var ya o kapkara olmuş..
Ben daha önce de başka bir hastaneyi şikayet ettim. Çünkü doktoru çok ukalaydı.. Aradılar sordular şikayetimi ve sonucu yazılı olarak gönderdiler.
İnternete sağlık bakanlığı şikayet yazınca çıkıyor. Artık eskisi gibi değil canım.
Ben lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim ilk.kamuran sen hangi hastaneye gidiyorsun?ultrason çıktısı mı vermedi doktor anlayamadım.bu arada doğum 2 bin dedim fakat sezeryan ve central da.gerçi daha uygun hastaneler varmış.ama ben doktorumdan çok memnunum.
inşallahh tatlım ya ilk 2 sene biz korunduk.
ama ilacla degil doal.bu senede o gelmiyo..
cok bekledik bebegimiziii
Geçen biri yazmıştı burada:)hmmm o zaman şikayet et canım.. hiçbirşeyden değilse bile o sedyelerin pisliği için :S hastane şifa yuvası mı pislik yuvası mı belli değilmiş baksana.. of bazı şeylerden çok iğreniyorum midem kalkıyor.. o yüzden devlet hastanesinde doğum yapasım gelmiyor hiç benim :26:
hmmm o zaman şikayet et canım.. hiçbirşeyden değilse bile o sedyelerin pisliği için :S hastane şifa yuvası mı pislik yuvası mı belli değilmiş baksana.. of bazı şeylerden çok iğreniyorum midem kalkıyor.. o yüzden devlet hastanesinde doğum yapasım gelmiyor hiç benim :26:
Ben lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim ilk.
Bana çıktı vermedi doktor. Kağıt bitmiş
Şimdi özele gidicem. Bölge hastanesine gidecektim ama evime yakın vera hastanesi var. Oraya gidicem yakın çünkü. Bu doktor da ilgisiz çıkarsa bölge hastanesine gidicem.
emin ol çok beklemiş sayılmazsın :) burada 6 senedir korunmadığı halde henüz 1 kez bile hamile kalamamış birine rastlamıştım.. zaten onu görünce daha ilk 4-5 aydan kendimi strese sokuyorum diye utanmıştım sonra kendimden.. ben seni çok fazla stresli görüyorum ama inan bu stresin sana hiç faydası yok daha çok sana bünyene zarar veriyor.. ben de öyleydim fakat şükür ki çabuk attım o kuruntuları üzerimden sonra da zaten Allahım mucizesini gönderdi.. yani onun bir bildiği mutlaka vardır..
Geçen biri yazmıştı burada:)
Devlette koyun gibi diziyorlar, öyle doğuma alıyorlar sırayla demişti:)))
Ben lütfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim ilk.
Bana çıktı vermedi doktor. Kağıt bitmiş
Şimdi özele gidicem. Bölge hastanesine gidecektim ama evime yakın vera hastanesi var. Oraya gidicem yakın çünkü. Bu doktor da ilgisiz çıkarsa bölge hastanesine gidicem.
çevrem öle demiyor.3 yıl oldu olmuyormu?sorun hanginizde?
tarif eden teyzeler,muhatap olmak zorunda kaldıklarımmm
bize göre halen erken yasım daha 23 ama anlamıyolarrrrr
rabbim vermesse elimden ne gelirrrrrr benimmmmmmmm
canım ben özelde normal doğum yaptım çooook memnun kaldım şimdi yine aynı hastaneye başladım
inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz hepimiz
tabiki birşey gelmez ama sanki 3 yıldır mı deniyorsunuz ya töbe yarabbim bu insanları da anlamıyorumilla yatak odanı mı açacaksın milletin içinde.. ne zamandır denediğimizi haftada kaç kez çalışma yaptığımızı bile raporlattıracaklar utanmasalar of bunlara çok sinirleniyorum
işte bunlar yıpratıyor beni,insanların merakı :26:
yoksa eşimle musmutluuyuz cok sükür .
ayyy inşallah canım :26: hangi hastanede kaça yapmıştın? ben acıbademin fiyatlarını araştırdım da biraz o da çok uçuk beee 10bin lira diyordu
aman milleti boşver.. şuan erken diye düşünüyoruz herşeyin bir zamanı var de geç. ALlah sizin mutluluğunuzu daim etsinkocan başında olduktan sonra olur o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?