2014 Ekim Anneleri

canım ben istanbul pendik şifa hastanesinde yaptım bir gece kaldım 375 tl verdik 3 yıl önce

şimdi normal doğum 700 olmuş sanırım

önemli olan doktor zaten

ayyy iyiymiş valla.. aynen ya o da mesele. iyi doktor bulmak da zor iyice vakit gelsin de ben tam teşekküllü bi araştırmaya girerim eşim de cimri devlet hastanesinin nesi varmış diyor valla kusura bakmasın ben hiç taraftar değilim devlette yapmaya. ben doğurucam çocugu nerde istersem orda doğururum

insallah tatlımm insallahhhhhhh
inannır mısın cevre yüzünden cok sosyal biriydim asosyallesmeye basladm
:26:

öyle tiplerin yanında sosyal olmaktansa evde yalnızlıktan patlarım daha iyi boşver sana iyi gelen bu tür şeyleri dert etmeyen insanların yanında ol onlarla görüş.. gerisi lazım değil

benim eşim de illa devlet diyordu hatta doğumumu yaptım bi daha olursa kesin araştırma hastanesine gideriz dedi
ama ne oldu yine aynı hastaneye devam ediyorum

sanırım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır tezi tutuo bizde

Devlette muayenede bile hasta dışında kimseyi almıyorlar devlette.
Annemle gittim almadılar.
Kocam da sonradan yetişti. Merak etme zaten almıyorlar dedim.
Ne büyük saçmalık dimi?
Sanki çok temiz biryermiş gibi bi de kimseyi almıyorlar

Cumartesi kocişimle gidiyorum.
Özel iyi tabiki ben annemle her ay gidiyordum annem hamileyken.

Doğuma eşimin girmesini ben de isterim. Çektiğimi görsün :)))))))))))))

Bi de bebeğimin karışmasından ben de korkarım.
Ben devletten korktum.

öyle tiplerin yanında sosyal olmaktansa evde yalnızlıktan patlarım daha iyi boşver sana iyi gelen bu tür şeyleri dert etmeyen insanların yanında ol onlarla görüş.. gerisi lazım değil

haklısın tatlımmm,nasip kısmet
elhamdülillah inancımız tammm

bizde de öyledir önce bi kesin karşı çıkar genelde, ama çoğu zaman sonuç benden yanadır of kocamı çok seviyorum bak yine aklıma düştü

Evet maltepe bölge hastanesi yıllardır var da vera da bana yakın.
Bi gideyim, beğenmezsem bölge hastanesine gidicem.

Bu arada devletin hasta bakıcıları bile gerçekten burnu havada tipler. Gıcık oluyorum.

Hepinize merhabalar inşallah bende elimde anne olacam
Benim sat 03/01 kütahyalıyım doğumumda tahminen 10/10/2014 de görünüyor tabi daha doktora gitmedim hafta onu gideceğiz
14 ay denedikten sonra tedaviye başlayım artık dediğimiz ay gebe kaldım çok mutluyum inşallah kucağıma almakta nasip olur
Feci sakarım kendimden korkuyorum az evvel merdivenlerden düştüm mesela hiç bu kadar sakar değildim hamileliğimi öğrendiğimden beri fena haldeyim

evet ben de anlattım ya da oda çok dar kendimiz zor sığıyoruz diye almadılar kocamı salı günleri 5-6 arası sadece eşli randevular dediler özelde ise hemşireye söylemiştim eşim de burda diye tansiyonumu ölçerken, sonra doktorun yanına geçtiğimde sedyeye yatar yatmaz çağırmış hemen yanıbaşımda beliriverdi canım kocam oh be dünya varmış dedim doktorum da çok güleryüzlüydü umarım böyle devam eder :)
evet di mi anlasınlar anne olmanın daha en başından zorluklarla başladığını :26::26:
bir tek ben değilmişim bak böyle endişeleri olan sen de varsın sevindim müge anlıyı çok izliyorum ya ondan etkileniyorum heralde canım :26: oraya çok çıkıyor bebekleri çalınanlar falan :26:

hoşbuldum cnmmm...cok saol bnde sizleri tbrk ediyorum Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş....

kızlar bnm sag kasıkta ara ara batmalar var sizlerdede yasayanlar var mı böle bi durum?????

Bende sag tarafimda hiss ediyorum.
Adet sancisi da hiss ediyorum.
Bazen daha cok bazen daha az.

Adet ağrısı gibi ağrıyor canım..

Anladim canim.

ben de 6. haftamdayım. mıden cok az bulanıyordu hıc ıstıfra etmedım ama bugun sıddetı arttı bulantının. bır de ben nedense hasta gibi ıssedıyorum halsız basım falan hep hasta gibi

Halsizlik bende de var.
Anemi var bende o yuzdende cok formda degildim.
Ama suan sanki daha bitkin hiss ediyorum.

inşallahh tatlım ya ilk 2 sene biz korunduk.
ama ilacla degil doal.bu senede o gelmiyo..
cok bekledik bebegimiziii

Canim ben bir sene iki ay hapla korundum.
Daha sonra esim korundu.
Bana evliligimin ilk aylarinda bebek sormaya basladilar.
Kaynim ve eltimde olmuyor.
Direk yuzume karsi 'Seninde belki olmaz.' diyenler oldu.
Rabbime kalmis ol dedi ve oldu.
Insanlar cok acimasiz.
Sanki 'evet cocugum olmuyor' dememizi bekliyorlar.
Kina yakacaklar bir yerlerine sanki.
Sen kulaklarini tika o seviyesizlerin sozlerine.
Sonuclarinizda iyi cikmis cok sukur.
Psikolojik olabilir canim.

canım ben özelde normal doğum yaptım çooook memnun kaldım şimdi yine aynı hastaneye başladım

inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz hepimiz

Bende aslinda ozele gitmeyi planliyordum.
Esimin is yerinin anlasmali oldugu hastanede %35 indirim alacaktim.
Fakat esimin isten ayrilma durumu var.
Bu yuzden darica farabi devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum.
Hayirlisi bakalim.
Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin insaAllah.

hoşgeldin aramıza :) ama çok dikkat et kendine :26: şimdi aksine sakarlık yerine daha dikkatli olmalısın belki mutluluktan uçtuğun içindir bu durum

Hangi doktora gidiyorsun canım?
Yazayım bi kenara.

Azize Turhan a gidiyorum ben, ama ilk doğumumu Soner bey yaptırdı canım

amin inşallah hayırlısı olsun canım hakkında Rabbbim vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın
çünkü doğumda insan kendini çok yalnız ve çaresiz hissediyor Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşallah

kesinlikleee katılıyorum sana
benim psikolojik cnm eminim :26:
coookk tesekkür ederim saol

Mügeyi ben de izliyordum izinli olduğum zaman. İnsanın psikolojisini bozuyor:)))))))))
Bi kere bi kızı eşi balkondan aşağı atmıştı
Bi kere de bi erkek çocuğu ağaca asmışlardı

Bana yaramıyor bu program
O karışma ve çalınma olayından herkes korkar canım. Her anne adayı korkar da devlet hastanesinde HALA BÖYLE ŞEYLER OLUYOR MU?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…