Hepinize merhabalar inşallah bende elimde anne olacam
Benim sat 03/01 kütahyalıyım doğumumda tahminen 10/10/2014 de görünüyor tabi daha doktora gitmedim hafta onu gideceğiz
14 ay denedikten sonra tedaviye başlayım artık dediğimiz ay gebe kaldım çok mutluyum inşallah kucağıma almakta nasip olur
Feci sakarım kendimden korkuyorum az evvel merdivenlerden düştüm meselahiç bu kadar sakar değildim hamileliğimi öğrendiğimden beri fena haldeyim
Ben erkek istemiyorum :))))Azize Turhan a gidiyorum ben, ama ilk doğumumu Soner bey yaptırdı canım
Mügeyi ben de izliyordum izinli olduğum zaman. İnsanın psikolojisini bozuyor:)))))))))
Bi kere bi kızı eşi balkondan aşağı atmıştı
Bi kere de bi erkek çocuğu ağaca asmışlardı
Bana yaramıyor bu program
O karışma ve çalınma olayından herkes korkar canım. Her anne adayı korkar da devlet hastanesinde HALA BÖYLE ŞEYLER OLUYOR MU?
şükürler olsun rabbim sağız,sağlıklıyız.
''ol der de oluverir hamdolsun ona ..''
Kızlar kesemizi gördük çok şüküür
Kızlar kesemizi gördük çok şüküür[/QUO TE]
Canım çok sevindim. Kalp atışını da duydunuz mu . Rabbim.banada nasip etsin.
Bence de bi anda kesmeay valla eskiden oluyorsa hala oluyordur yaa şimdi ortalık daha pis.. artık ahlak seviyesi daha da aşağılara inmeye başladı bence :26: o yüzden çok korkuyorum canım.. müge anlıyı da doz olarak azalta azalta bitirmeyi düşünüyorum
ay valla eskiden oluyorsa hala oluyordur yaa şimdi ortalık daha pis.. artık ahlak seviyesi daha da aşağılara inmeye başladı bence :26: o yüzden çok korkuyorum canım.. müge anlıyı da doz olarak azalta azalta bitirmeyi düşünüyorum
aynen öyle inşallah
Azize Turhan a gidiyorum ben, ama ilk doğumumu Soner bey yaptırdı canım
amin inşallah hayırlısı olsun canım hakkında Rabbbim vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın
çünkü doğumda insan kendini çok yalnız ve çaresiz hissediyor Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşallah
Komşum iyiyim sen nasıl sin. . Cumayi bekliyorum . Medicale burcu hanima gidicem . Bugun bir sürü kitap aldım. Anneli ve hamilelikle ilgili. Bi tanesi cok hosuma gitti. Haftana gore cekecegin esmaul husna isimleribi yazmış. Bu hafta el muhyi ve el habir cekicekmisim. Namazlardan sonra tesbihi elime alıp çekiyorum. Bir yandanda hatime basladim. Birde hergun ablam icin meryem suresi okuyorum. Onun 2 senedir olmuyor bebisi.cok üzülüyorum rabbim tez vakitte onada nasip etsin.
9.75 mm kese canım ortaya yakın bi yerde ama üstden bakınca solda duruyo orası sağım mı solum mu bilemedimayyyy hayırlı olsun canımkaç mm olmuş kesen? aslında resmini paylaşsan ne güzel olur her doktora gidişimizden sonra birbirimizle paylaşalım böyle gelişmelerimizi.. yeğenlerimizi tanımış oluruz
Canım çok sevindim. Kalp atışını da duydunuz mu . Rabbim.banada nasip etsin.
Yok canım kalp atışını duymadım 15 gün sonra inşallahhh kuzum
Bence de bi anda kesmeAzaltarak bitir
Aslında kafaya takmazsan öylesine izlersen sorun olmaz canım.
Evde de sıkılıyor insan. Onlara bakıyor işte
Sen yemeğini falan yaptın mı?
öyle teyzesi öyleee senin minnak nasıl iyi gidiyordur umarım hamilelik?
miden bulanıyormu?nasıl bir duyguu annelikk
Amin canim.
Ben dogumu Allah nasip ederse annemlerin orada yapmayi dusunuyorum.
Esimde gelecek insaAllah.
Ama o zamana kadar insaAllah turkiyede iyi bir doktorum olur.
Canim Allahim ablaninda yuzunu guldurecek insaAllah.
Benimde kaynimin olmuyor.
Esim hem kendi bebegine seviniyoe hemde ayni duygulari abisi de yasamasi icin dua ediyor.
Kaynimin 4-5 senesi oldu.
Zor gercekten.
Ben bu yuzden eltim ve kaynimin yaninda bebegimiz ile ilgili cok konusmak istemiyorum.
Canim Allah kabul etsin.
Bende hatimime basladim devam ediyorum.
InsaAllah senin gibi tesbihe de baslarim.
Hangi kitaplari aldin isimlerini yazarmisin komsum.
Hadi hayirli olsun canim Rabbim saglicakla kucaginda da gormeyi nasip etsin insaAllah.
9.75 mm kese canım ortaya yakın bi yerde ama üstden bakınca solda duruyo orası sağım mı solum mu bilemedim
Ekleriz canım akşam eşim bilgisayarı getirsin
Yok canım kalp atışını duymadım 15 gün sonra inşallahhh kuzum
Kolay gelsin canım:)bazen ister istemez takıyorum, bilinç altıma yerleşiyor teksas filmleri gibi şeyler görüyorum rüyamdahatta hamilelikten sonra rüyalarımın hepsinden birer film olur yani o derece
evet canım ön hazırlıkları tamamladım nohut yemeğiyle pilav yapıcamhatta şimdi pc mi alıp mutfağa geçecektim, hem size laf yetiştiririm hem yemek yaparım
Kolay gelsin canım:)
Bi de sana bi şey sorcam.
Geçen sordum kimse görmedi.
Benim kese sağ tarafımdaydı bakıldığı zaman.
Yerini değiştiriyor mu yoksa sağda mı kalıyor bilginiz var mı? :)))
Ben hep tam ortaya bakılacak diye zannediyordum.
Sağıma bakınca çok korktum rahime ulaşmamış mı diye.
Sonra rahimde deyince rahatladım.
selam kızlar,bişey sormak istiyorum.cumartesi doktora gittim bebeişimize baktı daha doğrusu kesemize :) neyse uzun bir sayfa dolusu test istedi.central hospitale gidiyorum.testler için 600 tl dediler çok geldi.devlet hastanesine gitsem yaparlarmı acaba hepsini? bu konuda bi tebrübeniz var mı?
Oyy canım benimm o 15 günü iple çekiyorummmay maşallah pıtırcığaa
Kolay gelsin canım:)
Bi de sana bi şey sorcam.
Geçen sordum kimse görmedi.
Benim kese sağ tarafımdaydı bakıldığı zaman.
Yerini değiştiriyor mu yoksa sağda mı kalıyor bilginiz var mı? :)))
Ben hep tam ortaya bakılacak diye zannediyordum.
Sağıma bakınca çok korktum rahime ulaşmamış mı diye.
Sonra rahimde deyince rahatladım.
Komşum kitaplarım 9 ay 99 esma, annelik sanati. Çocuklar hakkında dogru bilinen yanlışlar.Amin canim.
Ben dogumu Allah nasip ederse annemlerin orada yapmayi dusunuyorum.
Esimde gelecek insaAllah.
Ama o zamana kadar insaAllah turkiyede iyi bir doktorum olur.
Komşum bende ablama haberi verirken cok zorlandım. Arıyor konuşuyorum ama hiç o konulara girmiyorum. .kitaplar 9 ay 99 esma , annelik sanati. Cocuklar hakkinda dogru bilinen yanlışlar. ..
Canim Allahim ablaninda yuzunu guldurecek insaAllah.
Benimde kaynimin olmuyor.
Esim hem kendi bebegine seviniyoe hemde ayni duygulari abisi de yasamasi icin dua ediyor.
Kaynimin 4-5 senesi oldu.
Zor gercekten.
Ben bu yuzden eltim ve kaynimin yaninda bebegimiz ile ilgili cok konusmak istemiyorum.
Canim Allah kabul etsin.
Bende hatimime basladim devam ediyorum.
InsaAllah senin gibi tesbihe de baslarim.
Hangi kitaplari aldin isimlerini yazarmisin komsum.
Hadi hayirli olsun canim Rabbim saglicakla kucaginda da gormeyi nasip etsin insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?