2014 Ekim Anneleri

cok cok tebrik ediyorumm aramıza hosgeldin arkadasım:)
Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallahh lütfenn cok dikkatli ol sakarlık ufak tegfek tamam da merdivenden düşmek biraz fazla olmus:)

Karnim ne zaman hamile göbegine donusecek merak ediyorum

Kızlar keseye bakınca kağıtta soldaysa sağ taraf oluyormuş

valla ben anlayamıyorum :26:birinde sağda gözüküyor birinde ortada gözüküyor ultrason resminde :26:

Karnim ne zaman hamile göbegine donusecek merak ediyorum

canım 4. ayda çıkmaya başlıyormuş hamile göbeği ama benim göbek şimdiden çıktı da hamilelik göbeği değilmiş benimki hareket yapamıyorum ya çok yiyip yatmaktan oldu galiba

Kızlar kese kaçıncı haftada belli olur.. benim 5 olacak doktora gittiğimde.

cnm benimde şimdiden karnım çıktı oysa 1,5 cm daha :) bende yatıyorum sürekli mecburen kilo almaktan korkmuyorum ama yat yat çok sıkılıyorum

cnm benimde şimdiden karnım çıktı oysa 1,5 cm daha :) bende yatıyorum sürekli mecburen kilo almaktan korkmuyorum ama yat yat çok sıkılıyorum

canım ben fazla kilo almaktan korkuyorum :26: büyük çoğunluğunu veririm gerçi doğumdan sonra sanırım ondan değil ama çok kilo alanlarda doğumda zorluklar olabiliyormuş, ondan biraz korkuyorum açıkcası.. halbuki şuan tartıda görülen fark 2 kilo yılbaşından beri..
ama göbek top gibi oldu çıktı

benimde öyle oldu yaa bir de normalde zayıfım bir tek göbek olunca göze batıyor sanırsın 4 5 aylık :) kilo verilir ya o sıkıntı değil

canım 4. ayda çıkmaya başlıyormuş hamile göbeği ama benim göbek şimdiden çıktı da hamilelik göbeği değilmiş benimki hareket yapamıyorum ya çok yiyip yatmaktan oldu galiba

Ic karin genis olursa daha gec cikiyormus dar ise daha erken cikiyormus birde ikinci gebelik ve sonrasinda da daha erken cikiyormu benim duyduklarim bu yonde ama herksete farklidir eminim..

Benim gobegim cikma cikiyor ama tamamen siskinlikten dolayi Sabah kalkinca genelde en normal hali galiba. Gun icinse bi siskin bi degil. :44:

Birde merak ettim sadece karnim mi cikacak yoksa her taraftan mi kilo alicam Ama onu da anlamam icin daha coook zaman gecmesi lazim :)))

Canım su içip sıkışık mı gideyim doktora..farkeder mi .

karından bakacaksa sıkışık gidersen daha net gözüküyor canım :)) öyle git

benimde öyle oldu yaa bir de normalde zayıfım bir tek göbek olunca göze batıyor sanırsın 4 5 aylık :) kilo verilir ya o sıkıntı değil

aman olsun şişsin ben aslında biran önce şişsin istiyorum ne güzel olur

Benim tartim bozuk calismiyor Suan kac kiloyum bilmiyorum. Ama bilerek tarti almiyorum yoksa her gun cikarim. Hamilelikten once de cok sIk tartiliyordum. Takinti oluyor bende

karından bakacaksa sıkışık gidersen daha net gözüküyor canım :)) öyle git

aman olsun şişsin ben aslında biran önce şişsin istiyorum ne güzel olur

bende bir an önce büyüsün istiyorum hayırlısıyla şu 9. ayımızı görürüz inşallah:)

ay gerçekten ya kimisi ne güzel sadece karnından şişiyor :26: ben heryerimden şişicem bence yani çünkü benim yüzüm zaten biraz toplu vücudum zayıf olunca bile yanaklarım etli kilo alınca daha da tombik oluyor :18: şişme balon gibi gözüküceğimi biliyorum yani

bende bir an önce büyüsün istiyorum hayırlısıyla şu 9. ayımızı görürüz inşallah:)

ayyy inşallah canım.. hayırlısıyla gelebilsek o günlere aramız yakın seninle.. inşallah burdan meleklerimizin fotoğraflarını da yayınlayacağımız günleri de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…