Oyy canım benimm o 15 günü iple çekiyorummm
Üstden bakıncamı sağda canım
evet öyle oluyor
Hepinize merhabalar inşallah bende elimde anne olacam
Benim sat 03/01 kütahyalıyım doğumumda tahminen 10/10/2014 de görünüyor tabi daha doktora gitmedim hafta onu gideceğiz
14 ay denedikten sonra tedaviye başlayım artık dediğimiz ay gebe kaldım çok mutluyum inşallah kucağıma almakta nasip olur
Feci sakarım kendimden korkuyorum az evvel merdivenlerden düştüm meselahiç bu kadar sakar değildim hamileliğimi öğrendiğimden beri fena haldeyim
Komşum kitaplarım 9 ay 99 esma, annelik sanati. Çocuklar hakkında dogru bilinen yanlışlar.
Kızlar keseye bakınca kağıtta soldaysa sağ taraf oluyormuş
Karnim ne zaman hamile göbegine donusecek merak ediyorum
ayy canım Allah kolaylık versin inşallah ablana da, 9 ay sonra bize deaslında ben doğumdan korkuyorum da çaktırmıyorum
öyle canım zaten ye uzan iç uzan yoruldum uzan, şimdiden göbeğim büyüdühalbuki 4. aydan sonra şişmeye başlarmış ben daha 2 ayı doldurdum
Kızlar kese kaçıncı haftada belli olur.. benim 5 olacak doktora gittiğimde.
cnm benimde şimdiden karnım çıktı oysa 1,5 cm daha :) bende yatıyorum sürekli mecburen kilo almaktan korkmuyorum ama yat yat çok sıkılıyorum
benim 5+4 de görüldü 14mm idi :26: o civarlarda gözüküyor büyük ihtimal
canım ben fazla kilo almaktan korkuyorum :26: büyük çoğunluğunu veririm gerçi doğumdan sonra sanırım ondan değil ama çok kilo alanlarda doğumda zorluklar olabiliyormuş, ondan biraz korkuyorum açıkcası.. halbuki şuan tartıda görülen fark 2 kilo yılbaşından beri..
ama göbek top gibi oldu çıktı
Canım su içip sıkışık mı gideyim doktora..farkeder mi .
canım 4. ayda çıkmaya başlıyormuş hamile göbeği ama benim göbek şimdiden çıktı da hamilelik göbeği değilmiş benimkihareket yapamıyorum ya çok yiyip yatmaktan oldu galiba
Canım su içip sıkışık mı gideyim doktora..farkeder mi .
benimde öyle oldu yaa bir de normalde zayıfım bir tek göbek olunca göze batıyor sanırsın 4 5 aylık :) kilo verilir ya o sıkıntı değil
karından bakacaksa sıkışık gidersen daha net gözüküyor canım :)) öyle git
aman olsun şişsinben aslında biran önce şişsin istiyorum ne güzel olur
Ic karin genis olursa daha gec cikiyormus dar ise daha erken cikiyormus birde ikinci gebelik ve sonrasinda da daha erken cikiyormu benim duyduklarim bu yonde ama herksete farklidir eminim..
Benim gobegim cikma cikiyor ama tamamen siskinlikten dolayiSabah kalkinca genelde en normal hali galiba. Gun icinse bi siskin bi degil. :44:
Birde merak ettim sadece karnim mi cikacak yoksa her taraftan mi kilo alicamAma onu da anlamam icin daha coook zaman gecmesi lazim :)))
bende bir an önce büyüsün istiyorum hayırlısıyla şu 9. ayımızı görürüz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?