Kaynanam bu seferlik barıştı üvey kayınbabam diyor ki evlilik neyimeydi kızımı oğlumu dinlemedim evlendim belamı buldum diyor şimdilik barıştılarsonuç ne oldu canım
benimki yürümüyor ama tay tay duruyo koltuk tayken bir iki adım atıp geliyo.çok güzel merdiven çıkıyo.bu ara ellerinden tutup yürütmeyi arttırdım alıştırma yapıyoruzKızlar bebişi yürüyen var mı
düşünüyorum tabi canım tatil dönüşü başlıcam hazırlıklarà kısmet olursa paylaşalım da fikir olsun birbirimizeBenimkide yürmuyor daha tay tay duruyo 5 6 adım atıp düşuyo biz devamlı elindn tutup yürütyoruz pasa öyle istyo bize tutnup kalkyo elini tutmamzı istyo snra bütn evi geziyoruz
Kızlar bu arda dogum günu yapmayı düşnuyormusunz hazrliklar bsladımı
düşünüyorum tabi canım tatil dönüşü başlıcam hazırlıklarà kısmet olursa paylaşalım da fikir olsun birbirimize
Merhaba canım slayt fikri çok güzelmiş ben bahçede yapmayı düşünüyorum iyiki doğdun yazan bayrakları pencereye asacam ağaç dallarında kagit Fenerleri .minie mouse konsepti olacak. Çocuklar için renkli şeker veya elma şekeri yanında balon paketlicem. Çok güzel olsun istiyorum cupcake. Yaspasta. Börek belki lahmacun. Tavuklu garniturlu börek. Bebek Kurabiyesi falan. Söz konusu doğumgünü olunca cenemi de elumide Tutamıyorum kusura bakmayınAynen canım paylasalm tabi belki farklı fıkirler çıkar örtaya
Ben slayt yapmayı düşnyorum kizlar ama sizce ilk dogdugundan itbren şimdiki hakine göre mi sıralasam fotoları yoksa karışıkmı yapsam . Pastanın üstnede son halini resim olarak koyim dime
Hmm birde çocuklarla beraber dilek feneri yolicam gökyüzüne inşaallah.Merhaba slayt
Merhaba canım slayt fikri çok güzelmiş ben bahçede yapmayı düşünüyorum iyiki doğdun yazan bayrakları pencereye asacam ağaç dallarında kagit Fenerleri .minie mouse konsepti olacak. Çocuklar için renkli şeker veya elma şekeri yanında balon paketlicem. Çok güzel olsun istiyorum cupcake. Yaspasta. Börek belki lahmacun. Tavuklu garniturlu börek. Bebek Kurabiyesi falan. Söz konusu doğumgünü olunca cenemi de elumide Tutamıyorum kusura bakmayın
Merhaba slayt
Merhaba canım slayt fikri çok güzelmiş ben bahçede yapmayı düşünüyorum iyiki doğdun yazan bayrakları pencereye asacam ağaç dallarında kagit Fenerleri .minie mouse konsepti olacak. Çocuklar için renkli şeker veya elma şekeri yanında balon paketlicem. Çok güzel olsun istiyorum cupcake. Yaspasta. Börek belki lahmacun. Tavuklu garniturlu börek. Bebek Kurabiyesi falan. Söz konusu doğumgünü olunca cenemi de elumide Tutamıyorum kusura bakmayın
Canım şayet tül koyacaksan bence lavantali buzdolabı magneti yap ben doğumu için yapmıştım bütün malzemeleri 35 tl aldım. Ben cupcake tarifi yazarım buraya benim kardeşim hamarattir şeker hamurlu kurabiyesinide o yaptı sizede tarif isterim yollarım. Benim evde musait değil tatilde memlekette yapcam tarihinden daha önce olacakBen evde yapcm bhcem bunun için müsait degl evler dip dibe slayt evet güzel fikir de sence ilk dogdugundan itbaren sıraylamı koymalym resimleri
Bende byrakları tüle asıcm benimkonseptimde mikili olck pek küçk çocuk olmcgndan şeker hediye falam vermicem kendim magnet yapcm onları vericem memünde güzelmş ben daha onu düşnmedm bile bende çok sabrszlanyorum yavastan tabk çanak onları almaya bşlcm
Bu arada bna cupcake tarifi verirsenz çok sevinrim kızlar henüz hç yapmadmEki Görüntüle 1607208
Bunlar magnetler kzlar iki renk yaptm nasl sizce arkasna tül koyup mıkmats yapıştrcm bide etiket tamamdr
Canım şayet tül koyacaksan bence lavantali buzdolabı magneti yap ben doğumu için yapmıştım bütün malzemeleri 35 tl aldım. Ben cupcake tarifi yazarım buraya benim kardeşim hamarattir şeker hamurlu kurabiyesinide o yaptı sizede tarif isterim yollarım. Benim evde musait değil tatilde memlekette yapcam tarihinden daha önce olacak
Ne fiyat verdiler canım bende dönüşüm görüşücem merak ediyorum fiyatlarıOhhh ne güzel hazırlıklar başladı bizde yapacaz memlekette inşallah ben bir parti eviyle görüştüm hersey onlara ait bahçe veya içerisi bize kalmış fiyatı biraz yüksek dediler gittim de görüşecez biraz indirim yaparlarsa Orayı düşünüyoruz olmazsa bi kafe Tarzı bir yer olabilir bakalım fazla kalabalığım olmayacak zaten
Bu çok güzel nerden yaptırdınBenimkide okadar olur ama biyer tutamam şuan evde olck kalablık falan olur ama olsun suslerim içn etikette hazrladm kızlar Eki Görüntüle 1609150
Canım cupcake tarifini ben sordum kardeşime tarif nefisyemektarifleri.com da süslü cupcake tarifi diye aratirsaniz bulursunuz. Bizde hamuru aynı tarif gibi yaptık üzerine pembe konsept gereği Çilekli krem santi sıkıp bonibonla susledik çok beğenildiBen evde yapcm bhcem bunun için müsait degl evler dip dibe slayt evet güzel fikir de sence ilk dogdugundan itbaren sıraylamı koymalym resimleri
Bende byrakları tüle asıcm benimkonseptimde mikili olck pek küçk çocuk olmcgndan şeker hediye falam vermicem kendim magnet yapcm onları vericem memünde güzelmş ben daha onu düşnmedm bile bende çok sabrszlanyorum yavastan tabk çanak onları almaya bşlcm
Bu arada bna cupcake tarifi verirsenz çok sevinrim kızlar henüz hç yapmadmEki Görüntüle 1607208
Bunlar magnetler kzlar iki renk yaptm nasl sizce arkasna tül koyup mıkmats yapıştrcm bide etiket tamamdr
Canım pasta dahil hersey içinde 1000 lira dediler kişi sayısına göre azalıp artabilir dediler biz gidip consep beğenecez onlar hazırlayacak evden herhangi bişe götürmene gerek kalmıyo.bu Dediğim yer parti evi Malatya da fiyat fazla geldi bakalım bi gidip konuşacazNe fiyat verdiler canım bende dönüşüm görüşücem merak ediyorum fiyatları
kafe var kreş gibi bir yer var bahçe de yapabilirim benim ki epey kalabalık olur çağırsam 50kişi falan
Cokk gÜzel olmuş canımBenimkide okadar olur ama biyer tutamam şuan evde olck kalablık falan olur ama olsun suslerim içn etikette hazrladm kızlar Eki Görüntüle 1609150
kaç kişilik mis 1000tl canım biraz fazlaymis ben veremem sanki o kadar ama bilemiyorum yinedeCanım pasta dahil hersey içinde 1000 lira dediler kişi sayısına göre azalıp artabilir dediler biz gidip consep beğenecez onlar hazırlayacak evden herhangi bişe götürmene gerek kalmıyo.bu Dediğim yer parti evi Malatya da fiyat fazla geldi bakalım bi gidip konuşacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?