2014 Ekim Anneleri

O pogocalari gorunce cnm cekti valla.ben yapamam hic ya.gelip banada yap sen kivirion bu isi

Kıız yildız napyon özledim seni yaa nerelerdesın oglusun napyo

kızlar bayramlık aldınız mı ? ben kızceme bişey bulamadım ya.bugün cikıcam bakalım inşallah bulurum birsey

kızlar bayramlık aldınız mı ? ben kızceme bişey bulamadım ya.bugün cikıcam bakalım inşallah bulurum birsey
Bana hediye geldi bayramlıkları komşum hediye etti çok şık gömlek ve pantolon öyle

Bizim oğlusta artık koltuklardan birbirine geçiyor.Sizde durumlar nasıl koltuklardan geçenler tek başına yürüyor mu artık?

Bizim oğlusta artık koltuklardan birbirine geçiyor.Sizde durumlar nasıl koltuklardan geçenler tek başına yürüyor mu artık?
evet canım benim kız yüryo artık odadan çıkıp mutfağa yanıma kadar geliyo yürüyerek seninki de 15güne başlar inşallah doğum gününe kadar yürür

Hayırlı bayramlarınız olsun inşallah kızlar
birdaha ki bayramlar da nasip olsun hepimize
geçen yıl karnı burnundaydik hepimiz
sınırlı sayıda kıyafeti olan sabırsızlıkla evlat bekleyen meraklı sorulara yanıt veren doğumdan korkan hey gidi günler
şimdi yaramaz bıdıklarlâ kutluyoruz bayram ı şükürler olsun
öptüm hepinizi

evet canım benim kız yüryo artık odadan çıkıp mutfağa yanıma kadar geliyo yürüyerek seninki de 15güne başlar inşallah doğum gününe kadar yürür
MaşaAllah fıstığa.
Bazen yanıma gelmeye cesaretleniyor 5 6 adım atıyor sonra oturuyor emeklemeye devam.

İyi Bayramlar canm

Herkese iyi bayramlar olsun Bayram Bayram komşum bana küstü neymiş Efendim her aradığında onu müsait değilim diyip ekiyor Muşum ben Töbe ya

Herkese iyi bayramlar olsun Bayram Bayram komşum bana küstü neymiş Efendim her aradığında onu müsait değilim diyip ekiyor Muşum ben Töbe ya
allahtan pek komşuluk ilişkim yok çok zor valla allah sabır versin küçük çocuğun var ona ayak uyduramazsin ya

şu Son günlerde ne kadar çok sıkıcı olay oldu kızlar ya rüyalarıma giriyo artık savaş silah
hele ki hacılarimiz ne kadar zor burda olan evlatları için
insan nasıl neşe ile gönderiYo hac ibadeti yapmaya asker oğlunu vatan görevi için
şu olanlara inanmak istemiyorum
bugün yine 700 kişi ölmüş nasıl izdiham olur nasıl ezerler birbirlerini aklım almıyor 7 değil 70değil 700kişi bir o kadarda yaralı.rabbim bilir herkesin sevabıni günahıni ama oraya ibadet için gittin kaç kişinin üstüne bastın geçtin allah affetsin
meftalarinda mekanı cennet olsun
şu günde kaç aile bayram yaşayamadi allah sabır versin

Takma bacım benim komşu da bana küstü.işi gücü dedikoduydu arkanı döndüğün an dedikodunu yapabilen birisi. Artık eskisi kadar sık görüşmek istemediğimi söyledim iyi 2 ay sonra görüşürüz dedi gitti o gündür kafam rahat niye bu zamana kadar çekmişim diyorum.
Az insan çok huzur........ O kadar doğru ki

Bacım ne güzel söz etmişsin az insan çok huzur diye ağzına sağlık

Annişler doğum günümüzü Kendi aramızda kutlamaya karar verdik.Benim ailem ve eşimin ailesi olarak.Güzel bi pasta yaptırmayı düşünüyoruz onun yanına ne yapabilirim siz neler düşünüyorsunuz?Sunum olarak şık ve nefisss tarifler bekliyorum sizden.

Ay kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun bi kaç gündür tel sıkıntısı yaşadım 2 tane değiştirdim arızalı çıktı en son kavuştum telefon A. Bide üstüne şifremi unuttum değiştirmekle uğraştım falan anca kavuştum size özlemişim valla benim oğlan geziyo artık evi turluyo dışarda da yürümeye başladı ayakkabıyla gezebiliyor parka götrdüm bugün bıraktım parkın içinde turladı durdu ama bazen dengeleyemiyor çok sık düşüyor zamanla serileşcek inş

bunu yapabilirsin mesela hoş gözüküyor

Aynen yaaa bizimki de geziyor artık cok tatlılar ya o yürürken tutup tutup ısırıyorum popodan.penguenler gibi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…