2014 Ekim Anneleri

Ben 58 kiloya düştüm eski kiloma sadece 2 kilom kaldı
Ha gayret o zaman canım az kalmış hadi
benim diyetisyende ise yaradı 15günde 2kilo gitti düğüne kadar göbek falan kalmaz korsede giyicem genç kız gibi olucam àà buda çocuk mu doğurdu maşallah maşallah dedirticem dedikoduculara

Maşallah paşaya. öyle kv yi orda bi kaşık suda boğardım herhalde.biz bakmaya kıyamazken bu nasıl bi dikkatsizlik

Eşim kızdı söylendi zaten çay içen bundan snra elinde tutsun bardagnı diye o yetti benim dememe gerek kalmadı eşim bya söylendi annesine

Benim pasada gdiyo öyle koltktan koltuga çokta seviniyo giderken

Canım hangi kremi sürdün çok geçmiş olsun

Hametan diye bi krem herşeye faydasıtvar böcek sinek ısırigi 1.2.3. Drece yanklara sivilcelere isilige düsmelerde oluşan carpmalara yapalara bebek yetiskin yaslı herkez kullanablyo

aaa çok güzel bu kurabiye mi poğçaya benziyor ama tarif istiyorum varsa lütfen...

aaa çok güzel bu kurabiye mi poğçaya benziyor ama tarif istiyorum varsa lütfen...
bunlar pogca canım ama tarifi yok foto görüp kaydettim bende.ama mayalı poğaça dan olur yani evde ki tariften yap yada salı ben yapıcam atarım tarifi sana.
kurabiye istersen onun tarifi var onlarda böyle

Kurabiyelerin güzel olmuş gerçekten canım hoş gözüküyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…