2014 Ekim Anneleri

Aynen yaaa bizimki de geziyor artık cok tatlılar ya o yürürken tutup tutup ısırıyorum popodan.penguenler gibi gidiyor
Oy ne tatlı olur öyle darısı benim bebişin başına tam kaç aylık oldu senin bebiş

Kızlar bebeğimin kulağından bu gün hafif su geldi sizinkilerdede oluyor mu

Eki Görüntüle 1647039
Eki Görüntüle 1647045 Eki Görüntüle 1647050 Kızlar biz doğum günümüzü yaptık önce okuduk yasin vs sonrada pastamızı kestik yaklaşık 30 kişi falandık
allah kabul etsin geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah gününde mi yaptın bizim hafta içine denk geliyo pazar günü yapmayı istiyorum ben çalışan ark var.birde 3 gün öncesinde düğün var onun yorgunluğuylâ yetişemem insan içine çıkmak zor iş malum

Normal de 4 Ekim de ama biz 3 Ekim yaptık cumartesi günü bizede öyle uydu eşim ağır işte çalıştığından pazar dinlenmek istiyo o yüzden cumartesi yaptık eşim öğleden sonra geldi foto falan çekildikten sonra o gitti biz de okumaya başladık bitince de pastamızı kestik

Kızlar bebeği yürümeden kaldı mı benimkinde henüz tık yok

Hepsi bir olmaz canım yürür moralini bozma kuzenim var 14 aylık o da hala yürümüyor
Allah razı olsun içime su serptin bazı cahil komşulara laf anlatmaktan yoruldum kimi diyor 9 aylık yürüdü seninki geç kaldı kimi diyor 7 aylık yürüdü

Allah razı olsun içime su serptin bazı cahil komşulara laf anlatmaktan yoruldum kimi diyor 9 aylık yürüdü seninki geç kaldı kimi diyor 7 aylık yürüdü
ay canım ya her kafadan ayrı ses bırak allah aşkına canını sıktıgina değmez.her kesin çocuğu üstün zeka zaten bir bizimkiler geri Allah nasip etmeden olmuyo vardır herseyin bir zamanı kendini hazır hissettiğinde yürür o

bugün cennet kokulumun doğum günüydü çok güzel geçti şükür öğlen babaannede aksam anneannede kestik pastamızı.haftaya da evde büyük bir parti yapıcaz kısmetse.nice güzel sağlıkli birlikte yıllarımiz olsun.güzel günler ilerde

Teşekkür ederim canım

Nice mutlu sağlıklı huzurlu nice yaşlara

tuvalet eğitimi için ne düşünüyorsunuz kızlar.bayadır ne yaptın diyorum kızım e e yaptım diyor.öf diyorum kokmuş elimi falan sallıyortm.
gaz bile çıkarsa hemen oda yapıyo
herkes çabuk alışır başla yavaş yavaş diyo.
ama erken gibi bilemedim bende

1.yas aşısını yaptıran oldu mu ateş yaptı mı?
Boylar kilolar nasıl sizde?
Bizim10.100 kilomuz 74 cm boyumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…