2014 Ekim Anneleri

Erken sanki daha

1.yas aşısını yaptıran oldu mu ateş yaptı mı?
Boylar kilolar nasıl sizde?
Bizim10.100 kilomuz 74 cm boyumuz
bugün kontrol var canım gelince yazarım aşıyıda yaptırmadim dağà.kilo en Son 9100du öyledir yine fazla beklentim yok

Bence erken biraz canım henüz kendini bilmeye bilirler

biz 9 kilo 76 cm olmuşuz çizgimiZi hiç bozmuyoruz maşallah başka sorun yok şükür 3 yada 6 ay sonra gelin dedi doktorumuz Aşımızı yarın oluruz belki şimdilik bu kadar

Kızlar ben dikiş kursuna başladım oğluma kv bakıyor perşembe ve cuma günü gidiyorum 9 dan öğlen 1 e kadar çok güzel geçiyor kafa dağıtıyorum hem.
Bu arada siz inek sütü veriyor musunuz sağlık ocağına unuttum sormayı

Tam da bunu sormak için açmıştım köyden gelen süt mu yoksa market sütü mü sizce?
Kurs falan bende çok istiyorum aslında ama bebitoya bakacak kimse yok burda.Çok iyi yapmışsın değişiklik olur senin için

Ben market sütü vermem çok zorda kalmadıkça da almam zaten genelde sütçüden alırım tanıdık zaten arayınca getiriyor eve. Evet kurs çok iyi oluyor kafa dağıtıyor insan hem bişeyler öğreniyorum sizce sütü nasıl vermeliyiz miktar ve zaman konusunda bi bilginiz varmı

merhabalar canlar ben geldim uzun süredir giremiyorum kurban bayramından beri memlekete geldim gezmeler tozmalar anca :))
oğluşum şükür yaşına girdi yürüme henüz yok aa konuşmaya pek hevesli maşallahh birde dışarı delisi kapıya gidip ağlıyor hergün mecburen çıkarıyoruz sokak çocugu olduk çıktık valla başedemiyorum artıkın..
bir hafta daha annemlerdeyim hazır ücretsiz izindeyken sonra ev yolu görünecek bize bakalım..
sizlerde ne var ne yok bebişler nasıl

canım ben akşam bir küçük paket devam sütü muhallebisine katıyorum açıkcası bana açık süt pek hijenik gelmiyor ne koşullarda sağım yapılıyor nasıl kaplar kullanılıyor bilemiyorum yani bu paket pastroze sütler daha içime siniyor doktorumuzda bu yönde zaten

erken canım henüz psikolojisi hazır değildir en en erken 18 ay da başlanmalı diye biliyorum ve kızlar daha cabuk öğreniyorlar

biz doğum günümüzü henüz kutlamadık babamızı bekliyoruz herseyimiz hazır babamız hafta sonu gelecek annemlerde kutlayacaz oğluma ve bana tşört yaptırdım süsler miky li isimli afişlerimiz hediyelerimiz hepsi hazır ..pastamıza karar vermedik..

1.yas aşısını yaptıran oldu mu ateş yaptı mı?
Boylar kilolar nasıl sizde?
Bizim10.100 kilomuz 74 cm boyumuz
yaptrdık canım biz aşımızı ateş çok yapmadı ama vurulurken inanılmaz ağladı içim gitti
bizim kilo 10,500 boyda 81 cm maşallah boyumuz uzun gidio

bunlar nasıl canım yada nasıl bişey düşünuYosun ona göre yardımcı olayım
bizde cumartesi gününe karar kıldık kısmetse

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-18-00-25-49.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2015-10-18-00-25-34.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2015-10-18-00-25-24.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…