Erken sanki dahatuvalet eğitimi için ne düşünüyorsunuz kızlar.bayadır ne yaptın diyorum kızım e e yaptım diyor.öf diyorum kokmuş elimi falan sallıyortm.
gaz bile çıkarsa hemen oda yapıyo
herkes çabuk alışır başla yavaş yavaş diyo.
ama erken gibi bilemedim bende
bugün kontrol var canım gelince yazarım aşıyıda yaptırmadim dağà.kilo en Son 9100du öyledir yine fazla beklentim yok1.yas aşısını yaptıran oldu mu ateş yaptı mı?
Boylar kilolar nasıl sizde?
Bizim10.100 kilomuz 74 cm boyumuz
tuvalet eğitimi için ne düşünüyorsunuz kızlar.bayadır ne yaptın diyorum kızım e e yaptım diyor.öf diyorum kokmuş elimi falan sallıyortm.
Biz çarşamba yaptırdık biraz ateşi vardı ama dişte çıkarıyor du selim oyüzden bir haftadır ateşliydi kilo 10.300 boyda 78cm olmuş bizdeErken sanki daha
MaşaAllah selvi boylu olacak herhaldeBiz çarşamba yaptırdık biraz ateşi vardı ama dişte çıkarıyor du selim oyüzden bir haftadır ateşliydi kilo 10.300 boyda 78cm olmuş bizde
MaşaAllah selvi boylu olacak herhalde
Bizimkinin anası da babası da tıfılBiz de sülale uzun boylu canım ordan çekmiş
Bizimkinin anası da babası da tıfıl
Tam da bunu sormak için açmıştımKızlar ben dikiş kursuna başladım oğluma kv bakıyor perşembe ve cuma günü gidiyorum 9 dan öğlen 1 e kadar çok güzel geçiyor kafa dağıtıyorum hem.
Bu arada siz inek sütü veriyor musunuz sağlık ocağına unuttum sormayı
Ben market sütü vermem çok zorda kalmadıkça da almam zaten genelde sütçüden alırım tanıdık zaten arayınca getiriyor eve. Evet kurs çok iyi oluyor kafa dağıtıyor insan hem bişeyler öğreniyorum sizce sütü nasıl vermeliyiz miktar ve zaman konusunda bi bilginiz varmıTam da bunu sormak için açmıştımköyden gelen süt mu yoksa market sütü mü sizce?
Kurs falan bende çok istiyorum aslında ama bebitoya bakacak kimse yok burda.Çok iyi yapmışsın değişiklik olur senin için
Tam da bunu sormak için açmıştımköyden gelen süt mu yoksa market sütü mü sizce?
Kurs falan bende çok istiyorum aslında ama bebitoya bakacak kimse yok burda.Çok iyi yapmışsın değişiklik olur senin için
var canım benim oğlan 10 ekim doğumlu henüz yürümüyor .:)))Kızlar bebeği yürümeden kaldı mı benimkinde henüz tık yok
erken canım henüz psikolojisi hazır değildir en en erken 18 ay da başlanmalı diye biliyorum ve kızlar daha cabuk öğreniyorlartuvalet eğitimi için ne düşünüyorsunuz kızlar.bayadır ne yaptın diyorum kızım e e yaptım diyor.öf diyorum kokmuş elimi falan sallıyortm.
yaptrdık canım biz aşımızı ateş çok yapmadı ama vurulurken inanılmaz ağladı içim gitti1.yas aşısını yaptıran oldu mu ateş yaptı mı?
Boylar kilolar nasıl sizde?
Bizim10.100 kilomuz 74 cm boyumuz
bunlar nasıl canım yada nasıl bişey düşünuYosun ona göre yardımcı olayımbiz doğum günümüzü henüz kutlamadık babamızı bekliyoruz herseyimiz hazır babamız hafta sonu gelecek annemlerde kutlayacaz oğluma ve bana tşört yaptırdım süsler miky li isimli afişlerimiz hediyelerimiz hepsi hazır ..pastamıza karar vermedik..
Çok güzeller canım .bizde cmt yapacaz muhtemelbunlar nasıl canım yada nasıl bişey düşünuYosun ona göre yardımcı olayım
bizde cumartesi gününe karar kıldık kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?