2014 Ekim Anneleri

Kızlar ogluma hç söz geçiremiyorum ne hayrdan nede cızzdan anlyo heryere saldryo telvizyona gdip vuruyo alyorum uzaklaştryorum hayr yapma diye sesimi yükseltyorum aglyo ama yine gtmek istyo sizn yavrular dinliyomu sizi
Benimkide hiç söz dinlemiyor elektirik pirizleri şarj aleti tv her yeri parmaklıyor Allah korusun pirizlerden gözü geçmiyor pirizlere kapak aldım yok anacağım çare olmadı işi gücü bıraktım bende bütün gün Peşi sıra geziyorum yapma etmeden hiç anlamıyor çünkü

çok yakışmış valla hem göbeğin öyle göze batmıyor ki süper olmuşsun elbisenin rengi siyah olsaymış daha güzel olurdu ama bu renkte güzel yakışmış 10 üzerinden 8 veriyorum renkten dolayı 2 puan kırdım moda uzmanı hatmeçella:)))

O kadar kilo vermeme rağmen göbek kaldı bende de....
Olsun onunla mutluyum ben
Elbise şahane çok güzel olmuş renginin siyah olması daha hoş göstermiş sizdeki göbekse bendeki Ramazan davulu mübarek:))) 10 üstünden on verdim

KıZlar oğlum 11 aylık olacak yürümüyor komşumuzun torunu yürüyormuş sürekli bana bir sorun olmasaydı yürürdü diyor kafam karıştı vallah sizinkiler yürümeye başladı mı

KıZlar oğlum 11 aylık olacak yürümüyor komşumuzun torunu yürüyormuş sürekli bana bir sorun olmasaydı yürürdü diyor kafam karıştı vallah sizinkiler yürümeye başladı mı
yok canım ya bende onu sormak için girdim seni gordum
tek elinden tutuyorum dağà sağlam bassin diye arkadan penyesini tutuyorum kendi yüryomuş gibi cesaretlensin diye bahçede sokakta parkta fırsat buldukça yürütuyorum ama malesef
bayrama kadar yürüsun çok istiyorum ama kısmet tabi rabbim izin vermeden olmuyo.bizim akrabanın da 9aylık yürüdü hemde Tombis bebek
5 6 adım atıYo yavaş yavaş gidince sorun yokta hemen koşar adım gidiyo olmuyo o zamanda zorlamakta istemiyorum ama elimde değil
sen ne yapıyorsun yürümesi için taktik ver biraz

Canım benimki parmak üstünde koltuk altlarından ben destek olarak balet vaziyetinde adım atıyor ve hemen yoruluyor doktoru aradım her çocuk aynı ayda yürümez 18 aylık yürümeye başlayan çocuklar var dedi biraz olsun gönlüm rahatladi

başta benimki de öyleydi koltuk altından yada iki elle tutunca öyle basiYo ama tek elle tutunca düz basiYo kendini dağà dengeliyor öyle dene sende
ilk adım arabası almıştım onunla keyfi gidebiliyo artık
yavaş yavaş ilerleme var bakalım hayırlısı
adım turtası için pogca bile beğendim kurabiye kalıbıda almıştım sabırsızlıkla bekliyorum bayrama kadar inşallah ya

Kurabiyeler çok şeker

Erkekler geç yürürmüş öyle diyorlar.Bizimki de daha yürümüyor aslında istese yürüyecek sanki, korkuyor.İlk adım arabasını da üstüne oturarak sürüyor

Benim oglum bsladı karşı karşya koltklara gdeblyo kimse tutmadan byrama kadar ilerler inş oda çok seviniyo yüsüyeblmesine ama dün akşam kv dikkatszlgnden bardaktaki çayi devrdi yandı çock boynundan göbek delgne kadar kıpkrmızıydı yogurt surdk snra krem svrdüm bugun biseyi kalmadı sükr

ay çok geçmiş olsun hevesi kırılmaz inşallah nasıl şimdi iyi mg

Maşallah paşaya. öyle kv yi orda bi kaşık suda boğardım herhalde.biz bakmaya kıyamazken bu nasıl bi dikkatsizlik

salı yada çarşamba adım turtası yapmaya karar verdim arkadaşlar bugün kızım o kadar ilerlediki süper Ötesi
koltukları yaklaştırdim baştan 3adım 5adım derken uzaklaştırdim hep şimdi gidiyo koltuktan koltuga
telefondan reklam açtım sevdiği bir o koltuğa bir karşı koltuğa öyle öyle epey yol katettik

Oha saçmalamış her cocuk birmi 15 aylıkken bile yürüyen var yani

Elbise güzel olmuş göbişi Korse ile halledersin canım dert etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…