2014 Ekim Anneleri

Hazırlıkları bitirmişsiniz ne güzel en güzel gününüz olsun inşallah

1 yaş aşımız iyi geçti şükür
doktor 13.ayda menenjit aşısı var özel dedi
sağlık ocağı iki doz yapmaya gerek yok 2 yaşından sonra tek doz yaparız dedi
sizin bilginiz var mg kızlar

Evet canım dişin ucu gözükmüş sanırım bir kaç tane çıkaracak

Allah yardımcınız olsun canım benim oğlan 2 tane birden çıkarıyor hep işkence çekiyoruz her seferinde şuan alt 2 üst 2 olmak üzere toplam 4 tane çıktı şimdilik başka gözüküyor

1 yaş aşımız iyi geçti şükür
doktor 13.ayda menenjit aşısı var özel dedi
sağlık ocağı iki doz yapmaya gerek yok 2 yaşından sonra tek doz yaparız dedi
sizin bilginiz var mg kızlar

Bana bu konu da bişey demediler bidaha 1.5 yaşında var dediler okadar ben bi sorayım bunu pazartesi

Ben sordum canım normal bir cocuk günde 2 bardak kadar içebilir ama yeni başladığınız için yarım bardağı geçirmeyin okadarda içeriyorsa zorlamayın tadı farklı gelebilir ve yeni başladığından çok içerse midesini rahatsız eder yavaşça arttırırsın dedi zaten seni emiyor gün içinde bir kase yoğurt ve yarım bardak süt içse yeterli dedi dişler ve kemikler için önemli olduğunda söyledi benim oğlum yarım bardak içti 2 kez verdim 3 gün ara verdik mide alışsın alerji yapar belki diye ama tekrar başlıcam oğlum sevdi gibi bişey bizim

Hangisinden verdin?

Kv demlerin tanıdıkları sütçüden senelerdir hep aldığımız sütçü kaynatıp veriyorum biz de hep inek sütünü öyle içtik

Kv demlerin tanıdıkları sütçüden senelerdir hep aldığımız sütçü kaynatıp veriyorum biz de hep inek sütünü öyle içtik
Kardeşim köy sütünden brusella olmuştu.O kadar kötü bişey ki felçli gibi belinden aşağı tarafı tutmamıştı 1 ay boyunca sürekli iğne ilaç... O yüzden korkuyorum artık açık sütten.Marketten de vermek istemiyorum gerçi de...

Kızlar ben veriyorum devam sütü açığa güvenemiyorum doktora danıştım verebilirsin dedi acık süt alacaksan iyi kaynat dedi ama ben devam sütü alıyorum direk içirmedim ama gece muhallebesine katıyorum

Nihayet doğum günümüzü kutladık bizde nice güzel Yaşları olur inşallahhh eymenimin ))
Iyi ki doğdun küçük eymen tekrar kutlu olsun doğum günü ayrıca ismi çok hoş anlamı nedir acaba

Bizimki gece çok uyanıyor kızlar tuvalete bile gitsem beni bırakmıyor basıyor yaygarayı kerata

Günlük şişe süt iyi gibide açıldıktan sonra çok hızlı tüketilmesi lazım 1,5 yaş ve 1 yaş çocuklar için...devam sütü kullanan memnun olanda çok...ama açık süt çok bakteri içeriyor iyi kaynatılması lazım çok kaynamakta besin değerini düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…