Sağlıklı mutlu yılları olsun inş.Nihayet doğum günümüzü kutladık bizde nice güzel Yaşları olur inşallahhh eymenimin))
Nihayet doğum günümüzü kutladık bizde nice güzel Yaşları olur inşallahhh eymenimin))
su 3 gün oldu gece uykusu kalmadı neyden rahatsız oldu anlamadım kuzumKızlar uyku düzeniniz nasıl gece kaçta yatıyor gündüz uyku saatleriniz saat kaçta öğlen uykusuna yatıyor
Ne güzel ismi var mış Su kaderide su gibi güzel olsun Canım diş belirtisi sanırım bizimkide çok huysuzdu doktor yeni dişleri geliyor dedisu 3 gün oldu gece uykusu kalmadı neyden rahatsız oldu anlamadım kuzum
normalde aksam 11den sonra yatıyo
sabah 10da kalkıyo
gündüzde 2de ve 6 dà 1 saatlik uykusu var
gece kalkması belli olmuyo hiç 3 kez kalkıyo ama
buna şükür ediyorum 5dk götû yer görmüyo deliksiz uyuması lazım ama malesef
su 3 gün oldu gece uykusu kalmadı neyden rahatsız oldu anlamadım kuzum
normalde aksam 11den sonra yatıyo
sabah 10da kalkıyo
gündüzde 2de ve 6 dà 1 saatlik uykusu var
gece kalkması belli olmuyo hiç 3 kez kalkıyo ama
buna şükür ediyorum 5dk götû yer görmüyo deliksiz uyuması lazım ama malesef
çok mu geç yatıyo acaba o yüzden mi sık uyanyo diyorum ama seninkide öyleymisAynı benim oğlumu tarif ettin 11.30 gibi uyur 10 11 gibi uyanır 2 de öğle uykusuna yatar 6 gibi de bidaha uyur bazen bir saat bazen yarım saat uyur gece sıkça uyanır ama bir haftadır bizimde düzenimiz bozuldu gece uyumaz gündüz huysuzluk yapar ateşi çıkıyor galiba diş gelcek ıshal de oldu pişikte peşinden geldi tabi fenalardayız yani
britax römer trifix kullanıyoruz 6ay oldu çok memnunum kızım da cok seviyo uzun araştırma sonunda buna karar vermiştik doğru seçimmis.tavsiye ederim canımOto koltuğu olarak ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?Hangisini almalıyım
Teşekkür ederim ilgin içinbritax römer trifix kullanıyoruz 6ay oldu çok memnunum kızım da cok seviyo uzun araştırma sonunda buna karar vermiştik doğru seçimmis.tavsiye ederim canım
ben birde kilo aralığında kararsız kalmıştım 9.36 alayım bir taneyle kurtulayım diye ama onların oturma pozisyonu çok dik rahatsız eder dikkat edersen sevinirim
Eki Görüntüle 1672733
ilk okul çağında bile kullanıliYo canımTeşekkür ederim ilgin içinkaç yaşa kadar kullanmak zorundayız bunu?en olmazsa olmaz dediğin özelliği var mı?bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok
oda bu canım ikisinede bak hangisi aklina yatarsa satıcılarda yardimci olur zaten bir iki yere gittiğinde karar verirsin benden bu kadarTeşekkür ederim ilgin içinkaç yaşa kadar kullanmak zorundayız bunu?en olmazsa olmaz dediğin özelliği var mı?bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok
Sağol canm çok yardımcı oldun en kısa zamanda halletmem lazım bunuoda bu canım ikisinede bak hangisi aklina yatarsa satıcılarda yardimci olur zaten bir iki yere gittiğinde karar verirsin benden bu kadar
Eki Görüntüle 1673071
kesin çok yakışıyorsunuz canım açıkça fesatlanmis o kadın.sendende çirkindir eminim kötü kalpli şey ıyy pislik şeySlm arkadaşlar moralim çok bozuldu eşimin iş arkadaşı bayan eşiniz ablanız gibi duruyor dedi kocama resmen dumrul oldum ne kadar kırıcı insanlar var
Çok saol canım benim moralimi düzelttinkesin çok yakışıyorsunuz canım açıkça fesatlanmis o kadın.sendende çirkindir eminim kötü kalpli şey ıyy pislik şeysayayım mi daha
çok mu geç yatıyo acaba o yüzden mi sık uyanyo diyorum ama seninkide öyleymis
doğduğundan beri erken uyduğunu görmedim hep geç yatar
Oto koltuğu olarak ne kullanıyorsunuz memnun musunuz?Hangisini almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?