2014 Ekim Anneleri

Slm arkadaşlar moralim çok bozuldu eşimin iş arkadaşı bayan eşiniz ablanız gibi duruyor dedi kocama resmen dumrul oldum ne kadar kırıcı insanlar var

manyak mı ne sende deseydin sende kocanın anası gibi duruyon terbiyesiz böylelerine kırılırmı diye hiç düşünmeyeceksin verceksin cevapı

oto koltugu bizde bakmaya başladık gercekden lazım yaa ama markada karar vermedim araştırma içindeyiz

kızlar oğlum hala yürümüyor heves hat safhada ama yürüme henüz yok canım sıkılmıyor desem yalan olur açıkcası varmı bizim gibi yürümeyen hala

havaların son güzel günlrini değerlendiriyoruz kızılar biz sürekli dışardayız maşallah oğlumda çok seviyor dışarıyı parkta yaşıtları da geliodu uzun uzun oynuyorlar şükür bu günümüze RABBİM HEPSİNİ BAĞIŞLASIN

erkek bebekleri olan anneler çocuklarınızın saçlarınızı kestirdiniz mi ?oğlumun saçları tam bonus kıvırcık ve uzun kestirmek istemiyorum ama sanırım artık kısaltmam gerek berbere götürdük feryat figan yıktı ortalıgı kestiremedik bizde

kızlar oğlum hala yürümüyor heves hat safhada ama yürüme henüz yok canım sıkılmıyor desem yalan olur açıkcası varmı bizim gibi yürümeyen hala
Canım benimkide yürümüyor doktoruna sordum 18. Ay bitimine kadar yürür dedi eğer 18. Ayı aştıysa gerekli tekikleri yaparız dedi şimdi emeklemesinin keyfini çıkar her çocuğun gelişimi farklı dedi ama bende çok hevesleniyorum yürüyen bebişleri gördükçe

Kız aynısını bizimkide yaptı saçlarını kestirmemize izin vermiyor kerata..

Hay maşallah Âmin canım Allah razı olsun

Bizden 1 ay büyük biri var o da daha yürümüyor Ağırdan alıyor sipalar bozma moralini

Biz daha önce kestirmistik tekrar uzadı kesilmesi lazım ama biraz daha uzasın istiyorum

Neden diye sorsam acaba bazen ben
Istiyorum ikiz gibi kolay büyür diyorlar benimde kafam karışık

Bunca sorumluluğu 2 si aynı anda kaldıramam ben yapamam yaşımda erken zaten 21 yaşındayım bunu büyütüp kendi derdini anlatıp gerektiğinde kendi işini kendi görebildiği zaman düşünürüm heralde

ben kornmuyorum kızlar ama olacagını da pek sanmıyorum oğlumda zaten tüp bebek ikinci keşke doğal olsa yine tedavilerle ugraşmasak ama kısmet

Rabbim sizin için hayırlısını versin inşallah dert etme çocuğu geç yürüyen de var ama içim rahat etmiyor dersen Dr danış

Biz 2 kez kestirdik yine uzadı ilk 4 5 aylık falandı bide bayramda kestirdik ramazan bayramında ilk eşim kesti evde 2 yi berberde ama çok ağladı ama kestik

Oy daha kendin çocuksun ben 31 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…