2014 Ekim Anneleri

Kızlar bu gün bebek mağzasında anne emzirme önlüğü gördüm çok ilgimi çekti daha önce hiç dikkat etmemiştin satıcı kızda kullanmış süper rahatlık diyor ben daha önce görmemiştim

Kızlar ben hala oğlumu tek yıkayamıyorum eşimin yardımıyla banyo yaptırıyorum bizim oğlan banyoyu hiç sevmiyor sizde aynı şeyler oluyor mu

Dün gece lambasını açmamıştım odasında sabaha kadar hiç uyanmadı ( MaşaAllah çekelim bol bol☺ ) alışkın olduğum için ben aynı saatlerde uyandım ama paşa da tık yoktu.Bugün de acmiycam bakalım keramet karanlıkta uyuması mı yoksa tesadüf mu...

Kızlar ben hala oğlumu tek yıkayamıyorum eşimin yardımıyla banyo yaptırıyorum bizim oğlan banyoyu hiç sevmiyor sizde aynı şeyler oluyor mu
bnde yıkayamiyorum canım banyoyu çok seviyo ama yerinde durmuyo.babası kucağında tutuyo bende dışardan yıkıyorum en rahatı öyle.hem ailecek aktivite yapmış oluyoruz.babasıyla ne kadar zaman geçirsek kar.kadınların yükünü alsınlar biraz.ama oturak gibi birsey var onun içine oturttuğumda yalnız yıkıyorum foto atarım istersen

ay inşallah tesadüf değildir tatlım ya.aynen devam eder bizimkilere de bulaştırır maşallah maşallah tu tu tu

benim vardı hatta kendim yaptım şık bısey oldu ama bir kez bile kullanmadım kızım zaten sıkıntılı durmaz içinde.ama millet kafede parkta heryerde kullanıYo çok sık rastliyorum

Oy daha kendin çocuksun ben 31 yaşındayım

Evet canım daha bende küçüğüm
O emzirme önlüğnü eltim bana hediye almıştı her zaman kullanmadım oğlum da pek sevmedi örtülü emmeyi ama yerine göre kullandığım oldu düğün salonunda parkta arabada falan

Ben de kendim yıkayabiliyorum oturuyor zaten suyu da seviyor oyna oynaya yıkıyorum

Olur canım fotosunu at bende alırım

Olur canım fotosunu at bende alırım
böyle bişey canım altı tam yapısıYo saga Solà kaynıyor çocukta içinden çıkamıyo iyi oluyo.25 tl falandı

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-10-23-46-00.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2015-11-10-23-45-45.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
bu kız beni çileden çıkartıYo.eltim bir hafta oldu doğum yapalı rahatla gidemiyorum ne varsa elliyor kızım.başka yerde asla yapmıYo bakıYo bırakıyo evde dantel sus hersey durur kaldı ki misafir odasında oturuyorum.ama yok orda niye yapıyo anlamıyorum.bugünlerde huyu değişti zaten dış mi ne anlam veremiyorum.dinlemiyo inat ediyo.anlatıyorum kızıyorum eline vuruyorum bağırıyorum yok hiç birşey fayda etmiyor.ne zaman düzelir bu.tam dedim akıllandi şükür diye
geçen sene küçüktt yabancı seçer evdeydik.bu senede karıştırmaya başlarsa yine evdeyim
sizinkiler nasıl

Evde karıştırmadik yer bırakmıyor herşeyi incelemesi lazım ama başka birindeyken yapmıyor uzun süre kalırsak o zaman başlıyor ufaktan.Gözünü hiç benden ayırmıyor bişey diyecek miyim diye

Malesef aynısını benim oğlum da yapıyor evde de dağıtıyor bu ara gardolaba taktı kafayı sürgülü ya ittiriyo bir kez sıkıştırdı elini ama yok uslanmaz başka yerde de karıştırma huyu var mecbur kaldırtıyorum kızıyorum eline vuruyorum anlatıyorum ama yok dinlemiyor bizimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…