Geçti artık bizden☺Kızlar bu gün bebek mağzasında anne emzirme önlüğü gördüm çok ilgimi çekti daha önce hiç dikkat etmemiştin satıcı kızda kullanmış süper rahatlık diyor ben daha önce görmemiştim
Evet ama ikincisi olursa bir gün rahat olur bide artık tecrübeli anne sayılırız danışmak isteyen bile oluyor :))) en azından bi fikrimiz olurGeçti artık bizden☺
Oturmaya başladığından beri tek yıkıyorum ben o da suyu çok seviyor zatenKızlar ben hala oğlumu tek yıkayamıyorum eşimin yardımıyla banyo yaptırıyorum bizim oğlan banyoyu hiç sevmiyor sizde aynı şeyler oluyor mu
İkinciyi bayağı kafaya koymuşsun senEvet ama ikincisi olursa bir gün rahat olur bide artık tecrübeli anne sayılırız danışmak isteyen bile oluyor :))) en azından bi fikrimiz olur
bnde yıkayamiyorum canım banyoyu çok seviyo ama yerinde durmuyo.babası kucağında tutuyo bende dışardan yıkıyorum en rahatı öyle.hem ailecek aktivite yapmış oluyoruz.babasıyla ne kadar zaman geçirsek kar.kadınların yükünü alsınlar biraz.ama oturak gibi birsey var onun içine oturttuğumda yalnız yıkıyorum foto atarım istersenKızlar ben hala oğlumu tek yıkayamıyorum eşimin yardımıyla banyo yaptırıyorum bizim oğlan banyoyu hiç sevmiyor sizde aynı şeyler oluyor mu
ay inşallah tesadüf değildir tatlım ya.aynen devam eder bizimkilere de bulaştırır maşallah maşallah tu tu tuDün gece lambasını açmamıştım odasında sabaha kadar hiç uyanmadı ( MaşaAllah çekelim bol bol☺ ) alışkın olduğum için ben aynı saatlerde uyandım ama paşa da tık yoktu.Bugün de acmiycam bakalım keramet karanlıkta uyuması mı yoksa tesadüf mu...
benim vardı hatta kendim yaptım şık bısey oldu ama bir kez bile kullanmadım kızım zaten sıkıntılı durmaz içinde.ama millet kafede parkta heryerde kullanıYo çok sık rastliyorumKızlar bu gün bebek mağzasında anne emzirme önlüğü gördüm çok ilgimi çekti daha önce hiç dikkat etmemiştin satıcı kızda kullanmış süper rahatlık diyor ben daha önce görmemiştim
Oy daha kendin çocuksun ben 31 yaşındayım
Kızlar bu gün bebek mağzasında anne emzirme önlüğü gördüm çok ilgimi çekti daha önce hiç dikkat etmemiştin satıcı kızda kullanmış süper rahatlık diyor ben daha önce görmemiştim
Olur canım fotosunu at bende alırımbnde yıkayamiyorum canım banyoyu çok seviyo ama yerinde durmuyo.babası kucağında tutuyo bende dışardan yıkıyorum en rahatı öyle.hem ailecek aktivite yapmış oluyoruz.babasıyla ne kadar zaman geçirsek kar.kadınların yükünü alsınlar biraz.ama oturak gibi birsey var onun içine oturttuğumda yalnız yıkıyorum foto atarım istersen
böyle bişey canım altı tam yapısıYo saga Solà kaynıyor çocukta içinden çıkamıyo iyi oluyo.25 tl falandıOlur canım fotosunu at bende alırım
Teşekkürlerböyle bişey canım altı tam yapısıYo saga Solà kaynıyor çocukta içinden çıkamıyo iyi oluyo.25 tl falandı
bu kız beni çileden çıkartıYo.eltim bir hafta oldu doğum yapalı rahatla gidemiyorum ne varsa elliyor kızım.başka yerde asla yapmıYo bakıYo bırakıyo evde dantel sus hersey durur kaldı ki misafir odasında oturuyorum.ama yok orda niye yapıyo anlamıyorum.bugünlerde huyu değişti zaten dış mi ne anlam veremiyorum.dinlemiyo inat ediyo.anlatıyorum kızıyorum eline vuruyorum bağırıyorum yok hiç birşey fayda etmiyor.ne zaman düzelir bu.tam dedim akıllandi şükür diye
geçen sene küçüktt yabancı seçer evdeydik.bu s
enede karıştırmaya başlarsa yine evdeyim
sizinkiler nasıl[/QUOTE
canım gelişimi açısından bu normal ama merak etme elleme ve agzına götürme önemli gelişiminin düzgün ilerlediğini gösteriyor kesinlikle çocugunun merakını kızarak bagırarark hatta ellerine vurarak giderme zaten çocuklara yapma etme demek onlar için tam tersi algılama saglarmış..benim oğlumda cok cok yaramaz kurcalamadık yer bırakmıyor herseyi istiyor zararlı olanları elletmiyorum başka şeyle oyalayarak unutturuyorum diğerlerinide ellemesine izin veriyorum kontrolum altında tabi ayrıca
bu kız beni çileden çıkartıYo.eltim bir hafta oldu doğum yapalı rahatla gidemiyorum ne varsa elliyor kızım.başka yerde asla yapmıYo bakıYo bırakıyo evde dantel sus hersey durur kaldı ki misafir odasında oturuyorum.ama yok orda niye yapıyo anlamıyorum.bugünlerde huyu değişti zaten dış mi ne anlam veremiyorum.dinlemiyo inat ediyo.anlatıyorum kızıyorum eline vuruyorum bağırıyorum yok hiç birşey fayda etmiyor.ne zaman düzelir bu.tam dedim akıllandi şükür diye
geçen sene küçüktt yabancı seçer evdeydik.bu senede karıştırmaya başlarsa yine evdeyim
sizinkiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?