2014 Ekim Anneleri

Kızlar uyku düzeniniz nasıl gece kaç kez uyanıyor bebişleriniz benim oğlum sabah 11 e kadar uyuyor öğlen 2 De bidaha yatıyor akşam 6 dà uyuyor yine gece de 12 gibi yatıyor ama gece çok sık uyanyo huysuzlanıyor bi kaç kişi erken kaldır gündüz uyuduğuna gece uyumuyor gündüz uykularını azalt diyorlar sanırım uyku düzenine el atmam lazım siz ne diyorsunuz kızlar

Evet benimkide öyle gündüz uykuları uzadıkça gece yatmak istemiyor gecede üç kere hatta dört kere uyanıyor

Evet benimkide öyle gündüz uykuları uzadıkça gece yatmak istemiyor gecede üç kere hatta dört kere uyanıyor

Benim ki çok sık uyanıyor ya napsam bilemiyorum dün gece yine 12 uyumadı saat 2 de bi başladı ağla ağla babası zor susturdu sonra bana geldi sarılarak oyle uyuduk

gündüz çok mu uyuyo canım uzmanlar 2 saati geçmesin diyo.benim kızda iki kez yatar en çok 1 saat uyur
gündüz uykusunu bire indirmek için çok küçükler.

Odasını fazla sıcak ve aydınlık yapmayın altı temiz karnı tok olsun, bide her uyandıkça emzirmeyin ertesi günü gene o saatte istiyor alışıyor çünkü, su vererek gecistirin 1 yaşını geçtik artık gece emmese de olur bide yatmadan önce bitki çaylarından verebilirsiniz arada gece rahat bi uyku çeker
Benim tecrübelerim bunlar oldu deneyin farkını göreceksiniz he bide gece uyanınca sakın konuşup uykusunu açmayın
( Tekrar belirteyim benim denediğim kadariyla söylüyorum)

gündüz çok mu uyuyo canım uzmanlar 2 saati geçmesin diyo.benim kızda iki kez yatar en çok 1 saat uyur
gündüz uykusunu bire indirmek için çok küçükler.

Öğlen 1 saat akşam üstü 1 saat uyur çok uyumaz bende teke düşürmek istemiyorum zaten yeterli olmuyor tek sefer uyuttuğumda kv hep teke düşür deyip duruyo çocukla kendini br tutuyor daha bir yaşında bebekle kaç sefer açıklama yaptım ama niyeyse hep akıl verirler millete

Konuşunca hemen dağılıyor uykusu zaten ama her kalktığında illa emmek istiyo su veriyorum emziğini veriyorum ama istemiyor illa meme odamız karanlık sokak lambası ışık yapıyor sadece ama birde bitki çayı deneyim

Kızlar bu aylarda bebekler rüya görmeye başlarlar Mış hatta kabüs Tarzı rüyalar görüp gece Ağlayarak uyanabilirlermiş

Bizde emerek uyumayı aşamadık daha illaki emilecek.emziği de ne zamandır almıyor zaten

Sağol canım benim bende hala şok dayım onca tedavi ile elde edemediğimiz bin bir emekle olan hamileliğim doğal yoldan beni buldu çok şükür bin şükür ..canım kız erkek farketmez benim için sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inş tabi kız olsa fena olmaz

İkinci kız olsa sanki bakamayacakmisim gibi hissediyorum alıştık artık erkek bebise.Erkekten sonra kızın nazı da çekilir miyki???

Küçük çocukla İkinci bebiş için bu süreci çok merak ediyorum nasıl olur hamilelik doğum sonrası vs vs boş kaldıkça yazarsan seviniriz...bizde ona göre başlarız çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…