2014 Ekim Anneleri

İkinci kız olsa sanki bakamayacakmisim gibi hissediyorum alıştık artık erkek bebise.Erkekten sonra kızın nazı da çekilir miyki???
Kız miray senin ikincide oğlan olur içime doğdu benimde herşey içime doğuyor bendeniz ermiş hatmece hehehe

İkinci kız olsa sanki bakamayacakmisim gibi hissediyorum alıştık artık erkek bebise.Erkekten sonra kızın nazı da çekilir miyki???

Ya hiç sorma oğluşlar Nazlı olmuyo kızlar pek Nazlı Hayırlısı artık canım

Küçük çocukla İkinci bebiş için bu süreci çok merak ediyorum nasıl olur hamilelik doğum sonrası vs vs boş kaldıkça yazarsan seviniriz...bizde ona göre başlarız çalışmalara

Anlatırım tabi canım acıkcası ben istedim zaman hamile kalabilseydim ve ilkim tüp bebek olmasaydı ve yaşım da 20 li olsaydı 31 yaşındayım bu arada beklerdim ama benim için her acıdan iyi oldu gibi inşallah Rabbim de pişman etmez

Çooook sevindim canım Allah analı babalı büyütsün ikiz gibi büyürler içime doğdu ikizin olacak:)) üç çocuklu koca bir aile olursunuz belki

Kız ağzından yel alsın ne ikizi :)oğlumda ikiz gebelik başladı 9 hafta kaybettim birini ve hamilelik boyunca risk yaşadım ikiz olsa anlaşılıyo hem bulantı çok çok şiddetli oluyo.sağolasın Cnm güzel dileklerin için

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı güzel bir bebiş versin inş kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum yaşarsın inşallah

Sağol canım benimm

Darısı sizlere kızlarrr bir arada büyür giderler mantığı

Ben çalışmalara başladım :)))

İlkinde acemiliği de attın ikiz olsa da fark etmez artık.Keşke benim 2. İkiz olsa

Ben çalışmalara başladım :)))
ay var ya insanı zorla özendiriceksiniz
ama benim sezeryan sağlıklısi iki yıl ara suan düşüncem yok
bakıyorumda çok olumlu kadınlarız şuracikta àyol hiç bişey korkutmuYo bizi millet bir çocuk yapıyo tövbe ediyo.en güzel şey annelik hemen özledik valla minik hallerini

İnsan özlüyor gerçekten minnak hallerini kocaman göbişi Dr randevularını ay insanın canını istetiyonuz hee
Ama ben şuan düşünmüyorum da allahın işine karışılmaz tabii

Valla bende sezeryan doğum Yaptım doktor sakınca görmedi açıkcası.kızlarrr ben gerçekten istiyordum ikisi bir büyüyecek inşallah ..Oğluma oyun Arkadaşı olacak))Ayy bide ben çalışan anneyim nasıl olur bilemiyorum

Çocukta yaparsın kariyerde çok iyi olur gönlünü ferah tut

Sağol canım normalde ücretsiz izindeyim 2017 Ocak da işe başlayacak dım şimdi Nolur bilemiyorum. :))

Eskilerden ses soluk yok mengur vardı kübra vardı yıldız vardı nirdesiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…