Melekler girsin rüyalarına inşallahSelim de rüya görüyor belkide bazen çığlıklar içinde ağlayarak uyanıyor
Kız miray senin ikincide oğlan olur içime doğdu benimde herşey içime doğuyor bendeniz ermiş hatmece heheheİkinci kız olsa sanki bakamayacakmisim gibi hissediyorum alıştık artık erkek bebise.Erkekten sonra kızın nazı da çekilir miyki???
İkinci kız olsa sanki bakamayacakmisim gibi hissediyorum alıştık artık erkek bebise.Erkekten sonra kızın nazı da çekilir miyki???
Küçük çocukla İkinci bebiş için bu süreci çok merak ediyorum nasıl olur hamilelik doğum sonrası vs vs boş kaldıkça yazarsan seviniriz...bizde ona göre başlarız çalışmalara
Çooook sevindim canım Allah analı babalı büyütsün ikiz gibi büyürler içime doğdu ikizin olacak:)) üç çocuklu koca bir aile olursunuz belki
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı güzel bir bebiş versin inş kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum yaşarsın inşallah
Ben çalışmalara başladım :)))Ya hiç sorma oğluşlar Nazlı olmuyo kızlar pek Nazlı Hayırlısı artık canım
Anlatırım tabi canım acıkcası ben istedim zaman hamile kalabilseydim ve ilkim tüp bebek olmasaydı ve yaşım da 20 li olsaydı 31 yaşındayım bu arada beklerdim ama benim için her acıdan iyi oldu gibi inşallah Rabbim de pişman etmez
Kız ağzından yel alsın ne ikizi :)oğlumda ikiz gebelik başladı 9 hafta kaybettim birini ve hamilelik boyunca risk yaşadım ikiz olsa anlaşılıyo hem bulantı çok çok şiddetli oluyo.sağolasın Cnm güzel dileklerin için
Sağol canım benimm
Darısı sizlere kızlarrr bir arada büyür giderler mantığı
Hadi hayırlısıBen çalışmalara başladım :)))
İlkinde acemiliği de attın ikiz olsa da fark etmez artık.Keşke benim 2. İkiz olsaKız ağzından yel alsın ne ikizi :)oğlumda ikiz gebelik başladı 9 hafta kaybettim birini ve hamilelik boyunca risk yaşadım ikiz olsa anlaşılıyo hem bulantı çok çok şiddetli oluyo.sağolasın Cnm güzel dileklerin içi
ay var ya insanı zorla özendiriceksinizBen çalışmalara başladım :)))
Ben çalışmalara başladım :)))
ay var ya insanı zorla özendiriceksiniz
ama benim sezeryan sağlıklısi iki yıl ara suan düşüncem yok
bakıyorumda çok olumlu kadınlarız şuracikta àyolhiç bişey korkutmuYo bizi millet bir çocuk yapıyo tövbe ediyo.en güzel şey annelik hemen özledik valla minik hallerini
Çocukta yaparsın kariyerde çok iyi olur gönlünü ferah tutValla bende sezeryan doğum Yaptım doktor sakınca görmedi açıkcası.kızlarrr ben gerçekten istiyordum ikisi bir büyüyecek inşallah ..Oğluma oyun Arkadaşı olacak))Ayy bide ben çalışan anneyim nasıl olur bilemiyorum
Ne işiyle meşgulsün güzel bacımSağol canım normalde ücretsiz izindeyim 2017 Ocak da işe başlayacak dım şimdi Nolur bilemiyorum. :))
Maşallah barekkallah Allah nazarlardan korusunBiz doktora gittik teyzeleri minik kesemizi gördük şükür inşallah kalp atışını da duyarız
Sağol Cnm inşallahAntikdeniz maşallah size inş sağlıcakla kavuşursun bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?