- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Bahara doğru başlarım herhalde bende şuan erken bencetuvalet konusunu benden başka yapan yok.oturaga oturmadı kızım bir türlü beni hep klozette görüyo tabi.klozet için adaptör aldım.sadece bez değişimlerinde gidiyoruz çok merakla hemen altını ve bezini çıkarıp oturuyo sorunsuz dağà çis yapmadı ama inşallah yapar.o böyle hevesli olunca bende üzerine gitmek istiyorum.alıştırma kilotlarından alıp deneme yapıcam bakalım.hayırlısıEki Görüntüle 1700584
DEneme sonuçlarını yaz bakalım bizim Zamanımızda bu tuvalet Aracına çulay diyorlardı fotoğrafta sanki aşağısı yokmuş gibi duruyortuvalet konusunu benden başka yapan yok.oturaga oturmadı kızım bir türlü beni hep klozette görüyo tabi.klozet için adaptör aldım.sadece bez değişimlerinde gidiyoruz çok merakla hemen altını ve bezini çıkarıp oturuyo sorunsuz dağà çis yapmadı ama inşallah yapar.o böyle hevesli olunca bende üzerine gitmek istiyorum.alıştırma kilotlarından alıp deneme yapıcam bakalım.hayırlısıEki Görüntüle 1700584
altı yok canım klozet için bu oturak değilDEneme sonuçlarını yaz bakalım bizim Zamanımızda bu tuvalet Aracına çulay diyorlardı fotoğrafta sanki aşağısı yokmuş gibi duruyor
Eylülden beri yürüyoruz canımBenim bebek halen yürümüyor hala bebişi yürümeyen var mı
Canım çok sugar olmuş beğendim el becerin çok aslında bir kursa gidip dahada geliştir yeteneklisin vesselam ben bu tür konularda kazma gibiyim hiç el becerim yokyarın eltim in bebeği 20günlük oluyo ve yarı kırkı için bize geliçekler ufak bir hediye hazırladim.zamanım olsa dağà iyisini yapardım yakında ki 1milyoncudan bulduklarım bunlar Eki Görüntüle 1702707
yarın eltim in bebeği 20günlük oluyo ve yarı kırkı için bize geliçekler ufak bir hediye hazırladim.zamanım olsa dağà iyisini yapardım yakında ki 1milyoncudan bulduklarım bunlar Eki Görüntüle 1702707
Denemediğim süt kalmadı ama içmiyorKızlar benim oğlan sütü içmiyor 1 yaşında ama inek sütünü hiç istemiyor
benim kız anne sütü aldığı için üstünde durmuyorum bir kaç kez kahvaltıda denedim yok.mama yaptığımda sütle yaptın onu bile bitirmedi.ekim bebekleri sütü sevmiyoKızlar benim oğlan sütü içmiyor 1 yaşında ama inek sütünü hiç istemiyor
Oyuncu anneninkinj bende alcm.Güzel mi?bnde ne sorucam Size kitap okurmusunuz çocukla ilgili hiç almadım.en Son hamilelikle ilgili kitaplarım vardı.hangilerini tercih etsem araştırmadim da boş şeyler almak istemiyorum tavsiyeleriniz var mı
tvde çıkan süper dadınin kitabı var
bir de Face te oyuncu anne diye bir sayfa var onun kitabını aldım ikisini de severek okuyorum.tavsiyeniz varsa çok memnun olurum
bu hafta aldım canım haber veririm okuduğumda.başlardayın dağàOyuncu anneninkinj bende alcm.Güzel mi?
Sayfayı sıkı takipteyim çok beğeniyorum eminim kitAbı da güzldirbu hafta aldım canım haber veririm okuduğumda.başlardayın dağà
20 30 di arayla deniyorum derken neyi anlamadım.tuvalet eğitimine yavaştan devam ediyorum.migros à özel primanin pantolon bezı var külot gibi giyiliYo tam bu iş için.20yada 30dk arayla deniyorum bez değişimi gelince bırakıyorum çok sıkmamak için
arada aklına geliyo çis diyo gidiyoruz yapıyo
kakasini yapınca anne aç diyo istemiyo pis bezi.
ne kadar devam eder bu süreç bilmem ama yol uzun ama çok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?