2014 Ekim Anneleri

20 30 di arayla deniyorum derken neyi anlamadım.
MaşaAllah öyle söylemeye başladıysa başardınız say artık çoğu gitmiş azı kalmış
20dk arayla tuvalete götürmeyi demiyorum canım.bezıne yapmadan yakalamak için çok sıkmakta istemiyorum.hayırlısı artık

kapak almadın mi canım onlarla içim rahat nerde delik var parmaklar orda valla.uyuduğunda okuyorum bende uyanıkken koşturmaktan uyuduğunda dinleniyorum biraz işim yoksa.
diş sıkıntımiz var hep dişlerini gösteriYo kuzum kulakları kaşıniYo gecede 2 saatte bir kalkıyo uyku düzeni diye bişey kalmadı yine.

Aldım canım ama bu elektirikçi olacak garanti kapağıda kaldırmaya üstelik prizlere niye kapak taktınız diye dertlenip başında ağlıyor arka dişleri geldi bizimkininde

Aldım canım ama bu elektirikçi olacak garanti kapağıda kaldırmaya üstelik prizlere niye kapak taktınız diye dertlenip başında ağlıyor arka dişleri geldi bizimkininde
benim ki içine takılan türden öyle dene birde.onu çıkarmasının imkanı yok.zeka küpü bunlar bir kere gördükleri ve çözdukleri şeyi asla unutmuyorlar

ikili konuşmaya başladılar mi sizinkiler
ben çok heves ettim bu ara.bir çok şeyi söylüyo ama anne gel
baba gitti
top düştü
gibi konuşmuyo bir iki kez söyledi sadece ne zaman başlar ki

Canım yazıcaktim kaldı.yürümüyo diyosun ya sıralıYo mu koltuklar da.yani ayakta durma sorunu mu var yoksa güven problemi mi.teşvik etmeyi deniYosundur muhakkak ben dışarıda hep elimden tutup yürüttüm markette sokakta emekleme seçeneği olmadığı için hoşuna gidiyodu.
herşey için acele ediyoruz.olmayıncada üzülüyoruz sıkma sakin canını rabbim ne zaman izin ederse

Hatmece canım benim oğlum da yürümüyor henüz epey ilerletmiştik düştü ve korktu doğal olarak bazı çocuklar geç yürüyebilir bu gayet normal .konuşmaya gelince ikili kelimeleri henüz söylemiyor ama tek tek söylüyor birde erkek le kız Gelişimi farklılık gösterir kızlar herseyi biraz daha erken yapar

O uyku düzeni bizdede yok canım huysuzluk genelde var zaten bizimde kulaklar çok kaşınıyor duyduğum kadarıyla diş çıkarırken kaşınırmış sırf onun için Dr götrdüm ben

Biz oğlumla legolarla kule yapıyoruz asagıda oynuyoruz kitap okuyorum ona masal kitaplarımız var ve müzik dinliyoruz sevimli Dostları izletmeden dinliyoruz ayrıca evimizde tv yi iptal ettik çünkü açtımız gibi Gözünü dikiyor

Sek günlük süt
Daha öncede denemiştim ama içmemişti dünden beri içiyor bakalım hatta bayağı içiyor 500 ml üzerine cikmamaya çalışıyorum
Günde ne kadar içio canım bizde başladık sabah aksam veriyorum bende torku günlük süt kullanıyorum

Bugün CNN de bi uzman kesinlikle çocuklara pastörize süt içirin diyordu neye güveneceğimizi şaşırdık

Bugün CNN de bi uzman kesinlikle çocuklara pastörize süt içirin diyordu neye güveneceğimizi şaşırdık
evet onu bende izledim biraz.güvenilir temiz süt olursa açık sütte vermek lazım arada hep kutu süt olmaz.ıslak mendil içinde bir sürü şey çıktı.
Tv bizim evde açık genelde bazen faydalı da oluyo aslında Sütaş reklamından ineği öğrendik artık inek görünce mu diyo.mö değilde mu

Günde ne kadar içio canım bizde başladık sabah aksam veriyorum bende torku günlük süt kullanıyorum
Torkununkini bi türlü bulamadım ya 500 ml yi geçmemesi gerekiyormus bizim hemen hemen yaklaşıyor o yüzden biraz sulandırmaya başladım.sen ne kadar veriyorsun

Islak mendilde ne varmış?

O uyku düzeni bizdede yok canım huysuzluk genelde var zaten bizimde kulaklar çok kaşınıyor duyduğum kadarıyla diş çıkarırken kaşınırmış sırf onun için Dr götrdüm ben
MaşaAllah diyeyim şu 2 3 gündür düzeni tutturduk gibi...
Önceden gündüzleri 2 defa yatıyordu bi 11 bi 5 gibi ve sadece yarim saat uyuyordu bi iş bile yapamıyordum.şimdi 1 gibi bi yatıyor 4 gibi falan uyanıyor aman MaşaAllah çekinnn gece pek belli olmuyor bazen hiç uyanmıyor tamam diyorum bu sefer düzene girdi bazen 3 gibi uyanıyor mamasını içip geri uyuyor...
Böyle böyle büyüyor sipalar napalim...onlar sağlıklı olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…