Allah yardımcın olsun üzülme nerden anlıyorsun belki başka bişidirCiddimisinnnnnn
Saol cnm..bende anlamadim neden geldi doktr el temasindan bile olabilir dedi..valla son 4 gundur baya bir kotu oldum bende Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hastaneler doluu hepsi ayni sikayet ..cok sukur bugun iyi yavrumAllah yardımcın olsun Nasıl şimdi nerden kaptı çok üzüldüm
Dur emin ol sonra...yuvan için mücadele etmelisin onu kapının önüne koymak diğer kadının ekmeğini yağ sürmektir sakın Canım üç beş çapulcuya kocanı bırakma zaten yapmadım diyen erkek zaten parmakla normal değil normalleştirmek değil aldatma ama yuvan için mücadeleMoralim cok bozuk esim beni aldatiyo galiba yuzune wurup onu ewden atasim war ama emin olmam lazimm
Oy kıyamam yavruya dualarla olsun Yıldızım hayırlı Bayram'lar olsunSaol cnm..bende anlamadim neden geldi doktr el temasindan bile olabilir dedi..valla son 4 gundur baya bir kotu oldum bende Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hastaneler doluu hepsi ayni sikayet ..cok sukur bugun iyi yavrum
Allah razi olsun canim. ..senin de bayram in Mubarak olsunn Rabbim sana mucize gondersin insaAllahOy kıyamam yavruya dualarla olsun Yıldızım hayırlı Bayram'lar olsun
aynen öyle devir çok değişti şimdi bekarların bile gözdesi evli adamlar eskiden evli bekar soran kızlar şimdi yakışıklı mı parası var mı diyor evli bekar demiyorlarValla zorrrr yaa helede. .insan esine guven sevgi duyoyorsa cok zor herseyy
Ewt haklisn canm Rabbim uzak etsinn bizlerdennnnaynen öyle devir çok değişti şimdi bekarların bile gözdesi evli adamlar eskiden evli bekar soran kızlar şimdi yakışıklı mı parası var mı diyor evli bekar demiyorlar
Nazlım çocuğun var sinirlenmeden bayram sonrası al karşına konuş delikanlıKirdim onun telefonunu benimkinide attim camdan asagi
2gun dedim bayramdan sonra yoksun hayatimda
Herseyi kafaya takan unutamayan bir insanim zaten boyle biseyi yine asla
Allah hakkimizda hayirlisini wersin
Benide seytan durttu yukledim iste anasiyla ne konusuyofalan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?