2014 Ekim Anneleri

Bu erkekler ne istiyor ki aldatmak ne ...sanalı normali hepsi aldatma hele evli Ada'mla bile bile aşk yaşayan kızlara yuh be.... Zafer kazanma edaları beni tercih etti diyeni Allah ıslah etsin yuvanın yıkanın yuvası olmaz

Allah yardımcın olsun Nasıl şimdi nerden kaptı çok üzüldüm
Saol cnm..bende anlamadim neden geldi doktr el temasindan bile olabilir dedi..valla son 4 gundur baya bir kotu oldum bende Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hastaneler doluu hepsi ayni sikayet ..cok sukur bugun iyi yavrum

Moralim cok bozuk esim beni aldatiyo galiba yuzune wurup onu ewden atasim war ama emin olmam lazimm
Dur emin ol sonra...yuvan için mücadele etmelisin onu kapının önüne koymak diğer kadının ekmeğini yağ sürmektir sakın Canım üç beş çapulcuya kocanı bırakma zaten yapmadım diyen erkek zaten parmakla normal değil normalleştirmek değil aldatma ama yuvan için mücadele

Saol cnm..bende anlamadim neden geldi doktr el temasindan bile olabilir dedi..valla son 4 gundur baya bir kotu oldum bende Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hastaneler doluu hepsi ayni sikayet ..cok sukur bugun iyi yavrum
Oy kıyamam yavruya dualarla olsun Yıldızım hayırlı Bayram'lar olsun

Bir program yukledim teline konusmalari kaydediyo anlamadi tabi gayet samimi konusma esim bisey demiyo ama bir kere tatlim demis kadin bayram ustu para lazim falan dio

Dayanamadim ki bekleyemedim sabahtan beri neyin war deyip duruyo en sonunda tutamadim kendimi goz yaslarim durmuyo zaten

Kirdim onun telefonunu benimkinide attim camdan asagi
2gun dedim bayramdan sonra yoksun hayatimda
Herseyi kafaya takan unutamayan bir insanim zaten boyle biseyi yine asla
Allah hakkimizda hayirlisini wersin
Benide seytan durttu yukledim iste anasiyla ne konusuyofalan diye

Bilmiyorum gercekten gormek istemiyorum sadece yzptimi sadece konustumu nedirbilmiyirum ama dusunecek hslim gucum yok su bayramda nerden var ya milletin icine nadil cikicam bu moralle
Esim bile boylr gormemis neyin war deykp dufuyosbhtzn beri

Bencee konus esinle anlat aciklamasi olmasi lazim. .eger esin tlfnda samimi bir konusma yapmiyorsa demekki icinde biseyler yok. .belki kadin rahatsiz ediyordur nebileyim nazlimm bence yuva dagitmak cok kolay ama kurmak cook zor..Ben de yerinde olsam duramazdim haklisin ama yavrunu dusun bazen erkekler aptallasiyor gozleri nin onundeki mucevheri gormuyorlar. .bayrami kendine zehr etmee

Nazlım çocuğun var sinirlenmeden bayram sonrası al karşına konuş delikanlı
Gibi itiraf etsin nerden tanışmış kim sor
Soruştur zaten aRaya büyüklerde girecek kesin onlara bırakmadan öğren ama yuvanı yıkıp o kadının ekmeğine tereyağı sürme yok insanlar değişti eskiden Adam evli mi bekar mı diye sor diyen ana baba azaldı parası varsa git üstüne otur kızım diyen kişiler azımsanmayacak derecede ablamın üstüne gelEn kadın gibi...anası ablamı aradıda çekil aradan kızım kocana aşık dedi hey gidi hey...

nazlım bırakmayacaksın çapulcuya kocanı leş kargaları onun bunun artıklarıyla idare eden kadınlık Onur'undan yoksun evli adamlara sarkan kadınlar ayıp Allahtan korkun

Sagolun kizlar ya cok iyi geldiniz cunku kimseye anlatamadim bayram ustu
Esimin dedigine gore bunun bekar arkadasi war kardesi gibi cok yakin beraber buyumusler onun seysiymis bu kadin illa para istemek icin aramis
Zaten tel de bayram ustu paraya ihtiyacim war hem benim ewide ogrenmis okursun diyodu kadin
Esimde bayram ustu isler yogun odemeler war para weremem gelemen gibisinden he hee deyip gecistiriyodu
Telefon gecmisindede 4 kere konusma war baska bisey yok

Esimde cok uzuldu ben bugune kadar asla oyle bisey yapmadim senin cocugumun rizkini onun gibilere yedirmem sabah 6da cikiyorum daha ewden helal para kazanmak icin oylesiyle isim olmaz dedi

Inanayim mi sizce ? Yazdiklarimi okuyunca siz ne dusundunuz

Bu aksam benimle ewde tursu yapti bayramda nereye gidelim diye plan yapip duruyo
Inanin gezmemiz eltim olmak uzere herkesin gozunde
Haftanun 2 gunu 3 gunu surekli disardayiz cocugu biraksak daha bile gezeriz
Diger yonden simdiye kadar hicbir soguklugunu hissetmedim hep o gelir sirnasir baska biri olsa soguk olur dimi
Ewe yakin isi olsa mutlaka ugrar kendi isi ya olabildigince ewdedir
Tek sorunum gece disara cikar icki iciyo cunku ama oda amcasi benim yegenim kuzenimin esi hep cok yakinlarla gittigi mekanlarda aynidir face fotograf atarkar
Bizim fotograflarimizida pahlasir hep face te falan
Bugune kadar suphelenmemi gerektiricek hic ama hic birsey olmadi
Paralarida hep ewdedir bana werir geri bendeb ister iraya odedim siyle boyle diye

Ama cok kotu bir duygu insan yikiliyo ben bu kadar seyle boyle olduysam insan ispat ettikten sonra ben asla kaldiramam suan emin olayim gercekten birakirim
Esimin bir baskasina dokunmus olmasi benden baskasina ihtiyac duymasi belki onunla daha yakin benden bikip gitti huzuru onun yaninda buldu bana soyledigi askim canim onada soyluo
Insan bunlari dusundukce cildirir
Gozumun icine bakabaka yalan soyluyo dusunsene onun yanindan gelince insan karisinin yuzune nasil bakar ewladini nasil sewer
Heleki benim kiz cocugum war boyle bir babayi hakettigini asla dusunmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…