2014 Ekim Anneleri

Nazlım Adam doğru söylüyor okuyunca inandım zaten aldatan Adam eşi evden gitsin diye yapmadığını bırakmaz örnek eniştem ablama sen yaşlısın iyi hanım değilsin bir sürü bahane buluyordu benim eşimde bir keresinde bayan iş arkadaşını erkek diye telefonuna kaydetmişti işin Aslı benden çekindiğindenmiş kızı gördüm konuştum inandım sende inan mis gibi yuvanı yıkma eltinin kaynanın keyfini getirme dinle bizide adamın suçu yok belli kuruntu yapma

Nazlimm bak Sen diyosun firsat buldukca disardayiz diye. ..eger seni istemeyen biri olsa direk arkdslariyla veya kendi tek basina cikar gezer mantikli dusunmek lazim huzurunu bozma hiç sana guveniyorum inaniyorum seviyorum deee ve eski gunlerdeki gibi huzurlu ol cnm ve sana bir tavsiye bu olayi kimseye anlatma cunku kafani bulandirarlar yok boyleydi soyleydi diye sende acaba mi dersin. ..
Tabikii esinin hatasi var ama sukurki abartilacak kadar buyuk degil canim onun icin unut hep yuzune vurma cunku piskolji baski yaparsin ki buda onun aklinda yokken yol gostermiss olmaktirr. ..sana mutlu huzurlu saglikli ailenle nice nice bayramlar dilerim cnmm

Nazlı son durum ne
Suan iyi canim bir sorun yok esim abdest almisti gecen gun hem kurana hem cocugumuzun uzerine yemin etti.bende biraktim artik laf sokmayi belkide ikimizede ders oldu bende kendime ceki duzen werdim oda oyle bisey yaparsa sonunun ne olacagini gordu bir daha iyle biseye niyet edenez.Rabbaim kimseye yasatmasin cok kotu bir duygu

Birde ne anlatayim size
Bizin bazi akrabalarimiz daha kucuk bir ilcede oturuyo koy gibi oraya bir kiz gelmis
Babasi zaten ewli bir adamdan zor kurtarip getirmis kizini uzaklastirmis o ortamdan
Kiz koye gelince kim zengin kim daha yakisikli liste yapmis resmen ve ordaki kuaforde calismaya baslamis
Sonunda birini gozune kestirmis we adamin yuwasini yikiyodu neyse karisi affetti baristi falan
Ben pek tanimiyorum kimseyi zaten
Ama kuzenimin eside orda we benin esimde orda is yapiyo Allah korumus belki bizimkilerde wardi onun listesinde Allah islah etsin ne diyelim
O kadar warki bunlardan
Ama tek awantajimiz biz henuz genciz kendi adima konusayim wucudum henuz deforme olmadi kebdimede cok dikkat ederim sus pus esimin yaninda ewde bile guzel giyinmeye calisiyorum bilmiyorum daha ne yapmalayiz ???
Yas gecince sorun zor erkekler orta yasta daha cok aziyo. Kadinkarda 35.40 tan sonra kendiini birakinca adamlarda citirlara kosuyo benim gordugum bu
Hic bisey icin bizden gecti benim yasima gitmez dememek lazim

Kıza bak Allah ıslah etsin köyden gelmiş nasılda bilir işleri aman be devir değişti bakımlı olmakta haklısın ama yıllar önceTürkiye'nin en güzel kadını Hülya Avşar bile aldatıldı ki o Zaman'lar daha güzeldi üstelik Ada'mın aldattığı kadını beğenmem hele ki Hülya gibi kadının üstüne oda değil be aslında erkekler macera arıyor o macerada sonunda gönül ilişkisine dönüyor sonrada macera sonu aşık oluyor çünkü anne sıfatı verdiği kadın kutsal mı bakıyor sevgilisiyle yaşadığı macerayı yaşıyamıyor mu akıl sır ermiyor erkek kısmına...şimdi ki genç kızlar bazıları diyeyim dolu cüzdana bakıyorlar evli çocuklu farketmiyor ki sahip olsaydın kocana diyor aman Adamın içinde varsa zaten evde dursa bilgisayar başı aldatır o da yoksa telefonda aldatır o da yoksa komşumun kocası gibi şişme kadın varya şişme kadınla aldatıyormuş hani satılıyor ya bazı...s shoplarda ondan ısmarlamış karısı gidince şişirip karısı gelince havasını alıp saklıyor muş kadın resmen yıkıldı Allah ıslah etsin bacım

Merhabalar hanım ben arkadaşımın kız bebeğine 1 yaş doğum günü hediyesi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanışlı bişey almak istiyorum eğitici Bi oyuncak da olabilir tavsiyeniz olursa sevinirim

Allah iyiligini wersin oylesinide hic duymamistim insanin psikolojisini bozar bu adamlar kanli canlisi warken tobe yarabbi
Cocuk olunca herseu farkli oluyo mesela biz esimle salonda ne zaman yemek yedik bilmem onceden iki aksamda bir hazirlardim
Simdi cocuktan tabak kasik koyamiyorum masaya otururken aliyoruz ne eski duzen war ne bisey
O kanciklarin ne isi hazirliyolar icki masasini giyim kusam ona gore 3 saat eglence al paralari postala adami ewe
Ne kirlisini gorur ne sabah kalkinca agiz kokusunu nede gece horlamasini
Biz ewde harap bitap cocuk yemek bulasik camasir 5 dk oturmadan aksam oluyo adam gelince dusun halimizi

Merhabalar hanım ben arkadaşımın kız bebeğine 1 yaş doğum günü hediyesi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanışlı bişey almak istiyorum eğitici Bi oyuncak da olabilir tavsiyeniz olursa sevinirim
Ufak bisikletler varya banada biri getirdiydi 18 ve 24 ay çok işime yaradı alırsan kişi dua eder sana ben Alana Allah razı olsun diyom

işte böyle bişi gerçekten işe yarıyor

Kizlar okuk hakkinda ne dusunuyosunuz
Ben istiyorum esim erken diyo karar weremedin

Ben seneye yollayacağım üç yaş iyi sosyalleşmeleri açısından okul iyi olur çalışmayı mı düşünüyorsun
Yok canim calismicamda kista geliyo ewe kapanicaz enerjisini atamiyo cocuk arkadaslarida cok sewiyo onun icib iyi olur diye benim icinde iyi olur tabi
Sabah 8 oglen 12 sabahci olucak gelincede oglen uykusuna yatar
Getir gotur yorucak biraz ewe yakin yar tercih ettim ama 15 dk surer bebek arabasiyla fiyat olarakta 500 dediler sabah kahwalti oglen yemegi icinde
Normal bir yer daha luksleri kac paradir arastirmadim hic
Sizin oralarda fiyatlar nasil

Valla tam araştırmadım üstün körü sorduydum yarım gün 580 dediydi ben bu sene değilde seneye vereceğim için detayları sormadıydım

Valla tam araştırmadım üstün körü sorduydum yarım gün 580 dediydi ben bu sene değilde seneye vereceğim için detayları sormadıydım
Sizin ciktimi 2 yas disleri
Onlardan mi bilmem uyku yine sasti zaten hep sorunliydu uykumuz bezdirdi yine beni
Kaldi 4 dis onlarda ciksa iyi olucak

Sizin ciktimi 2 yas disleri
Onlardan mi bilmem uyku yine sasti zaten hep sorunliydu uykumuz bezdirdi yine beni
Kaldi 4 dis onlarda ciksa iyi olucak
Benimde gündüz uyuyor gece geçe attı yine uykusunu...bizim hepsi çıktı şükür bol sütün yararı ama boyuda yaşıtlarından uzun doktor diyor sütü kes demesi kolayda gece uyumuyor süt yoksa bende veriyom devam sütü iki biberon

Gunde 3 kez iciyoruz bizde 500ml gecmiyo uyurken istiyo sadece
Bu saat okdu uyumadi bende inat ettim sallamiyorum sizmasini bekliyorum bu aksam ne olucak sonumuz bakalim
Yorulup uyumak yok okukda yorulur belki diyorum baska cozum helmiyo aklima

kızımın altını açtım bugün doğum günüme kadar bırakır inşallah bezi.
3 gün gece gündüz bağlamamayı düşünüyorum kısmet bakalım

Birde rejime başladım kızlar çay aldım onu içiyorum yemekte yemiyorum gider inşallah kilolar ya.68 kiloyum doğum kilom hiç kalmadı ama 64 e inmiştim öyle dağà iyiydi inşallah veririm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…