- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Ay bende once muhasebe sonra isletme bitirdim 3 yil calismistim bayan icin guzel bir isMuhasebe okudum ben 1 sene çalıştım çocuk olunca bırakmıştım şimdi yine istyorum bakalım
Ay bende once muhasebe sonra isletme bitirdim 3 yil calismistim bayan icin guzel bir is
Buro mu is yerimi bakiyosun canim
Maaslar nasil oralarda
Lanet olsun terore kac kisinin bayrami zehir oldu
Hayirlisi cnm bnm insaAllah Hersey guzel olurrrr
Benim kaynanamda diğer geline demediğini bana der bide diyorki yaşlanınca sende kalıcağım insan sevdiğini yerden yere vurur diyor ona gelincede süt dökmüş kedi ben hala çözemedim çözümsüzlük umursamazlığa dönüştü bendeŞimdi size birey danışmak istiyorum ne düşünür sunuz bir söyleyin a dostlar
Perşembe dışarda işlerim vardı önceki gün kaynama söyledim tamam bakarım çocuğa dedi neyse sabah aradım eltim ordaymis kayısı kaynaticakmis onunda 8aylık bebeği var.sen getir biz bakarız dedi kaynanam tabi ben bozuldum iki çocuk aynı yerde durmuyor o emekliyor benim kiz hep onun üstünde annesinin işi varmış kaynanam ikisine asla bakamaz kaldı ki benim kız ses olan yerde asla uyumuyor tabi ben kızdım kızımı kendi anneme bıraktım.haberi olduğu halde böyle yapınca da üzüldüm yani
Neyse fasulye siparişi vermiştik 5er kilo dolaba koymak için eltiminkileri kaynanam yapicakmis benim fasulye lerde orda bana deniyor ki bırak seninki leri de ben yapayım
Var ya onun çocuğu benim çocuğuna göre devede kulak o kadar sakin.
Bu akşam 12de köyden geldik banyo yaptık süt kaynatın saat gece yarısı olmuş gündüz kızım zaten asla bırakmaz fasulye lere bakayım
Sizce iki gelin arasında ayrımcılık yapmıyor mu kaynanam ben mi yanlış düşünüyorum
Gerçi benimki içimdeydi evlenince ayrıldı ama yaşlanınca bir git iki gelecek galiba yeni pederle neyse ama şu toplumsal soruna değinmeden geçemeyeceğim iki kişi evlenmiyor ki Türkiye'de aileler evleniyorBenim kaynanamda diğer geline demediğini bana der bide diyorki yaşlanınca sende kalıcağım insan sevdiğini yerden yere vurur diyor ona gelincede süt dökmüş kedi ben hala çözemedim çözümsüzlük umursamazlığa dönüştü bende
Allah in izniyle Hersey cok guzel olcak...biz özgur bir ulkeyiz kimse ozgurlugumuze karisip bizi suriyelestiremezzzay istanbulda olan varmı ilk önce hep orası karışıyor allah yardımcımız olsun ne olacak bu devletin hali
Kız nazlı tuvalet eğitimine başladın mıen arkadaki dişler çıktı mı kızlar bizim son 4 dişimiz kaldı ara ara dişim aciYo diyo çokta sert olmuş ama çıkan yok dağà
başladım ama tam yapamıyorum iki gün evdeyız sonra dışarı çıkıyoruz kalıyoKız nazlı tuvalet eğitimine başladın mı
Yok bizde şimdilik tık yok tuvalete elini ayağını sokmakla başlayan bin bir türlü şaklabanlık yapıyor sanırım hazır değil daha iki günde iki sene çalışmışım gibi yoruldum biraz daha bekleyeceğim tuvalet eğitimi için...başladım ama tam yapamıyorum iki gün evdeyız sonra dışarı çıkıyoruz kalıyo
baya farkında ama altına kaçırıyor tabi bazen oturaga yapıyo
altında bez varken yapıyo mesela hemen bacaklarına bakıYo çis süzüldü sanıyor
anneanne ye de alicaz oturak o zaman dağà iyi olur heveslenir hem
sizde durumlar nasıl
birde yapınca çok seviniyo kakasindan falan korkmadı hiç w
CiddimisinnnnnnMoralim cok bozuk esim beni aldatiyo galiba yuzune wurup onu ewden atasim war ama emin olmam lazimm
Allah yardımcın olsun Nasıl şimdi nerden kaptı çok üzüldümOglum hastalandi birhaftadir onunla ugrasiyoruz rotavirus oldu((( mahfoldu yavrum serumlarla durduk hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?