Yook bende dayak yiyorumn..bugun de isirmak istiyor
Benim ki pek vurmaz da ara sıra patlatıyor
Annemle konuşuyoruz tel de geldi vurdu yanağına birde.bende ona vurdun aldı telefonu elimden anne beni dövdü diyo birde yalandan agliyo tel de anneannesine
Cnm nasilsin komsunla aran nasil olduuBaba evinde hep dua ederim Hakkı'mızda hayırlı bir evimiz olsun diye olmadı nasip dedim ama huzurluydu mahallem komşularım evlendim krediyle evim oldu o da belalı komşum yüzünden cehennem ev alma komşu al ne güzel sözmüş yıldızım şimdi diyorum keşke kiracı olsaymış...
Hayirdir nazlimm bol bol dua et ayet El kursuyu oku...insaAllah gecer cnmKızlar moralim acayip bozuk sıkıntı üzüntü içime oturdu resmen kusmamak için kendimi zor tutuyorum o derece
Ay canım öyle geçer mi bilmem anlatmam lazım çok fena sıkıldım çünküHayirdir nazlimm bol bol dua et ayet El kursuyu oku...insaAllah gecer cnm
Amannn Allah I'm. ..Allaha havale et cnm cok uzuldum.mama Hersey de bir hayirlii vardir demek ki Allah in sevdigi kulusun gormussun onu evin uzak bir yerinde yak bence..bol bol nas ve felak suresi ni oku dun nihat hatipogluda söyledi bu dualar cok etkiliymis. .Ay canım öyle geçer mi bilmem anlatmam lazım çok fena sıkıldım çünkü
Derin temizliğe kalktım kaç günlerdir.sabah ta ilk önce yatak odasının duvarlarını sileyim dedim
Demez olaydım yatağı bir çektim arkasından bir poset çıktı
İçinde düğümlu kurdele ip
Şu ramazan gününde nasıl üzüldüm allah bildiği gibi yapsın insan görünümlü şeytan 'ları
Tek tek açtım bütün düğünleri attım sirkeli suya.yarın da atarız denız e yada akar suya gitsin bizden uzağı.Amannn Allah I'm. ..Allaha havale et cnm cok uzuldum.mama Hersey de bir hayirlii vardir demek ki Allah in sevdigi kulusun gormussun onu evin uzak bir yerinde yak bence..bol bol nas ve felak suresi ni oku dun nihat hatipogluda söyledi bu dualar cok etkiliymis. .
Uzulme içine de alma yak gitsin kurtuldum de ve ya tak odanada Kimsenin grimes ine uzun verme gerekirse kilitle
Aminnnnn cnm aminnnnn. ..Valla insanlar cok kisnkaçlar..Tek tek açtım bütün düğünleri attım sirkeli suya.yarın da atarız denız e yada akar suya gitsin bizden uzağı.
Ay millette ne cesaret var sen ne ara gir sok onu oraya yatmaya yeri yok bunların valla.
İnanamıyorum böyle insanlara ya
Allahım uzak kıl sin öyleleri ni bizden sağol canım
Gunler uzun we sick cocuk pesinde kosmaktan hal kalmiyo zaten.benimki sahurada kalkiyo rahatla yemek yiyemiyorum wallaAyy cok halsizim yaaaahem aciktimmm hem susadimmm
Aynen yaaaa bide oglum sabah 7 de kalkiyor gecede gec yatiyor nie böyle olduu anlamadim kii ..cok yoruyor beni. .beni gorenler nasil bir cocuk hiç durmuyor diolar ..Valla cok sıkıldım yaaaa soyle guzel bir tail olsaaaa kafa dinlesemmm super olxakGunler uzun we sick cocuk pesinde kosmaktan hal kalmiyo zaten.benimki sahurada kalkiyo rahatla yemek yiyemiyorum walla
Güzel tatil için çocuksuz gitmek lazım canım biz gittik ya anneanne geldiği için rahattı ama yinede yorucuydu bırakmaya kimse varsa kaç gitAynen yaaaa bide oglum sabah 7 de kalkiyor gecede gec yatiyor nie böyle olduu anlamadim kii ..cok yoruyor beni. .beni gorenler nasil bir cocuk hiç durmuyor diolar ..Valla cok sıkıldım yaaaa soyle guzel bir tail olsaaaa kafa dinlesemmm super olxak
Aslinda kalabalik bir ailem var amaaa bakacak hicc kimse yok :)))herkes kendi sorunlariyla mesgul. .Güzel tatil için çocuksuz gitmek lazım canım biz gittik ya anneanne geldiği için rahattı ama yinede yorucuydu bırakmaya kimse varsa kaç git
Cnm insaAllah Hersey gonlune olur. ..Benim sipa tam anlatamiyor derdini acaba gecmi Konusack diyorum..Benim davetleri bitti 1 tane kaldi sira bayram telasihuhu ben geldim kızlar nasılsınız şifre sorununu halledip sonunda geldim geçmişide bi okuyup geleceğe döndüm Hatmece inş allah gönlüne göre verir evlat sahibi olursun yine yıldızcım sonunda döndün bizde oğlum la günleri geçiriyoruz hem çok akıllı dilli maşallah hemde inat ve çok yaramaz canıma okuyor kısaca ramazan bitiyor az kaldı artık bayram telaşı başlıyor dikiş kursu bitti sonunda evdeyim artık inşallah iş arıyorum gönlüme göre bulurum ayy özledim ben burayı ya sizleri
Cnm insaAllah Hersey gonlune olur. ..Benim sipa tam anlatamiyor derdini acaba gecmi Konusack diyorum..Benim davetleri bitti 1 tane kaldi sira bayram telasi
MasaAllah cnm ne isi ariyon cnm serbest meslekmiDavetler dün akşam sondu bitti benimde benimki anlatıyor maşallahı var pabuç kadar dil var coçukta bana babasına şip şak cevap laf çeviriyor duyan şaşırıyor valla
MasaAllah cnm ne isi ariyon cnm serbest meslekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?