İnşallah nazlıcım ben altını açmaktan korkuyorum sağa sola işiyor kerataBirde rejime başladım kızlar çay aldım onu içiyorum yemekte yemiyorum gider inşallah kilolar ya.68 kiloyum doğum kilom hiç kalmadı ama 64 e inmiştim öyle dağà iyiydi inşallah veririm yine
Çok geçmişler olsun yıldızcım evet benim kide hala konuşmuyorBende hipertiriod oldugu icin biranda kilo verdim sonra bidaha aldimm simdilik daha iyi bakalim nasil olcak :)))
Saol cnm benimm..insaAllah konusurlar beklemedeyizzÇok geçmişler olsun yıldızcım evet benim kide hala konuşmuyor
Hatmecem gitmedinmi doktora bebis icinDoğuran gitti kimse kalmadı
Kocam istemiyor ki yıldız inşallah doğal olarak olur yoksa bi tane yeter DiyorHatmecem gitmedinmi doktora bebis icin
Sogan kurunu denesene 1 tane cok az ya ilerdee pisman olur bence kocanKocam istemiyor ki yıldız inşallah doğal olarak olur yoksa bi tane yeter Diyor
Evet Canım bende onu duyduydumda deneyeceğim yaş geçiyor diyorum diyincede ne yapayım diyor erkekleri anlamak ne mümkünSogan kurunu denesene 1 tane cok az ya ilerdee pisman olur bence kocan
Bencede hem yas gecincede insan da cesaret kalmiyor bizim komsu 2 tane cocugu var 16 ve 10 yaslarinda gencken..yeter dedim diyor ama suan da pismanim dedi keske 3 leseydim dedi ée yap dedim diyor 40 yasindayjm artik ne halim var nede cesaratim..onunda oglu demis keske birtane de erkek kardesim olaydi demis uzulmus oda...demem o kii erkekleree Hersey hoss yeterr diyolar bitti ama bizleri dusunen yook ..bende istiyorum aslinda 3 veya 4 ay sonraEvet Canım bende onu duyduydumda deneyeceğim yaş geçiyor diyorum diyincede ne yapayım diyor erkekleri anlamak ne mümkün
İnşallah yıldızcım yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorumBencede hem yas gecincede insan da cesaret kalmiyor bizim komsu 2 tane cocugu var 16 ve 10 yaslarinda gencken..yeter dedim diyor ama suan da pismanim dedi keske 3 leseydim dedi ée yap dedim diyor 40 yasindayjm artik ne halim var nede cesaratim..onunda oglu demis keske birtane de erkek kardesim olaydi demis uzulmus oda...demem o kii erkekleree Hersey hoss yeterr diyolar bitti ama bizleri dusunen yook ..bende istiyorum aslinda 3 veya 4 ay sonra
Evet çok öpüluyor ama ben çikolata degilde tatlı ya ve kakolu ürünlere çok düştüm birde bende çok kötü haller var kendimi hiç iyi hissetmiyorumHep uyuyasim geliyor İstemiyorum böyle olmayı her yerim ağrıyor belim çok ağrıyor bu hal kimde var ve nasıl kurtulabilirim bütün tahlilimi bişey yok depresyona mı girdim acaba
Kızım 7 kilo aslında ama hemşire 6 damla ver yeter dedi ben 2 gündür vermiyorum yarın doktor kontrolü var doktorumuza sorup ona göre kullanmaya devam ederiz yada kullanmayınız bakalım
Saolasın Cnm
Inşallah canım
Kızlar bu yaramazlık bizdede aştı çizmeyi ne laftan anlıyor ne kırmaktan bi sinir bi inat dediği olacak boğazlarım ağrıyor artık konuşurken ama yapsada bi güldümü anniş dedimi geçiyor hepsi
nerdesinizzz huhuuuu kizlarr herkes iyimiiii:))))Ben baslayamadim daha adt olunca yapmayı düşünüyorum.kac günde ne kadar verdin canm?
ben her zaman burdayımnerdesinizzz huhuuuu kizlarr herkes iyimiiii:))))
Cnm 2 cocugumun var biri 9 biticek kasimda dieri 2 bitti 24 eylul de :)bende 30 yasina gircm ocakta :)..Ben kucuk ogluma kucuk bir dogum gunu yaptim biz anne babasi abi si ..buyuk oglum icinde yapicam ama o herkesi istiyor yaninda bakalimben her zaman burdayım
yazın bakalım kaç çocuk var yaşları kaç
benim birtanecik 2 yaşında
bende 27 yaşında
birde doğum günü yapıyomusunuz hazırlık var mı
allah bağışlasın canımCnm 2 cocugumun var biri 9 biticek kasimda dieri 2 bitti 24 eylul de :)bende 30 yasina gircm ocakta :)..Ben kucuk ogluma kucuk bir dogum gunu yaptim biz anne babasi abi si ..buyuk oglum icinde yapicam ama o herkesi istiyor yaninda bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?