2014 Ekim Anneleri

Birde rejime başladım kızlar çay aldım onu içiyorum yemekte yemiyorum gider inşallah kilolar ya.68 kiloyum doğum kilom hiç kalmadı ama 64 e inmiştim öyle dağà iyiydi inşallah veririm yine
İnşallah nazlıcım ben altını açmaktan korkuyorum sağa sola işiyor kerata sen gelişmeleri yazmayı unutma

Bende hipertiriod oldugu icin biranda kilo verdim sonra bidaha aldimm simdilik daha iyi bakalim nasil olcak :)))

Benim oglum hala daha konusmuyr oyuzden alismaz wc sanmiyorum yani denemedimmm hic:)

Sogan kurunu denesene 1 tane cok az ya ilerdee pisman olur bence kocan
Evet Canım bende onu duyduydumda deneyeceğim yaş geçiyor diyorum diyincede ne yapayım diyor erkekleri anlamak ne mümkün

Evet Canım bende onu duyduydumda deneyeceğim yaş geçiyor diyorum diyincede ne yapayım diyor erkekleri anlamak ne mümkün
Bencede hem yas gecincede insan da cesaret kalmiyor bizim komsu 2 tane cocugu var 16 ve 10 yaslarinda gencken..yeter dedim diyor ama suan da pismanim dedi keske 3 leseydim dedi ée yap dedim diyor 40 yasindayjm artik ne halim var nede cesaratim..onunda oglu demis keske birtane de erkek kardesim olaydi demis uzulmus oda...demem o kii erkekleree Hersey hoss yeterr diyolar bitti ama bizleri dusunen yook ..bende istiyorum aslinda 3 veya 4 ay sonra

ay benimse eşim istiyo bende niyet yok bu ay ödüm koptu valla 4 gün gecikme oldu ay bir şüphe bir şüphe.bencede erken daha yeni yeni rahata erdim şu kıs rahat edeyim yaza güzel bir tatil yapayım.ondan sonra niyetim var benimde 6 7 ay sonra Allahım izniyle

İnşallah yıldızcım yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum

Kizlarr ne yapiyorsunux hic yazan yok ..eskiden yazardijix ne oldu sizlereee bebisini Alan gitti gelmiyor sıkıldimmm

Aaaa ne geldi aklima yine beraber bu Grup hamile kalsaa ne guzel olurrrr

Kızım 7 kilo aslında ama hemşire 6 damla ver yeter dedi ben 2 gündür vermiyorum yarın doktor kontrolü var doktorumuza sorup ona göre kullanmaya devam ederiz yada kullanmayınız bakalım

Saolasın Cnm

Inşallah canım

Kızlar bu yaramazlık bizdede aştı çizmeyi ne laftan anlıyor ne kırmaktan bi sinir bi inat dediği olacak boğazlarım ağrıyor artık konuşurken ama yapsada bi güldümü anniş dedimi geçiyor hepsi

Ben baslayamadim daha adt olunca yapmayı düşünüyorum.kac günde ne kadar verdin canm?
nerdesinizzz huhuuuu kizlarr herkes iyimiiii:))))

ben her zaman burdayım
yazın bakalım kaç çocuk var yaşları kaç
benim birtanecik 2 yaşında
bende 27 yaşında
birde doğum günü yapıyomusunuz hazırlık var mı
Cnm 2 cocugumun var biri 9 biticek kasimda dieri 2 bitti 24 eylul de :)bende 30 yasina gircm ocakta :)..Ben kucuk ogluma kucuk bir dogum gunu yaptim biz anne babasi abi si ..buyuk oglum icinde yapicam ama o herkesi istiyor yaninda bakalim

Cnm 2 cocugumun var biri 9 biticek kasimda dieri 2 bitti 24 eylul de :)bende 30 yasina gircm ocakta :)..Ben kucuk ogluma kucuk bir dogum gunu yaptim biz anne babasi abi si ..buyuk oglum icinde yapicam ama o herkesi istiyor yaninda bakalim
allah bağışlasın canım
ocakin kaçında doğum günün benim 30 u
bizde aile arasında yapıcaz kısmet olursa tabi ben bir sürü malzeme aldım şeker hamuru kalıp pastayı da kendin yapıcam nasıl olucak bakalım
bunlar oyun hamurundan denemeler

Eklentiler

• IMG-20161009-WA0000.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…