2014 Ekim Anneleri

Amin cnm cumlemizin...insaAllah. .bende 29 ocak:)))) hamaratlisinnn cok tatli olmuss keske benimde elimden gelseee ama nerdee:))))

kızımın ateşi var biraz 37 derece gösteriYo ama normalden sıcak boğazı da gıcık yapıyo gibi arada
acaba boğaz enfeksiyon u mu yoksa dişlerden mi sizin son dişler nasıl çıktı alt taraf çıktı çıkıcak bizimde

Benimde oglumun gece 3 de atesi cikti ates dusurucu verdim iyi simdi ama oksurmeye basladiii. ..sesi de kisik gibi. .offff daha yeni toparlandi. ...nazlimm bence senin kizcede soguk almis arada gicik tutuyorsa bence odur ben pekmez tereyag hazirlicam birazdan oksuruge iyi geliyor gecmis olsun

gece gördüm canım sol alt dışı çıkmaya başlamış ateşi o yapmıştır ama doktora götürücem bir kere sağlık ocağına
sadece ateş var başka belirti yok hastalık için
geçmiş olsun sizede çok zor çocuklarda hastalık biz 2 sene oldu hastalık görmedik şükür
uykusuzluk mahvetti beni

Bizim oğlanda grip oldu bol bol portakal yediriyom

Bizim oğlanda grip oldu bol bol portakal yediriyom
gecmis olsunn kizlarr. .bizimki henuz sondaki disleri cikarmadi:))) bide o var demii

Bizimki 25 ekimde doğdu dün gibibebişkom çocukluğa terfi etti​

Bu ayda sancılandım adet olacağım( kesin ikinci bebişi ne çok istiyorum ama malesef tek başına istiyorum eşim çocuğa çok soğuk bende prezervatifle korunurken iğneyle o görmeden prezervatifi deliyorum

Bu ayda sancılandım adet olacağım( kesin ikinci bebişi ne çok istiyorum ama malesef tek başına istiyorum eşim çocuğa çok soğuk bende prezervatifle korunurken iğneyle o görmeden prezervatifi deliyorum
Hahahah hetmecemmm kizzz cok zekiceee bir fikirrr Caninm Sende spral taktirdim DE Benim arkdsda Oyle yaptii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…