Amin cnm cumlemizin...insaAllah. .bende 29 ocak:)))) hamaratlisinnn cok tatli olmuss keske benimde elimden gelseee ama nerdee:))))allah bağışlasın canım
ocakin kaçında doğum günün benim 30 u
bizde aile arasında yapıcaz kısmet olursa tabi ben bir sürü malzeme aldım şeker hamuru kalıp pastayı da kendin yapıcamnasıl olucak bakalım
bunlar oyun hamurundan denemeler
Benimde oglumun gece 3 de atesi cikti ates dusurucu verdim iyi simdi ama oksurmeye basladiii. ..sesi de kisik gibi. .offff daha yeni toparlandi. ...nazlimm bence senin kizcede soguk almis arada gicik tutuyorsa bence odur ben pekmez tereyag hazirlicam birazdan oksuruge iyi geliyor gecmis olsunkızımın ateşi var biraz 37 derece gösteriYo ama normalden sıcak boğazı da gıcık yapıyo gibi arada
acaba boğaz enfeksiyon u mu yoksa dişlerden mi sizin son dişler nasıl çıktı alt taraf çıktı çıkıcak bizimde
gece gördüm canım sol alt dışı çıkmaya başlamış ateşi o yapmıştır ama doktora götürücem bir kere sağlık ocağınaBenimde oglumun gece 3 de atesi cikti ates dusurucu verdim iyi simdi ama oksurmeye basladiii. ..sesi de kisik gibi. .offff daha yeni toparlandi. ...nazlimm bence senin kizcede soguk almis arada gicik tutuyorsa bence odur ben pekmez tereyag hazirlicam birazdan oksuruge iyi geliyor gecmis olsun
gece gördüm canım sol alt dışı çıkmaya başlamış ateşi o yapmıştır ama doktora götürücem bir kere sağlık ocağına
sadece ateş var başka belirti yok hastalık için
geçmiş olsun sizede çok zor çocuklarda hastalık biz 2 sene oldu hastalık görmedik şükür
uykusuzluk mahvetti beni
gecmis olsunn kizlarr. .bizimki henuz sondaki disleri cikarmadi:))) bide o var demiiBizim oğlanda grip oldu bol bol portakal yediriyom
Allah bagislasin cnm evet ..zaman geciyor ama farkinda degil iz :)Bizimki 25 ekimde doğdu dün gibi bebişkom çocukluğa terfi etti
Benim sezaryan yıldızım yemek yarışmasına katıldım bu arada makarnalar bana şans dileyinKizlarr sizin dogumlar normal mi sezeryen mi
sezaryen canımKizlarr sizin dogumlar normal mi sezeryen mi
bol şanslar canım oylama falan varsa link at beğenelimBenim sezaryan yıldızım yemek yarışmasına katıldım bu arada makarnalar bana şans dileyin
Bol bol şanslar:))))) hadi hayirlisiBenim sezaryan yıldızım yemek yarışmasına katıldım bu arada makarnalar bana şans dileyin
Yok canım resimlerin yetersiz bide tarifi yazmadığım için yarışma koşullarına uymamışım o yüzden iptal oldu :)))Bol bol şanslar:))))) hadi hayirlisi
sen bizim birincimizsin onlar halt etmişYok canım resimlerin yetersiz bide tarifi yazmadığım için yarışma koşullarına uymamışım o yüzden iptal oldu :)))
DemeeeYok canım resimlerin yetersiz bide tarifi yazmadığım için yarışma koşullarına uymamışım o yüzden iptal oldu :)))
Allah razı olsun tarifimin adı hatmecezottiydi neyse hayırlısısen bizim birincimizsin onlar halt etmiş
Teşekkür ederimDemeeeée hadiii bir dahakinee nazlima katiliyorumm
Hahahah hetmecemmm kizzz cok zekiceee bir fikirrrBu ayda sancılandım adet olacağım( kesin ikinci bebişi ne çok istiyorum ama malesef tek başına istiyorum eşim çocuğa çok soğuk bende prezervatifle korunurken iğneyle o görmeden prezervatifi deliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?