2014 Ekim Anneleri

Hahahah hetmecemmm kizzz cok zekiceee bir fikirrr Caninm Sende spral taktirdim DE Benim arkdsda Oyle yaptii
İlk zamanlar evliliğimizin gezelim diye taktırmıştım çok acıttığı için bir haftada çıkarttı doktor o yüzden ona desemde inanmazdoğum kontröl desen zaten oğluşuma öyle hamile kaldım Doğum kontröl kullanıyorum dedim kullanmadım hamile kaldımartık inanmaz en iyisi prezervatifi iğneyle delme

Bu ayda sancılandım adet olacağım( kesin ikinci bebişi ne çok istiyorum ama malesef tek başına istiyorum eşim çocuğa çok soğuk bende prezervatifle korunurken iğneyle o görmeden prezervatifi deliyorum
allah seni ne yapmasın emi çok akıllı kadınlarız maşallah bir kez daha övündüm kendimizle en kısa zamanda olur inşallah canım

Slm kizlar nasilsiniz. .Ben iyi degil I'm yine sigara ya basladim((( ve cok uzuluyorum nasil birakicm yaaa hep aklimds

Slm kizlar nasilsiniz. .Ben iyi degil I'm yine sigara ya basladim((( ve cok uzuluyorum nasil birakicm yaaa hep aklimds
çocukla ne ara içiyosun kız sigarayı.benimki 2 dk ayrılmaz yanından öyle bir imkan uyuyunca ancak
ben kullanmıyorum bu arada eşimle akşamları bazen

Aman be yıldızım tek sorun o olsun sen istedikten sonra bırakırsın hepimizde bir çok sorun bu gün bende eşimle gezmeye çıktım koluna girecek oldum koluma girme yanımda yürürken mesafeli yürü bilmem ne insanda bazen moral koymuyor

çocukla ne ara içiyosun kız sigarayı.benimki 2 dk ayrılmaz yanından öyle bir imkan uyuyunca ancak
ben kullanmıyorum bu arada eşimle akşamları bazen
Cnm valla habire mutfaga kaciyorum oglum uyuyunca rahat 4 tane iceri mm (( keske arada icsemm buarada Esimde hic icmez bana cok kixarr

oyle deme kizz bana yasak tiriod varya .....
Hatmecem valla senin bu esin beni sinir ediyor ne.demek koluma girme mesefeli yuru ne yapmak istiyor anlamiyorumm dedigin dogru benimde Boyle bir durumda morelim sifir olurr derdi neyy

Ah bir bilsem

Gittim ben 1 tane asi yapti ates felan olmadi sukur. .biraz zayiftii oglum
kaç kilo oğlun canım benim kızda 11 600 falan

bende daha gitmedim ben gece sütü kesmediğim için boyu yaşıtlarından çok uzun

Bizde süt içiyoruz hala gören boyu uzun diyo çene de olunca 3 yaş zannediyorlar ama bence normal
88cm en son doktorda
seninki ne kadar

bende daha gitmedim ben gece sütü kesmediğim için boyu yaşıtlarından çok uzun
Anne sutumu aliyor cmm
kaç kilo oğlun canım benim kızda 11 600 falan

Bizde süt içiyoruz hala gören boyu uzun diyo çene de olunca 3 yaş zannediyorlar ama bence normal
88cm en son doktorda
seninki ne kadar
benimki 12 kilo 84 cm cnm :) sutu kestim ben anne sutunu ramazanda kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…