İlk zamanlar evliliğimizin gezelim diye taktırmıştım çok acıttığı için bir haftada çıkarttı doktor o yüzden ona desemde inanmazHahahah hetmecemmm kizzz cok zekiceee bir fikirrrCaninm Sende spral taktirdim DE Benim arkdsda Oyle yaptii
allah seni ne yapmasın emi çok akıllı kadınlarız maşallah bir kez daha övündüm kendimizleBu ayda sancılandım adet olacağım( kesin ikinci bebişi ne çok istiyorum ama malesef tek başına istiyorum eşim çocuğa çok soğuk bende prezervatifle korunurken iğneyle o görmeden prezervatifi deliyorum
çocukla ne ara içiyosun kız sigarayı.benimki 2 dk ayrılmaz yanından öyle bir imkan uyuyunca ancakSlm kizlar nasilsiniz. .Ben iyi degil I'm yine sigara ya basladim((( ve cok uzuluyorum nasil birakicm yaaa hep aklimds
Cnm valla habire mutfaga kaciyorum oglum uyuyunca rahat 4 tane iceri mmçocukla ne ara içiyosun kız sigarayı.benimki 2 dk ayrılmaz yanından öyle bir imkan uyuyunca ancak
ben kullanmıyorum bu arada eşimle akşamları bazen
oyle deme kizz bana yasak tiriod varya ...Aman be yıldızım tek sorun o olsun sen istedikten sonra bırakırsın hepimizde bir çok sorun bu gün bende eşimle gezmeye çıktım koluna girecek oldum koluma girme yanımda yürürken mesafeli yürü bilmem ne insanda bazen moral koymuyor
Ah bir bilsemCnm valla habire mutfaga kaciyorum oglum uyuyunca rahat 4 tane iceri mm(( keske arada icsemm buarada Esimde hic icmez bana cok kixarr
oyle deme kizz bana yasak tiriod varya .....
Hatmecem valla senin bu esin beni sinir ediyor ne.demek koluma girme mesefeli yurune yapmak istiyor anlamiyorumm dedigin dogru benimde Boyle bir durumda morelim sifir olurr derdi neyy
Uzulme Rabbimee sigin bol bol dua et ...insaAllah duzelir Sabah namazindan sonra 66 defa ALLAH c.c ismini soyle arksindan 1 defa tarik suresini oku cnmAh bir bilsem
Okudum canım bu gün daha iyiyiz Allah razı olsunUzulme Rabbimee sigin bol bol dua et ...insaAllah duzelir Sabah namazindan sonra 66 defa ALLAH c.c ismini soyle arksindan 1 defa tarik suresini oku cnm
Cumlemizden cnm :))))Okudum canım bu gün daha iyiyiz Allah razı olsun
Gittim ben 1 tane asi yapti ates felan olmadi sukur. .biraz zayiftii oglum2 yaş kontrolüne gittiniz mi kızlar.aşı nasıldı kaç tane
bende daha gitmedim ben gece sütü kesmediğim için boyu yaşıtlarından çok uzunGittim ben 1 tane asi yapti ates felan olmadi sukur. .biraz zayiftii oglum
kaç kilo oğlun canım benim kızda 11 600 falanGittim ben 1 tane asi yapti ates felan olmadi sukur. .biraz zayiftii oglum
bende daha gitmedim ben gece sütü kesmediğim için boyu yaşıtlarından çok uzun
Anne sutumu aliyor cmmbende daha gitmedim ben gece sütü kesmediğim için boyu yaşıtlarından çok uzun
benimki 12 kilo 84 cm cnm :) sutu kestim ben anne sutunu ramazanda kestimkaç kilo oğlun canım benim kızda 11 600 falan
Bizde süt içiyoruz hala gören boyu uzun diyo çene de olunca 3 yaş zannediyorlar ama bence normal
88cm en son doktorda
seninki ne kadar
Yok devam sütü veriyorum üç biberon içiyor gündüz iştahsız ama gece içmezsede ağlıyorAnne sutumu aliyor cmm
benimki 12 kilo 84 cm cnm :) sutu kestim ben anne sutunu ramazanda kestim
Bu arada boyu 98 cmYok devam sütü veriyorum üç biberon içiyor gündüz iştahsız ama gece içmezsede ağlıyor
maşallah canım uzunmuş anne baba uzunsa oda farkeder.Bu arada boyu 98 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?