A.s gunaydinnnn nerelerdesin nasilsin cnm :)Selamlar :)))
Maşallahbenim kız 10 a kadar saymayı öğrendi
MasaAllahh cnm ..ya cnm onerecegin biseyler varmi oglum sadece anne baba dede gel gibi kelimeleri soyluyor. .abisiylede pek konusmaz ne yapabilirim ya merak ediyorum niye tam.anlamiyla konusamiyor diye. .benim kız 10 a kadar saymayı öğrendi
bilmiyorum ki canım benim kızımda 1 yaşına kadar ses dahi çıkarmıyordu ağlamak dışında sonra birden açıldı.kalabalık aileyiz ama biz özellikle anneannesi çok konuşuYo onunla benim bile kafam şişiyo onların yanında.herşeyi tek tek izah ediyorum asla bebek gibi konuşmuyorum o yanlış söylese bile komik dahi olsa hep doğrusunu söylüyorumMasaAllahh cnm ..ya cnm onerecegin biseyler varmi oglum sadece anne baba dede gel gibi kelimeleri soyluyor. .abisiylede pek konusmaz ne yapabilirim ya merak ediyorum niye tam.anlamiyla konusamiyor diye. .
Dogru cnm ya eşim in ailesinde gec konusan cokmus malesef.... oglumda cogu kez isaret eder ama ben hep ne istegini israrla sorarim cogu kez ...bakalimmm hayirlisibilmiyorum ki canım benim kızımda 1 yaşına kadar ses dahi çıkarmıyordu ağlamak dışında sonra birden açıldı.kalabalık aileyiz ama biz özellikle anneannesi çok konuşuYo onunla benim bile kafam şişiyo onların yanında.herşeyi tek tek izah ediyorum asla bebek gibi konuşmuyorum o yanlış söylese bile komik dahi olsa hep doğrusunu söylüyorum
yeni kelime öğrendiği zaman tekrar ettiriyorum doğru şekilde söylesin diye
işaretle bişey istemesine fırsat verme en büyük etki o bence.yigenim hep işaret eder annesi de hemen verirdi şimdi 1 e gidiyo benim kız ondan dağà düzgün ve anlaşılır konusuYo
banada çok düşkün zaten yanıma gelip annecim ben seni çok seviyorum diyo heperkekler daha geç konuşur diyolar birde ailede geç konuşan varsa oda etki eder
Amin amin. .Ben seyretmedim hiccbu star da ki anne dizisi ne öyle ya içim dışıma çıktı ağlamaktan son zamanlarda yaşanan taciz olaylarından zaten beterim Rabbim evlatlarımizı korunsun
İlk bölümü beni benden aldı Cansu dere oyunculuğunu konuşturmuş hele ufak kız Melek rolündeki süper oynuyor bende çok ağladım etkilendimbu star da ki anne dizisi ne öyle ya içim dışıma çıktı ağlamaktan son zamanlarda yaşanan taciz olaylarından zaten beterim Rabbim evlatlarımizı korunsun
İzle kız İnan beğeneceksinAmin amin. .Ben seyretmedim hicc
internetten araştırmadim mı canım hiç başına gelmedi git bakalım doktor ne diçekOy anam bi derdim var a dostlar sürekli yelleniyorum doktora gitmeyede utanıyom sürekli salı veriyom bide sesli oluyorutanıyorum artık acaba nedendir
Canım doktora göründüm yanlış beslenmeden kaynaklanıyor dedi liste verdi onu uygulayıp tekrardan görüneceğim iyi olur umarıminternetten araştırmadim mı canım hiç başına gelmedi git bakalım doktor ne diçek
bizim bir tanıdığın var öyle sorunu ama onun normal dogumda yanlış kesme yüzünden olmuş
neyi yanlış yiyormuşsun amam bizde dikkat edelimCanım doktora göründüm yanlış beslenmeden kaynaklanıyor dedi liste verdi onu uygulayıp tekrardan görüneceğim iyi olur umarım
Canım ben genelde katı yağ kullanıyorum yemeklere öncelikle onu zeytin yağına çevireceğim yada tereyağına bide çok kızartma yiyordum onu azaltacağım kuru fasulye bakla haftada en az üç kez yerdim o da bi tabakla sınırlı değildi en az üç tabak onlara dikkat edeceğim sonra yine devam ederse gel dedi hayırlısı artık geçen pazara giderken saldıydım herkes İnan kim yaptı diye burunlarını tuttu çok utandım tabi ama belli etmedim of bu osuruk olmasaymış keşkeneyi yanlış yiyormuşsun amam bizde dikkat edelim
Cnm bisey dicem ama yanlis anlama. .acaba aliskanlik halime mi geldi bu durum..genelde normal dogum yapan icin normal derler ama bilemedimOy anam bi derdim var a dostlar sürekli yelleniyorum doktora gitmeyede utanıyom sürekli salı veriyom bide sesli oluyorutanıyorum artık acaba nedendir
kız öyle deme o olmadan mübarek osuruk insanı hastaneden çıkarmıyorlar sezeryan da ve bir çok diğer ameliyatta hatta onunla ilgili bir hikayede var ama hatırlarsam yazayım
Canım ben genelde katı yağ kullanıyorum yemeklere öncelikle onu zeytin yağına çevireceğim yada tereyağına bide çok kızartma yiyordum onu azaltacağım kuru fasulye bakla haftada en az üç kez yerdim o da bi tabakla sınırlı değildi en az üç tabak onlara dikkat edeceğim sonra yine devam ederse gel dedi hayırlısı artık geçen pazara giderken saldıydım herkes İnan kim yaptı diye burunlarını tuttu çok utandım tabi ama belli etmedim of bu osuruk olmasaymış keşke
Yok kız yanlış anlamam ben sezaryan oldum ama kızartma çok tüketiyordum özellikle son 6 aydır Doğumun üstünden iki sene geçince rahatlıyorda insan ama doktor diyince kızartma aslında dank etti biber, patlıcan falan bol yağda yerdim şimdi azaltıp kızartmayı kademeli bırakacağım:)) sonucu sizlerle paylaşırımCnm bisey dicem ama yanlis anlama. .acaba aliskanlik halime mi geldi bu durum..genelde normal dogum yapan icin normal derler ama bilemedim
Bende de bulgur asiri gaz yapar. .bildiginn 4 aylik hamile gibi olurum birakica Dunya varmis diyomYok kız yanlış anlamam ben sezaryan oldum ama kızartma çok tüketiyordum özellikle son 6 aydır Doğumun üstünden iki sene geçince rahatlıyorda insan ama doktor diyince kızartma aslında dank etti biber, patlıcan falan bol yağda yerdim şimdi azaltıp kızartmayı kademeli bırakacağım:)) sonucu sizlerle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?